Να ρωτήσω κάτι? Ποια η διαφορά ενός παιχνιδιού xbox με xbox classic. Τα κουτιά τα βλέπω διαφορετικά.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
xbox me xbox Classic
Collapse
X
-
Απάντηση: xbox me xbox Classic
Originally posted by PredatorΤα Classic games ειναι συνηθως παλιοι τιτλοι οι οποιοι πουλησαν αρκετα και τους εκδιδουν σε μιση σχεδον τιμη!Η διαφορα ενος κανονικου με ενος classic οσον αφορα το gameplay ειναι ακριβως το ιδιοΔουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.
Comment
-
Originally posted by GotmianΠχ. το Fable στην classic είχε περασμένο και το expansion που ββγήκε για το PC, το Ninja Gaiden (νομίζω για αυτό δεν είμαι σίγουρος) είχε περασμένες και τις πίστες που εναλλακτικά κατέβαζες από το Xbox Live (επαναλαμβάνω για το Ninja Gaiden δεν είμαι σίγουρος) κτλ.
μόνο που εισαι σίγουρος ! χεχεχεχε
Ισως και το Geometry wars που εχει γίνει η νέα σου ψύχωση...
να δω ποτε θα αρχήσεις να παίζεις παιχνιδάκια για μεγάλους όπως την
αψεγαδιαστη σειρά GHOST RECON .
Comment
-
Originally posted by Valsam75Για το ενα δεν εισαι σιγουρος, για το αλλο δεν εισαι σιγουρος !! Θα προτεινα να δινεις συμβουλες μονο για το HALO σου το οποιο ειναι το
μόνο που εισαι σίγουρος ! χεχεχεχε
Ισως και το Geometry wars που εχει γίνει η νέα σου ψύχωση...
να δω ποτε θα αρχήσεις να παίζεις παιχνιδάκια για μεγάλους όπως την
αψεγαδιαστη σειρά GHOST RECON .)
Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.
Comment
-
Originally posted by GotmianΕπίσης πολλές φορές η Classic έκδοση έχει και κάποιο expansion περασμένο μέσα... Πχ. το Fable στην classic είχε περασμένο και το expansion που ββγήκε για το PC, το Ninja Gaiden (νομίζω για αυτό δεν είμαι σίγουρος) είχε περασμένες και τις πίστες που εναλλακτικά κατέβαζες από το Xbox Live (επαναλαμβάνω για το Ninja Gaiden δεν είμαι σίγουρος) κτλ.
Comment
Comment