Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Arcade" Racing σημαίνει... ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

"Arcade" Racing σημαίνει... ?

Έχω αυτή την απορία εδώ και καιρό... Μου λένε συχνά να πάω να παίξω arcade, όταν "σχολιάζω" ότι δεν μπορώ να ελέγξω το αυτοκίνητο σε μερικά παιχνίδια, πχ Project Gotham Racing ή Forza.
    Τί σημαίνει arcade? "Το στρίβεις, και στρίβει"? Δηλαδή μηδενικός ρεαλισμός?
    Όποιος ξέρει (ή όποιος δει πρώτος το ποστ,ας μου πει)...

ΥΓ: Εγώ επιμένω ότι απλώς πέφτουν χαλασμένα αντίγραφα του κώδικα του παιχνιδιού, για αυτό δεν μπορώ να παίξω, αλλά κανείς δε με πιστεύει...
    Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Απάντηση: "Arcade" Racing σημαίνει... ?

Originally posted by Gotmian
    Έχω αυτή την απορία εδώ και καιρό... Μου λένε συχνά να πάω να παίξω arcade, όταν "σχολιάζω" ότι δεν μπορώ να ελέγξω το αυτοκίνητο σε μερικά παιχνίδια, πχ Project Gotham Racing ή Forza.
    Τί σημαίνει arcade? "Το στρίβεις, και στρίβει"? Δηλαδή μηδενικός ρεαλισμός?
    Όποιος ξέρει (ή όποιος δει πρώτος το ποστ,ας μου πει)...

ΥΓ: Εγώ επιμένω ότι απλώς πέφτουν χαλασμένα αντίγραφα του κώδικα του παιχνιδιού, για αυτό δεν μπορώ να παίξω, αλλά κανείς δε με πιστεύει...
    Ουσιαστικά arcade είναι αυτό που είναι "ψεύτικο". Τρακάρεις και δεν παθαίνεις τπτ....στρίβεις με τα όσα και δεν καταλαβαίνεις τπτ...μπορεί να μην υπάρχει καν η επιλογή των χειροκίνητων κιβωτίων.....από τεχνικές οδήγησης απλά δεν μπορείς να κάνεις τπτ (π.χ. flickering). Για να μην πολυλογώ arcade είναι όλα τα άλλα εκτός από το forza...(αυστηρή αλλά προσωπική άποψη πάντα)

Αλήθεια πότε θα βγεί το forza για 360 ή/και το rallisport challenge;;;; ΟΕΟ;;;;;
    Να ζήσουν τα τουρμπίδια!!!!

/

www.106sportclub.gr / www.trackday-special.gr

Comment

Originally posted by ntz
      Ουσιαστικά arcade είναι αυτό που είναι "ψεύτικο". Τρακάρεις και δεν παθαίνεις τπτ....στρίβεις με τα όσα και δεν καταλαβαίνεις τπτ...μπορεί να μην υπάρχει καν η επιλογή των χειροκίνητων κιβωτίων.....από τεχνικές οδήγησης απλά δεν μπορείς να κάνεις τπτ (π.χ. flickering).
      Το τέλειο παιχνίδι δηλαδή?
      Λολ, ας μείνω εγώ στο BurnOut και στα εφφέ και ας αφήσω σε άλλους το οδήγημα...
      Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

LOL kai emena pou mou eixe fanei to rallisport gia arcade LOL
        pisteuo oti h gramh pou diaxorizei ta simRAce apo ta arcade einai poly lepth kai pisteuo oti an ena racing game den einai apolita realistiko (kai den enoo ta gfx) den prepei na legete sim

Comment

Originally posted by Gotmian
          Το τέλειο παιχνίδι δηλαδή?
          Λολ, ας μείνω εγώ στο BurnOut και στα εφφέ και ας αφήσω σε άλλους το οδήγημα...
          Σίγουρα τα arcade είναι πιο διασκεδαστικά και όχι απαραιτήτως εύκολα....απλά για μένα που είμαι και λίγο κολλημένος με τα αυτοκίνητα και την οδήγηση μετα τα GT στα PS και PS2 και το forza καθώς και τα rallisport challenge όλα τα άλλα είναι arcade. Ποιός όμως έχει ξεχάσει το απίστευτο outrun!!!!!! Εγώ έχω καλλήσει και με όλα τα NFS. Οπότε περί ορέξεως......
          Να ζήσουν τα τουρμπίδια!!!!

/

www.106sportclub.gr / www.trackday-special.gr

Comment

Working...
          X