Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Questions!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Xbox Live Questions!

Γεια σε όλους. Από προχθές είμαι κι εγώ μέλος της μεγαλύτερης online gaming κοινότητας. Κρίμα που η υπηρεσία XBL δεν υπάρχει επίσημα στην Ελλάδα. Αλλά να μου πεις οι περισσότεροι gamers στην χώρα μας είναι σε παιδικό στάδιο και παίζουν μόνο PES και "κανα ραλλάκι"... Τέσπα.

Όπως ξέρετε, ως νέος συνδρομητής έχω δωρεάν ένα μήνα Gold. Ωστόσο μετά θέλω να ανανεώσω την συνδρομή μου για 12 μήνες. Βλέπω ότι αυτό γίνεται με prepaid κάρτες (οι οποίες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα), ή μέσω πιστωτικής. Η ερώτησή μου, εκτός από τις πιστωτικές, γίνεται να ανανεώσω με χρεωστική κάρτα (Visa Electron).

Επίσης, στα παιχνίδια που έχω (CoD2, PDZ) δεν συναντώ lag. Έχω forthnet 384/128. Υπάρχει κάποιος με την ίδια ταχύτητα που να συναντά lag σε κάποιο παιχνίδι??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση: Xbox Live Questions!

και εγω Forthnet 384/128 εχω και δεν μπορω να παιξω κανενα παιχνιδι ολο με πεταει εξω.. νομιζω οτι με visa electron μπορεις να ανανεωσεις δοκιμασε το αλλιως παρε pre-paid απο το play.com με την ιδια καρτα και εισαι κομπλε..

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

Originally posted by sephiroth51
      και εγω Forthnet 384/128 εχω και δεν μπορω να παιξω κανενα παιχνιδι ολο με πεταει εξω.. νομιζω οτι με visa electron μπορεις να ανανεωσεις δοκιμασε το αλλιως παρε pre-paid απο το play.com με την ιδια καρτα και εισαι κομπλε..
      Ωχ φιλαράκο μη μου λες τέτοια. Σε ποιο παιχνίδι σε πετάει?? Εγώ πριν βάλω DSL είχα παίξει σε έναν φίλο PDZ σε XBL. Το παράξενο ήταν πως το παληκάρι είχε 56k PSTN! Απίστευτο, ε? Μέχρι 8 παίκτες ήταν OK. Αν ήταν παραπάνω τον πέταγε. Έτσι σκέφτηκα ότι αφού με την απλή 56-άρα γίνεται δουλειά, η 384-άρα θα είναι ΟΚ. Κανένας άλλος έχει πρόβλημα με 384

Comment

Με 56Κ?

Εγω με 384 πριν κανα μηνα δεν μπορουσα να μπω σε σερβερ να παιξω,και μπορουσε μεχρι 8 ατομα να παιξει σε 56Κ?Μαλλον καποιο λαθος κανεις

Τωρα με τα 1024,εχω lag στο CoD2 αν παιξω με ξενο host,οπως ολος ο πλανητης αλωστε!!Συντομα θα βγει patch που θα λυνει τα εν λογω προβληματα.

Καλως ηρθες στη Κοινοτητα μας!

Comment

Originally posted by Predator
          Με 56Κ?

Εγω με 384 πριν κανα μηνα δεν μπορουσα να μπω σε σερβερ να παιξω,και μπορουσε μεχρι 8 ατομα να παιξει σε 56Κ?Μαλλον καποιο λαθος κανεις

Τωρα με τα 1024,εχω lag στο CoD2 αν παιξω με ξενο host,οπως ολος ο πλανητης αλωστε!!Συντομα θα βγει patch που θα λυνει τα εν λογω προβληματα.

