Announcement

Collapse
No announcement yet.

ISP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

ISP

Πήρα τους τεχνικούς της fothnet, με βάλανε και έκανα το speedtest το δικό τους http://adsltest.forthnet.gr/, έβγαλε καλά αποτελέσματα:
    running 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.49Kb/s
    running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 795.14kb/s
    Τους λέω, ρε παιδιά αυτό που προτείνει επίσημα ο ΟΤΕ γιατί μου βγάζει υποδεκαπλάσιες ταχύτητες; Λέει αυτό είναι speedtest που αφορά συνδέσεις με servers εκτος Ελλάδας, έχει προκύψει ένα πρόβλημα τον τελευταίο καιρο, προσπαθούμε να το φτιάξουμε. Πάντως να ξέρετε μου λέει για σύνδεση με ελληνικούς server δεν έχετε κανένα πρόβλημα.

Τι λέει ο κύριος;Αν καταλαβαίνει κανείς ας τα κάνει πιο λιανά. Για το live τι σημαίνουν αυτά; που ακριβως με κοροιδευει και που πρέπει να αισιοδοξώ;

Στο site που μου δωσες predator ζαλίστικα να ψάχνω για Γαλάτσι και άκρη δεν βρήκα. Έχω και αμφιβολίες στο αν τελικάπρέπει να φύγω γιατί η forthnet έχει ένα προφίλ΄υψηλής ποιότητας , σε κάποιες περιοχές τα χει λύσει ταπροβλήματα και με otenet είχα προβλήματα και με 1 mbit, ενώ τουλάχιστον μέχρι πριν τα χιόνια με τη forthnet κανένα

Πήρακαι ένα τηλέφωνο vivodi και μου πε το αορίστου χρόνου προπληρώνεις ένα μήνα. Τι σκ@τ@ αορίστου είναι τότε;
    Mάθετε επιτέλους να χάνετε! Εγώ ξέρω και δε χρειάζεται να μου το θυμίζετε

Απάντηση: ISP

3 λόγοι για να αποφύγετε ή να φύγετε απο forthnet!

1. Με την πρόσφατη αναβάθμηση στον server τους το 90% της Ελλάδος στη κυριολεξία σέρνεται. Πηγές λένε θα χρειαστούν μήνες για να σταθεροποιηθούν πάλι.

2. Σε κάθε αναποδιά τους τα ρίχνουν όλα στον ΟΤΕ. Εχουν μάθει ένα παραμύθι στο κέντρο εξυπηρέτησης και το πασάρουν συνέχεια μπας και πιάσει τόπο. Γιατί λοιπόν κυρά μου (σχεδόν πάντα σου βγαίνει γυναίκα) αφου υποστηρίζεις ότι όλα είναι θέμα κεντρικών γραμμών του ΟΤΕ δεν επηρεάζονται οι λοιποί παροχείς ?/?

3. Η εκμετάλευση τους δεν έχει όρια. Βγάλανε προσφορές για 6μηνες+ συνδρομές λίγο πρίν το συμβάν με την αναβάθμιση ξέρωντας τις επιπτώσεις, για να μας δέσουν τα χέρια και να μην μπορεί να γίνει διακοπή σύνδεσης. Για όσους μεν είναι με αορίστου συνδρομή, κάνουν το εξής..το καθυστερούν μέχρι την αλλαγή του μήνα για επιπλέον χρέωση (επιβεβαιωμένο).

Ευχαριστώ δεν θα πάρω!!!

"Even the life that you have is borrowed..So live your life as if everydays' gon be your last"

Get your own Gamercard Sig.

Comment

Μην δεσμεύεστε στο θέμα "DSL" σε κανέναν πάροχο. Αορίστου, και τέλος.
      Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Originally posted by Gotmian
        Μην δεσμεύεστε στο θέμα "DSL" σε κανέναν πάροχο. Αορίστου, και τέλος.
        etsi!!
        Smoke of my sacrifice,
        Journey to the Isle of the Blessed.
        Grant my soul your glory,
        At night time I'm your guest.
        Only I know why,
        Each dawn I die.

Comment

Nai!!!! Einai to kaliter kai idikotera meta ton diplasiasmo stis taxitites pou sinepagetai kai ptwsi timwn oloi aoristou gia na eimaste anetoi stis alages kai na min plirwnoume ta mallia tis kefalis mas ota oi alloi tha dinoun 10 euro!!

Comment

Working...
          X