Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συζήτηση για το νέο τουρνουα pes5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Συζήτηση για το νέο τουρνουα pes5

Μιας και σε αρκετούς από μας απομένουν λίγοι αγώνες για την ολοκλήρωση της συμμετοχής μας στο τρέχον τουρνουά, ανοίγω αυτό το topic για να καταθέσουμε τις σκέψεις μας , πως νομίζουμε ότι μπορεί να γίνει καλύτερο, ποια στοιχεία να κρατήσουμε από το παλιό και ποια όχι.
    Καταρχήν μια ερώτηση είναι πότε να αρχίσει. Εγώ θά λεγα σε καμμιά βδομάδα. Τι γίνεται με αυτούς που δεν θα έχουν ολοκληρώσει τη συμμετοχή τους στο παλιό; Θα παίζουν παράλληλα αγώνες και από τα δύο τουρνουά ή δε θα γίνονται δεκτές οι συμμετοχές τους στο νέο; Σ'αυτήν την ερώτηση δεν μπορώ να διακρίνω τη σωστη απάντηση- μπορεί να υπάρχει αλλη από τα δύο ενδεχόμενα που πιθανολογεί η διάζευξη, μάλλον όμως κλίνω προς το πρώτο, δεδομένου ότι το πρώτο τουρνουα μπορείς να το πεις και πιο πειραματικό, στο δεύτερο μπορεί οι ίδιοι συμμετέχοντες να το πάρουν πιο ζεστά. Και εγώ άμα έβλεπα στον πίνακα ότι είχα παίξει λίγους αγώνες ενώ οι άλλοι πολλούς μπορεί και να ξενέρωνα (βέβαια μπορεί και να τό βλεπα και σαν πρόκληση αναρρίχησης, δεν ξέρω).
    Σαν καλά στοιχεία θεωρώ ότι πρέπει να κρατήσουμε το σύστημα εντός εκτός έδρας και εναλασσόμενο create match, καθώς οι γηπεδούχοι στο σύνολό τους όντως τα πήγαν καλύτερα από τους φιλοξενούμενους. Ίσως να'ναι ο ψυχολογικός παράγοντας που μετράει. Οι επιλογή clubs και όχι national teams νομίζω είναι αναγκαιότητα λόγω των πολλών συμμετοχών.Επίσης ο πίνακας βαθμολογίας μου αρέσει( να ευλογήσω λίγο και τα γένια μου!, θεωρείτε ότι πρέπει να αφαιρεθει προστεθεί καμμιά στήλη; ).
    Σαν κακό στοιχείο θεωρώ την εικόνα της βαθμολογίας όπου άλλοι συμμετέχοντες έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τη συμμετοχή του ς και άλλοι είναι ακόμη στην αρχή. Σαν λύση σκέφτομαι δύσκολη την εφαρμογή αγωνιστικών και προγράμματος αλλά θα πρότεινα να βάζαμε κάποιο όριο αγώνων,όπου θα περιμένουν όλοι οι συμμετέχοντες τους υπόλοιπους να το φτάσουν, για παράδειγμα να παίζουμε 5-6 αγώνες ο καθένας και να μην παίζουμε άλλο παιχνίδι μέχρι να ολοκληρώσουν όλοι 5-6 αγώνες. Πως σας φαίνεται;
    Επίσης μια ιδέα που ενδεχομένως πολλούς θα σας ξενίσει -εμένα θα με έφτιαχνε τρελά!- ήταν να κάνουμε draft στην επιλογή ομάδων και να μην υπάρχουν ίδιες ομάδες στο πρωτάθλημα, τρεις juve, δυο milan και μισό κιλό τζατζίκι. Να το εξηγήσω λίγο παραπάνω, όταν λέω draft , το εννοώ κατα αντιστοιχία με το draft παικτών του nba. Δηλαδή ο τελευταίος του πίνακα βαθμολογίας (τα overall rankings του pes5 θα μπορούσαν να είναι ένα άλλο κριτήριο) θα επιλέξει πρώτος ποια ομάδα θα πάρει, αυτή την ομάδα δεν μπορεί να την πάρει κανένας άλλος από τους συμμετέχοντες. Στη συνέχεια θα επιλέξει ομάδα ο προτελευταίος από τον πίνακα βαθμολογίας, στη συνέχεια ο προπροτελευταίος κ.ο.κ. Έτσι θα καταλήξουν οι πάνω πάνω της βαθμολογίας να μην μπορουν να πάρουν τα μεγαθήρια αλλά να πάρουν bolton, udinese ή όποια τελος πάντων τους αρέσει από τους συλλόγους που έχουν απομείνει. Αυτό θα φερνε το πρωτάθλημα upside down, θα τό κανε πιο ανταγωνιστικό και πιο ενδιαφέρον! Βέβαια το πιο ανταγωνιστικό δεν σημαίνει και αυτό που θα μας αρέσει περισσότερο, απλώς λέω πάντα εγώ τι θα ήθελα.
    Νομίζω ότι μια τέτοια συζήτηση θα κάνει το επόμενο τουρνουά πιο ωραίο.
    Παρακαλώ όλους όσους συμμετέχουν στη συζήτηση να απαντήσουν σε όλα ή τα περισσότερα ζητήματα που έθιξα και αν σκεφτούν να θίξουν και άλλα. Τα κύρια ζητήματα που έθιξα είναι με bold για αυτούς ππου βαριούνται να διαβάζουν, τι να κάνουμε, είχα οίστρο- κ@vλες πρωινιάτικα!
    Mάθετε επιτέλους να χάνετε! Εγώ ξέρω και δε χρειάζεται να μου το θυμίζετε