Καλως ηρθες στη Κοινοτητα μας!
          Aπίστευτο ε? Κι όμως δεν κάνω λάθος! Κι εγώ κουφάθηκα γιατί είχα και το πρώτο Xbox και χτύπαγα το κεφάλι μου, αφού λέω για να παίζει παιχνίδι στο 360 με PSTN, εγώ γιατί καθόμουν με σταυρωμένα χέρια. Το γεγονός είναι 100% πραγματικό. Εξάλλου δεν έχω λόγο να πω ψέμματα (ούτε ο φίλος μου, εξάλλου είδα την ταχύτητα της σύνδεσης για να τον πιστέψω!). Ας σημειωθεί πως στο CoD 2 είχε κ αυτός τεράστιο lag. Ωστόσο, όπως είπα κ πριν το PDZ μέχρι 8 άτομα έπαιζε ΑΡΙΣΤΑ με μηδενικό lag. Oύτε κ εγώ καταλαβαίνω γιατί. Και κάτι άλλο. Έχω ρωτήσει ποια είναι η ελάχιστη ταχύτητα για να τρέχει καλά το XBL και μου έχουν πει 384. Μπούρδες είναι αυτά

Comment

Δεν ειπα οτι λες ψεμματα,ειπα μηπως εχεις κανει λαθος.

Τα 384 ειναι αρκετα για ορισμενα παιχνιδια του 360 οπως το PGR3,ΝBA Live,FIFA,PES5(xbox1 αλλα παιζει στο 360)..

Στο CoD2 αλλες φορες θα εισαι ΟΚ,αλλες οχι,αλλα το παιχνιδι εχει μεγαλο προβλημα και θα το φτιαξουν συντομα.

Πιστευω πως με 1Mbit εισαι καλλυμενος απολυτα,και για hosting με Ελληνες παιχτες αλλα και για να παιζεις σε ξενα host.Στο μελλον δεν νομιζω να βγει καποιο τρελο παιχνιδι με τρελες απαιτησεις,εκτος και αν σκοπευεις να κανεις host 64 ατομα για παραδειγμα.

Στο αναμενομενο Ghost Recon 3 θα μπορουμε να κανουμε host καποιο παιχνιδι με 16,οι Ελληνες μεταξυ μας θα παιζουμε απλα τελεια σε καποιον που κανει host με 1Μbit γραμμη.

Μην ξεχνας οτι παιζει μεγαλο ρολο στη συνδεση σου η περιοχη οπου μενεις.Εγω για παραδειγμα στη N.Σμυρνη εχω 1Mbit αλλα αμα κανω host στο CoD2 ειναι για κλαματα σε αντιθεση με τον Admiral GR στη Βαρκιζα.(εδω ερχεται και "κολαει" το γεγονος οτι με 384 δεν μπορουσα να παιξω PDZ με τιποτα,ακομα και με Ελληνες,ενω ο φιλος σου με 56K επαιζε χωρις lag.)Στο PGR3 κανω καλο host με 6 παιχτες ολοι Ελληνες,παραπανω παιχτες δεν εχει τυχει να παιξω.

Στο Xbox1 μπορουσες να παιξεις Halo2 με PSTN γραμμη,απλως ειχα την εντυπωση οτι το Xbox360 θα ηταν πιο "απαιτητικο" οσον αφορα τη συνδεση με το Live.

Υ.Γ.Παντως εμενα μου φαινεται αστειο το να μην μπορω με 384 να παιζω live το PDZ και ο φιλος σου να μπορει με 56Κ...Αυτος ο πΟΤΕ θα μας τρελανει τελειως!

Comment

Originally posted by Predator
              Δεν ειπα οτι λες ψεμματα,ειπα μηπως εχεις κανει λαθος.

Τα 384 ειναι αρκετα για ορισμενα παιχνιδια του 360 οπως το PGR3,ΝBA Live,FIFA,PES5(xbox1 αλλα παιζει στο 360)..

Στο CoD2 αλλες φορες θα εισαι ΟΚ,αλλες οχι,αλλα το παιχνιδι εχει μεγαλο προβλημα και θα το φτιαξουν συντομα.

