Announcement

Collapse
No announcement yet.

adsl 1024 χρεωσεις...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

adsl 1024 χρεωσεις...

επειδη τα εχω μπερδεψει παρα πολυ στο μυαλο μου τα πραγματα παρακαλω αν εχει καποιος την διαθεση να με βοηθησει σε κατι.

εχω pstn γραμμη.

θα ζητησω απο τον οτε να μου την κανει 1024 , τι πληρωνω μπορειτε να μου πειτε

πληρωνα μεχρι τωρα 25 ευρω το διμηνο χωρις τηλεφωνα στον οτε για το παγιο της pstn.

τωρα ποσο θα πληρωνω για παγιο της 1024? ΘΑ ΜΟΥ ερχεται καθε διμηνο ή καθε μηνα?

αν υποθετικα παω στον οτενετ και κανω αοριστου χρονου συνδρομη 1024 που εχει αυτη την στιγμη 47,50 (δωρεαν το τελος ενεργοποιησης της γραμμης)

θα πληρωνω τα εξης

καθε μηνα 47,50 και καθε διμηνο υποθετικα 30 ευρω το παγιο της 1024??

ή θα μου ερχεται καθε διμηνο ο λαγαριασμος που θα ειναι 47,50χ2 ( συνδρομη) + 30 "υποθετικη τιμη" το παγιο του οτε

πληρωνω τιποτα αλλο??

για βοηθηστε γιατι εχω θολωσει...

Απάντηση: adsl 1024 χρεωσεις...

ka8e dimino 8a sou erxete...diladi se mena ka8e dimino erxete.8a soy einai to pagio tis dsl grammis(30*2)k tis sindesis 1024(47*2).diladi sinolika giro sta 160 e to mina.....kapos etsi nomizo....mporei na kano k la8os

Comment

το 30αρι που εγραψα ειναι υποθετικο

ποσο ειναι κανονικα το παγιο τις 1024??

Comment

40 E NOMIZO....TIS KALYTEREES TIMES DSL PADOS TIS EXEI I TELLAS..../..http://www.tellas.gr PANE NA DEIS

Comment

Originally posted by leo_messi
          diladi sinolika giro sta 160 e to mina.....kapos etsi nomizo....mporei na kano k la8os
          Το δίμηνο ενοείς.

"Even the life that you have is borrowed..So live your life as if everydays' gon be your last"

Get your own Gamercard Sig.

Comment

NAI TO DHMHNO SORRY....

Comment

Originally posted by leo_messi
              40 E NOMIZO....TIS KALYTEREES TIMES DSL PADOS TIS EXEI I TELLAS..../..http://www.tellas.gr PANE NA DEIS
              nai to ksero tis exo oles sigentrotikes

i tellas paizei kai me grammi ote arkei na paro tin sindromi tis??

esu exeis tellas ?? kai an pos paei??

pantos an exei kaneis kanena logariomo i logariasmos as me enimerosei please

Comment

ITAN NA BALV TELLAS 512 ALLA PERIMENO NA VGEI TO FITITIKO....OTENET EXO.....NAI NOMIZO GINETE ALLA KALYTERA NA EXEIS K SINDROMI TELLAS(TO PAGIO ENERGOPIISHS EINAI DOREAN)GIATI EINAI K PIO FTHINO APO TOU OTE

Comment

re paidia ti times lete??
                  egw eixa parei to on dsl kit me 50% ekptwsei,k ematha oti tin 1024 tin ebale gnwstos 36e to mina.tous pira til k tin allaksa se 1024 k 36 eurw to mina.k tin 384 21 eurw tin dinoun
                  Love.Sound.Devotion...Luv Team

Comment

Προχθες αγορασα οτενετ 1024 για το μαγαζι μου,και πληρωσα 175 ευρω για ενεργοποιηση με δωρεαν μοντεμ,και εχω 4 μηνες δωρεαν,με χρεωση 36 ευρω τον μηνα απο τον 5 μεχρι τον 10 μηνα..Μετα αναπροσαρμοζεται η τιμη στην αναλογη χαμηλοτερη τιμη που θα υπαρχει τοτε..
                    Μια χαρα το βρισκω..
                    "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Αν σε ενδιαφέρει το οικονομικό ρίξε και μια ματιά σε HOL και Vivodi.
                      Εγώ έχω HOL 512 και είναι αρκετά καλή η γραμμή.
                      Η 1024 με τη προσφορά που έχει για 6 μήνες + 6 δώρο σου βγαίνει 510€ όλα πληρωμένα (πάγιο γραμμής + internet), χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.
                      Δηλαδή συνολικό κόστος 42.5€/μήνα!
                      Το μόνο κακό είναι ότι τα πληρώνεις μετρητά και ότι ίσως χρειαστεί κάποιες μέρες η ενεργοποίηση.
                      Α και το modem το κρατάς για όσο καιρό έχεις συνδρομή.
                      Θρύλε θυμήσου μια ζωή μαζί σου
                      δεν είμαστε πελάτες είμαστε οπαδοί σου

Comment

Απ'ότι είδα έχει και 3+1 μήνες αλλά δε σε συμφέρει.
                        272€ σύνολο, δηλαδή 68€/μήνα.
                        Ρίξε μια ματιά πάντως. http://home.hol.gr/online/holofyou/i...px?mid=3769;93
                        Θρύλε θυμήσου μια ζωή μαζί σου
                        δεν είμαστε πελάτες είμαστε οπαδοί σου

Comment

Working...
                        X