Announcement

Collapse
No announcement yet.

xbox360 lounge

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

xbox360 lounge

Χαιρετω και ξεκιναω ενα θεμα εχοντας καποιες αποριες ως αναφορα το θεμα του τιτλου. Θα μου πειτε βεβαια οτι εδω δεν υποστηριζεται η live υπηρεσια στην Ελλαδα,θες και Lounge? Σιγουρα το live αποτελει ενα πιο εξειδηκευμενο θεμα και πιστευω πως η microsoft δεν μεροληπτα υπερ καποιων χωρων αλλα ασκει καθαρα οικονομικη πολιτικη, πραγμα που δεν μπορει να ανγνωριστει απο το "θολο" βλεμμα ενος gamer. Ενα lounge xbox360 απο τη αλλη, και γιατι οχι και περισσοτερα σε επιπεδο franchise, αποτελει φανταζομαι μια πιο εφικτη λυση. Καλα τα ανεπησιμα online τουρνουα αλλα προσπαθω να σκεφτω ενα οργανωμενο τουρνουα, με την υποστηριξη της microsoft Hellas, και οτι αυτο συνεπαγεται(δωρα,κληρωσεις κτλ).Σιγουρα τα τουρνουα αποτελουν μια σκεψη σαν πρωτο βημα αλλα φανταζομαι, λογω δυνατοτητων, οτι θα μπορουσαν να γινουν αρκετα μεσα απο ενα επισημο "forum" συνατησης παικτων και οχι μονο. Οι αποριες μου λοιπον ξεκινουν οταν αναρωτιεμαι γιατι μια τετοια προσπαθεια δεν εχει υλοποιηθει, στην κατα τα αλλα κερδοφορα αγορα της Ελλαδας σε επιπεδο gaming.O κοινος νους λεει πως κατι τετοιο μονο καλο θα εκανε στην microsoft δινοντας τη δυνατοτητα σε πολλους να γνωρισουν την κονσολα χωρις να χρειαχεται να επενδυσουν 400€ για να την απολαυσουν. Οταν βλεπω την Nintendo (fan της οποιας ειμαι) να δημιουργει σε 10 σχεδον πολεις στην Ελλαδα HotSpots, τολμω να πω οτι εχω την απαιτηση απο τον κολoσσο microsoft να μου προσφερει πολυ περισσοτερα απο αυτα που εγω και χιλιαδες ακομη κανουμε μεσω Ιρλανδιας. Σιγουρα δεν ειναι το ιδιο σε επιπεδο οργανωσης αλλα ειναι ενα βημα! Και τελειωνω (γιατι αρχισα να βαριεμαι:-) με μια απορια: Tι μου εχει προσφερει μεχρι σημερα η Microsoft σε επιπεδο οργανωμενου gaming στη χωρα που ζω;
    .....never in the right order.....

Απάντηση: xbox360 lounge

den prokite na kanei kati tetio giati sthn ellada (kai se kamia allh xora) den to exei anagei oikonomika oso na einai kaneis den tha "chiparei" to xbox (me to proigoumeno pisteuo ypirxe tromero problima piratias) tou giati xanei live opote tous exei sigourous tous "pelates" apo thn allh sthn monh xora pou exei geinei kati tetio einai thn iaponia (an eimai sigouros) gia ikonomikous logous kathara pou apo osa xeroume apo thn koulatoura tous (pou exoun poly periergh) an auto pou agorazoune den exei kati iaponeziko den poula

Comment

Working...
    X