Announcement

Collapse
No announcement yet.

2 gamertags

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

2 gamertags

Εχουμε και λεμε.......το προβλημα εχει ως εξης:

Εχω δημιουργησει δυο gametags στα οποια εχω το ενα για το live και το αλλο για τα achivements και saves! Θα μου πειτε γιατι το εχω κανει αυτο?
    Οταν προσπαθουσα να μπω το original gametag ειχα προβλημα!Ετσι εφτιαξα ενα αλλο.
    Αυτο που ρωταω ειναι αν ειναι εφικτο να μεταφερω τα saves και achivements στο "live" gametag ή πρεπει να προσπαθησω να μπω με το original tag?
    .....never in the right order.....

Απάντηση: 2 gametags

Originally posted by doctor
    Εχουμε και λεμε.......το προβλημα εχει ως εξης:

Εχω δημιουργησει δυο gametags στα οποια εχω το ενα για το live και το αλλο για τα achivements και saves! Θα μου πειτε γιατι το εχω κανει αυτο?
    Οταν προσπαθουσα να μπω το original gametag ειχα προβλημα!Ετσι εφτιαξα ενα αλλο.
    Αυτο που ρωταω ειναι αν ειναι εφικτο να μεταφερω τα saves και achivements στο "live" gametag ή πρεπει να προσπαθησω να μπω με το original tag?
    Μπέρδεμα. Θα το κοιτάξω και θα σου πω όταν βρω, με τη βοήθεια του Customer Care την καλύτερη λύση....
    Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Και γιατι δεν μπαινεις με το καινουργιο gamertag που εχεις τα achievements?
      Τζαμπα μπερδεμα..
      "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Originally posted by Darth Destro
        Και γιατι δεν μπαινεις με το καινουργιο gamertag που εχεις τα achievements?
        Τζαμπα μπερδεμα..
        Όντως.. Εν τούτοις εγώ θα το κοιτάξω.

Comment

Απάντηση: 2 gamertags

Λοιπόν, έχουμε και λέμε.
          Να μεταφέρεις από το ένα προφίλ στο άλλο saves ή/και achievements δε μπορείς. Οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ξαναρχίσεις τα παιχνίδια με το Live προφίλ... Δυστυχώς, αλλά δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση.

Comment

παιδια ιδιο προβλημα...δεν γινεται απλα να συνδεθω στο live με το offline gamertag που είχα πριν συνδεθω στο live?
            θα εχω τα achievements και τα saves κανονικα στο νεο λαιβ ακκαουντ?
            Last edited by bLaCk0uT GR; 6 March 2011, 15:17.

Comment

Μπορείς μόνη προϋπόθεση για να έχεις ακριβώς το ίδιο account name (aka gamertag) να είναι διαθέσιμο, αλλιώς θα "αναγκαστείς" να αλλάξεις σε ένα άλλο που θα είναι διαθέσιμο.
              π.χ.: το Kostas προφανώς θα είναι κατειλημμένο άρα θα πρέπει να το αλλάξεις στο αμέσως πιο κοντινό διαθέσιμο π.χ.: Kostas_1980GR ή σε κάτι παντελώς άσχετο π.χ.: Laxanakia_Bry3elwn_Ole. Με την επιτυχή επιλογή του gamertag και σύνδεση σου στο live το gamerscore σου αυτομάτως ενημερώνεται με τα achievements και φυσικά τα save σου που είναι κλειδωμένα με το gamertag σου (το οποίο από την κονσόλα σου δεν αναγνωρίζεται σαν λατινικούς χαρακτήρες αλλά σαν ένας συνδυασμός αριθμητικών στοιχείων αν δεν κάνω λάθος).

Comment

το ελυσα το προβλημα απλα συνδεθηκα με το gamertag που ειχα τα saves,achievements kltp.Το μονο που μου μενει ειναι να αλλαξω και εδω στο φορυμ το ταγκ μ

Comment

Working...
                X