Πιστευω πως με 1Mbit εισαι καλλυμενος απολυτα,και για hosting με Ελληνες παιχτες αλλα και για να παιζεις σε ξενα host.Στο μελλον δεν νομιζω να βγει καποιο τρελο παιχνιδι με τρελες απαιτησεις,εκτος και αν σκοπευεις να κανεις host 64 ατομα για παραδειγμα.

Στο αναμενομενο Ghost Recon 3 θα μπορουμε να κανουμε host καποιο παιχνιδι με 16,οι Ελληνες μεταξυ μας θα παιζουμε απλα τελεια σε καποιον που κανει host με 1Μbit γραμμη.

Μην ξεχνας οτι παιζει μεγαλο ρολο στη συνδεση σου η περιοχη οπου μενεις.Εγω για παραδειγμα στη N.Σμυρνη εχω 1Mbit αλλα αμα κανω host στο CoD2 ειναι για κλαματα σε αντιθεση με τον Admiral GR στη Βαρκιζα.(εδω ερχεται και "κολαει" το γεγονος οτι με 384 δεν μπορουσα να παιξω PDZ με τιποτα,ακομα και με Ελληνες,ενω ο φιλος σου με 56K επαιζε χωρις lag.)Στο PGR3 κανω καλο host με 6 παιχτες ολοι Ελληνες,παραπανω παιχτες δεν εχει τυχει να παιξω.

Στο Xbox1 μπορουσες να παιξεις Halo2 με PSTN γραμμη,απλως ειχα την εντυπωση οτι το Xbox360 θα ηταν πιο "απαιτητικο" οσον αφορα τη συνδεση με το Live.

Υ.Γ.Παντως εμενα μου φαινεται αστειο το να μην μπορω με 384 να παιζω live το PDZ και ο φιλος σου να μπορει με 56Κ...Αυτος ο πΟΤΕ θα μας τρελανει τελειως!
              Δεν λες τπτ φίλε μου. Κάτι άλλο. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει sDSL στην Ελλάδα? Ρωτάω γιατί το 128-άρι στο upload μου φαίνεται λίγο και πρέπει να προκαλεί lag. Επίσης έχετε ακούσει για το πρόγραμμα δίοδος? Λέγανε πως θα το φτιάχνανε τον Φλεβάρη. Τελικά π@π@ρι@ μέντολες (συγνώμμη για την έκφραση κιόλας...)

Comment

δεν ξερω αν παιζει ρολο αν εχεις static η dynamic IP οπως διαβασα σε ενα αλλο post εγω παντως δεν μπορω να παιξω με τιποτα με 384 παντως το modem δεν το εχω εγω ειναι σε LAN με αλλο PC σπιτι μου δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.. ενα co-op καταφερα να παιξω στο PDZ μια φορα μονο και αυτο ειναι ολο..επισης και Demo που κατεβαζω απο το Marketplace ολο Disconect μου κανει..Μενω και αρκετα κοντα στο κεντρο (Ανω Πατησια) οποτε δεν νομιζω να φταιει αυτο.. Μαλλον παω και εγω για 1Μbit μεσα στον Μαρτιο που μου ληγει η Forthnet..

και Τ3 υπαρχει αν εχεις τα $$$

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

Εγώ πάντως παίδες το Halo 2 πριν ένα χρόνο με PSTN το έπαιζα... Και δεν είχα πρόβλημα, πέραν του ότι δεν άκουγα και δεν με άκουγαν το παιχνίδι έτρεχε άριστα μέχρι τα 8 άτομα (4 και 4)
                  Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Originally posted by sephiroth51
                    δεν ξερω αν παιζει ρολο αν εχεις static η dynamic IP οπως διαβασα σε ενα αλλο post εγω παντως δεν μπορω να παιξω με τιποτα με 384 παντως το modem δεν το εχω εγω ειναι σε LAN με αλλο PC σπιτι μου δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.. ενα co-op καταφερα να παιξω στο PDZ μια φορα μονο και αυτο ειναι ολο..επισης και Demo που κατεβαζω απο το Marketplace ολο Disconect μου κανει..Μενω και αρκετα κοντα στο κεντρο (Ανω Πατησια) οποτε δεν νομιζω να φταιει αυτο.. Μαλλον παω και εγω για 1Μbit μεσα στον Μαρτιο που μου ληγει η Forthnet..