Απάντηση: Συζήτηση για το νέο τουρνουα pes5

Originally posted by durex7
    ...
    (Καλημέρα) Εγώ απλώς να πω ότι μπορώ να έχω κάπου τα αποτελέσματα, όποτε μου στέλνει ο durex τα ανανεωμένα.
    Ότι άλλο μπορούμε να κάνουμε σαν Xbox-Live.gr, πείτε το.

ΥΓ: Προτείνω το επόμενο πρωτάθλημα να αρχίσει 1,5-2 βδομάδες μετά από όταν θα πέσουν οι ιδέες ώστε να έχουν χρόνο όλοι να ενημερωθούν.
    Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Πρωτα απο ολα οφειλω να ζητησω μια συγνωμη που εχω ακομα τοσα παιχνιδια να παιξω.Σκοπευω να παιξω πολλα μεσα στις επομενες μερες....

Η ιδεα του Durex για το draft ειναι πραγματικα παρα πολυ καλη μια και νομιζω οτι θα ειναι παρα πολυ ενδιαφερον να εχει ο καθένας την δικια του ομάδα....

Μια ιδέα ακομα ειναι να υπαρχουν αγωνιστικες ωστε να μην μπορει κανεις να εχει τελειωσει το τουρνουα και καποιος αλλος να μην το εχει αρχισει..(ωπως εγω ας πουμε..)

Επισης μηπως θα πρεπει να κανουμε ενα site που να ασχολειται μονο με αυτο;

Πρεπει να πουμε ολοι την γνωμη μας ωστε να γίνει κάτι πραγματικά καλο!

Χρηστος

Comment

takisdoc2 edo....

genikotera oi idees tou durex einai kales gia to neo protathlima....fantazome vevea pos apokleiete na exoun oloklirosei oloi tous agones tous apo to proto...as peksoume osa pexnidia mporoume sto palio mexri kai ayti tin evdomada kai as oristei mia imerominia na ksekinisei to kainourgio.p.x. to allo sav/ko.....oso gia ta draft einai kali i idea (an kai den me synferei kai idietera!!!! ) alla exo paratiriseis os pros to eksis....an einai na pragmatopoiithei i idea tou draft tha prepei na oristei oti oi omades tha pezoun me katrastasi "normal"...kai afto giati opoios exei inter,milan,juve,chelsea ktl...mporei na anaplirosei opoidipote apolia pou tha exei se "mple" kai "gri" pextes....an omos einai atyxos opoios exei bolton,man city, roma ktl i akoma xeiroteres...kai tou dosei se pexnidi 6-7 pextes kato tote ginete pragmatika poly aniso to matsaki...kai an valeis kai tis periptoseis tou lag mesa....asta....genikotera einai kalitera na orizete normal kai oxi random oi katastasi ton pexton....

mia akoma paratirisi exei na kanei me tis symmetoxes...to protathlima prepei na einai "klisto"....diladi osoi dilosoun apo tin arxi aytoi tha paraminoun....den tha mpoun alloi oste na paratirite kapios na exei peksei 20 mats kai kapios 3....

oson afora tis symmetoxes gnomi mou einai na min ksepernan tis 12-14 idika an isxisei to draft oste akoma kai o protos na exei sxetika antagonistiki omada....aptin alli epidi ipirxe epitixia sto proto kai endoxomenos na mazeftoun polloi symmetexontes i kaliteri lisi einai na xoristoun oi symetexontes se dyo omilous ton 10-12 omadon kai oi protoi 2 i 4 apo kathe omilo na peksoun sto telos play-offs....se kathe omilo tha isxiei to draft ksexorista...opote tha exoume apo mia juve se kathe omilo mia chelsea mia inter ktl....tin klirosi ton omilon tin analamvanei i durex!oi pextes mporoun na topothetountai enalax se kathe omilo me vasi tin vathmologia sto proigoumeno protathlima....oson afora tous neous pextes pou tha lavoun meros prepei na vrethei mia formoula gia to pos tha dialeksoun omades...diladi me pio kritirio tha simmetexoun sto draft...

isos na einai kalo na antalaksoume kai kapia vasika stixeia metaksy mas px kapio kinito til oste na synenoumaste metaksy mas gia tous agones...etsi mporoun na oristoun kai agonistikes - an kapios den exei provlima na dosei to kinito tou....

ayta pros to paron....perimeno na do kai alles idees!

