Announcement

Collapse
No announcement yet.

HALO 2 MULTIPLAYER PACK

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

HALO 2 MULTIPLAYER PACK

XEREIS KANEIS PWS MPORW NA EXW TIS PISTES TOU MULTI PACK HALO 2XORIS NA AGORASW TO PAIXNIDI KAI XORIS NA KANW KAINOURIO SIGN-IN STO XBOX LIVE TOU PALIOU.(exoume ena mikro diktio me kati filous me 5 xbox kai to multi to poulane stin ellada me palia halo halo2 kai multi kai den simferei na dosoume toso lefta gia 5 multi)AMA EXEI KANEIS KAMIA LYSI ??

Απάντηση: HALO 2 MULTIPLAYER PACK

oxi h ekdosh exei kathara maps pou mpenoune ston skliro disko kati sas update

Comment

Originally posted by Santa Mel
      ...
      Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις κάποιον που έχει το DVD με τις πίστες (πχ εγώ το έχω...) και να στις περάσει και στα 5 μηχανήματα, ή εναλλακτικά να αγοράσεις εσύ το DVD.
      Μπορείς πάλι να νοικιάσεις το παιχνίδι από ένα βίντεο κλαμπ και να τις κατεβάσεις (αυτό θα πάρει πολύ... x5)...
      Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

ama agorasw ena halo mporo na to perasw se ola kai na paizw me ta palia

Comment

Originally posted by Santa Mel
          ama agorasw ena halo mporo na to perasw se ola kai na paizw me ta palia
          Αν αγοράσεις ένα παιχνίδι Halo 2, όχι. Πρέπει κάθε κονσόλα να έχει το Halo 2 μέσα (αν εννοούσες αυτό). Αν αγοράσεις ένα Map Pack, ναι μπορείς να το περάσεις σε όσες κονσόλες θες.
          Και με το παιχνίδι μόνο, μία μία κονσόλα, μπορείς να κατεβάσεις τις πίστες σε κάθε κονσόλα.

Comment

Santa,αυτο που φοβαμαι ειναι οτι δεν μπορεις να παιξεις Halo2 μεταξυ ενος 360 και ενος xbox1 χρησιμοποιωντας system link.

Δεν ειμαι σιγουρος ομως....

Comment

Originally posted by Predator
              Santa,αυτο που φοβαμαι ειναι οτι δεν μπορεις να παιξεις Halo2 μεταξυ ενος 360 και ενος xbox1 χρησιμοποιωντας system link.

Δεν ειμαι σιγουρος ομως....
              Όχι γίνεται, και μάλιστα χωρίς κανένα πρόβλημα, ακόμα και για Xbox 360 που δεν έχουν μπει ποτέ Xbox Live.

Comment

Working...
              X