Announcement

Collapse
No announcement yet.

xbox me xbox Classic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

xbox me xbox Classic

Να ρωτήσω κάτι? Ποια η διαφορά ενός παιχνιδιού xbox με xbox classic. Τα κουτιά τα βλέπω διαφορετικά.

Απάντηση: xbox me xbox Classic

einai sthn mish timh kai pio kato

Comment

Τα Classic games ειναι συνηθως παλιοι τιτλοι οι οποιοι πουλησαν αρκετα και τους εκδιδουν σε μιση σχεδον τιμη!Η διαφορα ενος κανονικου με ενος classic οσον αφορα το gameplay ειναι ακριβως το ιδιο

Comment

to pro 5 8a vgei se kllasic?

Comment

Originally posted by Predator
          Τα Classic games ειναι συνηθως παλιοι τιτλοι οι οποιοι πουλησαν αρκετα και τους εκδιδουν σε μιση σχεδον τιμη!Η διαφορα ενος κανονικου με ενος classic οσον αφορα το gameplay ειναι ακριβως το ιδιο
          Επίσης πολλές φορές η Classic έκδοση έχει και κάποιο expansion περασμένο μέσα... Πχ. το Fable στην classic είχε περασμένο και το expansion που ββγήκε για το PC, το Ninja Gaiden (νομίζω για αυτό δεν είμαι σίγουρος) είχε περασμένες και τις πίστες που εναλλακτικά κατέβαζες από το Xbox Live (επαναλαμβάνω για το Ninja Gaiden δεν είμαι σίγουρος) κτλ.
          Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Originally posted by Gotmian
            Πχ. το Fable στην classic είχε περασμένο και το expansion που ββγήκε για το PC, το Ninja Gaiden (νομίζω για αυτό δεν είμαι σίγουρος) είχε περασμένες και τις πίστες που εναλλακτικά κατέβαζες από το Xbox Live (επαναλαμβάνω για το Ninja Gaiden δεν είμαι σίγουρος) κτλ.
            Για το ενα δεν εισαι σιγουρος, για το αλλο δεν εισαι σιγουρος !! Θα προτεινα να δινεις συμβουλες μονο για το HALO σου το οποιο ειναι το
            μόνο που εισαι σίγουρος ! χεχεχεχε
            Ισως και το Geometry wars που εχει γίνει η νέα σου ψύχωση...
            να δω ποτε θα αρχήσεις να παίζεις παιχνιδάκια για μεγάλους όπως την
            αψεγαδιαστη σειρά GHOST RECON .

Comment

Originally posted by Valsam75
              Για το ενα δεν εισαι σιγουρος, για το αλλο δεν εισαι σιγουρος !! Θα προτεινα να δινεις συμβουλες μονο για το HALO σου το οποιο ειναι το
              μόνο που εισαι σίγουρος ! χεχεχεχε
              Ισως και το Geometry wars που εχει γίνει η νέα σου ψύχωση...
              να δω ποτε θα αρχήσεις να παίζεις παιχνιδάκια για μεγάλους όπως την
              αψεγαδιαστη σειρά GHOST RECON .
              (off topic τελείως... )
              Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Originally posted by Gotmian
                Επίσης πολλές φορές η Classic έκδοση έχει και κάποιο expansion περασμένο μέσα... Πχ. το Fable στην classic είχε περασμένο και το expansion που ββγήκε για το PC, το Ninja Gaiden (νομίζω για αυτό δεν είμαι σίγουρος) είχε περασμένες και τις πίστες που εναλλακτικά κατέβαζες από το Xbox Live (επαναλαμβάνω για το Ninja Gaiden δεν είμαι σίγουρος) κτλ.

Comment

οι διαφορες τους ειναι η συσκευασία και η συλλεκτική τους αξία

Comment

Working...
                  X