Announcement

Collapse
No announcement yet.

ridge racer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

ridge racer

re pedia to ridge racer poli psemma.....eleino pexnidi......

Απάντηση: ridge racer

Originally posted by leo_messi
    re pedia to ridge racer poli psemma.....eleino pexnidi......
    ti enoeis oti den einai realistiko?
    to ridge racer einai arcade kai oxi simulation....

Comment

Με μεγαλη διαφορα ειναι το χειροτερο παιχνιδι του 360..Μεγαλη μουφα..
      "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

To Ridge racer einai ena retro-arcade game. Einai apo ta poio klasika games ever kai itan etsi panta me to idio style!
        Opoios den exei idia ti esti ridge racer as min to sxoliazei sas parakalo...

Comment

k arcade pou einai pali trelo psemma einai.den iparxei xirotero

Comment

Apla paixnidara!!!!! Kolisa me ti version tou PSP kai tora paizo kai tin X360 pou einai kai ena bima (mporei kai perissotera) parapano!!!! An kapoios thelei simulation pairnei PGR3 (to exo kai auto ) an thelei arcade apopsi tote Rigde Racer 6 or Need For Speed Most Wanted......

Comment

Ridge Racer 6.hmmm metrio exw oloklhrwsei tis 200+ pistes pou exei alla einai polu duskolo sta hardcore k master epipeda duskolias k gia na paixeis live asta na pan to lag einai trelo.O enas einai apo US o allos apo KOREA k o allos apo JAPAN k esu apo GREECE.pws na paixeis otan oi apostaseis einai teties?Oti den einai ms to live einai xalia ektos k an exeis 1024 adsl.
              Finished 1000G
              Amped3/PGR3/Prey/NFS MostWanted/Full Auto/Oblivion/Moto GP 06/Tomb Raider Legend/Fifa 06/Call Of Duty 2/Just Cause/Top Spin 2/NBA Live 06/NBA 2k6/Kameo/Dead Rising/King Kong/Xmen 3/CrackDown and comin'more....

Comment

Koita,yparxei ena gnwsto "bug" h' provlhma me to paixnidi,sygekrimena,ama exeis kaneis CONNECT to 360 me to PC soy gia na stream-areis moysikes kai photos (media connect) tote PROSTEITHETAI extra Lag,pane vres akrh twra...
                To exw dokimasei kai egw kai borw na to epivevaiwsw.
                Kathe fora poy tha theleis na paixeis online vevaiwsoy oti exeis kanei apo to system blade disconnect me to Pc soy.
                Tha deis MEGALH diafora.
                Egw file moy me 512, 1-2 apo ta 10-15 paixnidia mono synantw Lag.
                Ontws omws,epeidh to paixnidaki einai (kai htan panta) apo ta agaphmena paixnidia twn Iapwnwn,tha vriskeis syxna kai Iapwnes opote fysikotata oi pithanothtes gia Lag tha einai megalyteres.
                Dokimase to "kolpaki" poy anefera pio panw me to disconnect kai pes moy
                Kalo vrady

Comment

Thanks gia thn symboulh alla exw router k to pc den douleyei k malon kapioa stigmh prepei na alla taxuthta adsl.
                  Finished 1000G
                  Amped3/PGR3/Prey/NFS MostWanted/Full Auto/Oblivion/Moto GP 06/Tomb Raider Legend/Fifa 06/Call Of Duty 2/Just Cause/Top Spin 2/NBA Live 06/NBA 2k6/Kameo/Dead Rising/King Kong/Xmen 3/CrackDown and comin'more....

Comment

Hi θα ηθελα αν ενδιαφερεται καποιος να παιξουμε το RR6 στο live k να παρουμε τα achievments διοτι με τοσο lag που συναντω δεν αντεχω να παιζω αλλο.Αν ενδιαφερεται καποιος ας μου στηλει μνμ η στο 360 αν τον εχω στην friends list.
                    Finished 1000G

Comment

Working...
                    X