και Τ3 υπαρχει αν εχεις τα $$$
                    Πού λεφτά για 1Mbit?

Comment

Γεια σε όλους. Τελικά με βάλατε στο τρυπάκι κ έτσι θα βάλω 512/128.

1) Είναι καλή για XBL ή θα συναντώ lag?
                      2) Εσείς τι συνδέσεις έχετε?
                      3) Με πόσους παίκτες λέτε να μπορώ να παίξω όταν βάλω την 512?
                      4) Θα μπορώ να γίνομαι host με την ταχύτυτα αυτή και αν ναι, μέχρι πόσα άτομα?
                      5) Έχετε ακούσει αν υπάρχει στην Ελλάδα καμμιά sdsl σύνδεση?
                      6) Ποια χώρα λέτε να βάλω στο XBL ώστε να έχω καλά αποτελέσματα?

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Comment

Originally posted by dreamlust GR
                        Γεια σε όλους. Τελικά με βάλατε στο τρυπάκι κ έτσι θα βάλω 512/128.

1) Είναι καλή για XBL ή θα συναντώ lag?
                        2) Εσείς τι συνδέσεις έχετε?
                        3) Με πόσους παίκτες λέτε να μπορώ να παίξω όταν βάλω την 512?
                        4) Θα μπορώ να γίνομαι host με την ταχύτυτα αυτή και αν ναι, μέχρι πόσα άτομα?
                        5) Έχετε ακούσει αν υπάρχει στην Ελλάδα καμμιά sdsl σύνδεση?
                        6) Ποια χώρα λέτε να βάλω στο XBL ώστε να έχω καλά αποτελέσματα?

Ευχαριστώ για την βοήθεια!
                        1)Eιναι καλη σε ολα τα παιχνιδια που εχουν καλες live υπηρεσιες και καλους servers
                        2)512 οτενετ
                        3)Αν πεσεις σε καποιον host με πολυ καλη συνδεση,μπορει και 16
                        4)Αν κανεις host νομιζω οτι στα 5 θα αρχισεις να lagαρεις
                        5)satellite εννοεις?Ειναι πολλα τα λεφτα γιατι πρεπει να εχεις παραλληλα και dsl συνδεση για upload,καθως με την satellite δεν εχεις
                        6)Λογικα οσο πιο κοντα τοσο πιο καλα,αλλα δεν νομιζω να ξερεις ιταλικα,οποτε Αγγλια
                        "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Originally posted by Darth Destro
                          5)satellite εννοεις?Ειναι πολλα τα λεφτα γιατι πρεπει να εχεις παραλληλα και dsl συνδεση για upload,καθως με την satellite δεν εχεις
                          όχι satellite. symmetrical, αντίθετα με το assymetrical που έχουμε εμείς (adsl). Ευχάριστώ για την βοήθεια!

Comment

Originally posted by Darth Destro
                            6)Λογικα οσο πιο κοντα τοσο πιο καλα,αλλα δεν νομιζω να ξερεις ιταλικα,οποτε Αγγλια
                            Ιρλανδία!!!
                            Γιατί έχετε κολλήσει όλοι στην Αγγλία?
                            Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Originally posted by Gotmian
                              Ιρλανδία!!!
                              Γιατί έχετε κολλήσει όλοι στην Αγγλία?
                              Aφού η Ιρλανδία είναι πιο μακριά από την Αγγλία!

Comment

Working...
                              X