Comment

Κ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΩΝ 4 ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑ8Ε ΟΜΙΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ 8Α ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ.Κ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙ8ΟΡΙΟ 1 ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΤΕΛΙΟΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΤΛ.4 ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ 4=16 ΠΕΧΤΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...

Comment

leo messi einai ligo dyskolo na ginoun polloi omiloi ton 4ron omadon...alla gia paradigma na ginoun dyo omiloi ton 10 kai oi protoi 4 apo kathe omilo na pernan play-offs me knock-out mats.... 1os tous protou omilou me 4o tou allou 2os me 3o ....kai outo katheksis einai arketa aplo na ginei pistevo...
            etsi tha einai kai pio eykolo na pragmatopoiithoun ta mats kai tha einai kai pio dikaii i diadikasia ton draft....kathe omilos tha exei to diko tou draft...px oi dyo teleytaioi aytou tou protathlimatos tha xoristoun stous dyo omilous kai tha dialeksoun protoi omada...alla afou tha einai se diaforetikous omilous tha mporoun na exoun idia omada...na paroun px kai oi dyo juve...enalaks tha mirastoun oloi oi pextes stous omilous ksekinontas apo kato pros ta pano.....ego px me ton durex an vgei 2os tha mpoume se diaforetikous omilous kai tha dialeksoume teleftaioi (ektos apo tous neous pou tha mpoun) omada stous omilous mas.oi neoi pextes tha dialeksoun omades teleytaioi afou exoun parei oloi osoi poiran meros sto proto protathlima...

idies omades iparxei pithanotita na vrethoun mono sta playoffs opote ekei i tha isxyei to palio sistima an tixei na vrethoun idies omades i tha pezoun juve vs juve!...

Comment

takisdoc γράφε ελληνικά! Μας στράβωσες!
              Και οι δυο από τους πρωτοπόρους και συμφωνείτε με την ιδέα του draft αν και δεν σας συμφέρει; Εντυπωσιάστηκα!
              Δεν προβλέπω νά' χουμε αρκετες συμμετοχές για ομίλους, το κόβω από 15 να γίνουμε το πολύ 20, ποιος μας λέει ότι δεν θα μειωθούν κιόλας(ο αδερφός μου είναι εκτός). Επίσης δεν μου αρέσει η λύση των δύο ομίλων ακόμα και αν μαζευτούν πολλοί, καθώς θα ήθελα να παίξω με όλους τους παίκτες. Αν είμαστε υπερβολικά πολλοί(30) το κάνουμε και ένα γύρο, αν και δεν το συνιστώ. Να σου κάτσει και ένας με lag στον όμιλο, στην τελική να παίξεις 4 παιχνίδια(τα 2 off λόγω lag) και μετά να κάθεσαι. Νομίζω ότι δεν την κάνουμε τη διοργάνωση για να βγάλουμε νικητές, αλλά για να χαρούμε όσον το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια! Γιατί να παίξουν οι καλύτεροι περισσότερα παιχνίδια; είμαι υπερ του καθαρού- χωρις νοκ-αουτ πρωταθλήματος!
              Για να μην "μπασταρδέψουμε" το πρωτάθλημα θα μπορούσαμε σε στύλ κυπέλλου να τρέξουμε παράλληλα άλλη μια διοργάνωση νοκ-άουτ κυπέλλου με μονούς/διπλούς αγώνες και κλήρωση, η οποία απαιτεί πολύ λιγότερα ματς(αν είμαστε πχ 16 συμμετέχοντες με διπλούς αγώνες βγαίνουν για αυτούς που θα πάνε τελικό 8 ματς μόνο).
              Για το θέμα αγωνιστικών είναι λίγο δύσκολο από άποψη προετοιμασίας. Ποιος θα κάτσει να καταρτίσει το πρόγραμμα αγώνων; Αν προσφέρεται κανείς δε θα με χάλαγε καθόλου! Η ιδέα μου για να παίζουμε 5-6 αγώνες κάθε φορά και να περιμένουμε ώσπου τελειώσει τα παιχνίδια του και ο τελευταίος συμμετέχων νομίζω ότι δίνει μια εφικτή λύση σε αυτό το ζήτημα πάντως! (ψωνάρα ε
              Για το θέμα condition normal ειμαι απόλυτα σύμφωνος, ίσως να συμφωνούσατε να θέταμε και match time 15min. Είπαμε να βοηθήσουμε να γίνει ανταγωνιστικό, όχι να αυτοκτονήσουμε κιόλας, είπαμε ότι πολλοί έχουν βελτιωθεί ριζικά στην διαδρομή!
              Για τις συμμετοχες draft αν με εμπιστεύεστε θα μπορούσα να βγάλω εγώ τη λίστα draft με βάση την υφιστάμενη βαθμολογία, τα overall rankings και την εμπειρία μου, γιατί για παράδειγμα ο Imrasnake που είναι νέα συμμετοχή δε θα'ταν σοφό να πάρει υπερομάδα, εγώ θα τον κατέτασσα προτελευταίο στην λίστα draft, ή επίσης o georgios1981 είναι πολύ πιο πάνω στα overall rankings από τον Ulysses73(αναφέρω τον Οδυσέα γιατί ξέρω ότι σίγουρα δεν θα παρεξηγηθεί) αν και στο πρωτάθλημα ήρθε πιο κάτω εξαιτίας της ατυχούς επιλογής ομάδας(City). σίγουρα θα είμαι υποκειμενικός, αλλά πιθανώς να προσεγγίσω καλύτερα την πραγματικότητα από τον πίνακα ή οποιοδήποτε αλγόριθμο συμφωνούσαμε.
              Επίσης ακόμα και 20 να γίνουμε οι ομάδες φτάνουν. 4 σοβαρές- προσωπικά θεωρώ και περισσότερες- από ιταλικό-ισπανικό-αγγλικό πρωτάθλημα, 2 από γαλλικό γερμανικό, καμμιά από ολλανδία- πορτογαλία. Αφού την κάνετε τη καλή και δέχεστε το draft, δεχτείτε το ολοκληρωτικά. Πιστεύω ότι αν είναι πιο ανταγωνιστικό θα αρέσει και σε σας περισσότερο(πάλι πρώτος θα βγείς ρε Γιάννη)!
              Όσον αφορά τη λύση που προτάθηκε για δικό μας site νομίζω ότι δεν φτιάχνουν έτσι απλά site για 15 πορωμένους που θέλουν να παίζουν pro, νομίζω ότι η φιλοξενία του παρόντος είναι άψογη (θέλω αμοιβή για το promotion!) Αν εννοούσες κάτι άλλο Χρηστο, όπως ενεργή συμμετοχη του site σε κάποιο θέμα νομίζω ότι αν ζητήσουμε κάτι συγκεκριμένο στη χειρότερη θα το ψάξουνε τα παιδιά(αύξηση αμοιβής). Εξήγησε το περισσότερο πάντως αν υπάρχει κάτι που σκέφτεσαι ή αν δεν κατάλαβα.
              Οι συμμετοχές στο επόμενο τουρνουά σίγουρα θα πρέπει να ναι πιο κλειστές,σε αυτήν την εικόνα της τωρινής βαθμολογίας έχω σημαντικό μέρος της ευθύνης που τράβαγα κόσμο να παίξει ενώ το τουρνουα ήδη είχε φτάσει στα μισά!
              Πάρτε θέση οι μελλοντικοί συμμετέχοντες, το πρωτάθλημα που θα παίξετε αφορά η συζήτηση!

Comment

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ Κ ΕΝΑ ΕΠΑ8ΛΟ...Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΒΟΧ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ!!ΧΑΧΑ...ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩ8ΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ

Comment

durex...katarxin sorry gia ta greeklish...alla pragmatika varieme aforita na grafo sto ellinika akoma kai sta episima mail tis douleias mou!!!! to draft einai i kaliteri idea os tora kai na ginete me normal condition alla den symfono na dialekseis tin omada tou kathenos...mporeis omos na oriseis tin seira pou tha dialeksei omada o kathe symetexon mias kai xereis tous perisoterous...na bgaleis diladi tis symettoxes me tin seira pou tha dialeksei o kathenas kai o kathenas meta na dialeksei tin omada pou thelei apo aftes pou tha exoun apominei....exeis dikaio me tous agones...oso perisoteroi toso kalitera alla aptin alli prepei na vroume tropo sinenoiseis gia na ginontai oi agones kai na min exoume pollous xrostoumenous agones...to kinito itan i diki mou protasi...tora an ginete meso tou forum na kanonizoume?den xero....think about it...

Comment

Όταν λέω λίστα draft εννοώ όταν δηλωθούν ποιοι θα συμμετέχουν, να βγάλω εγώ ή ο ullysses για παράδειγμα, κάποιος βέβαια που να έχει παίξει με όλους, τη σειρά με την οποία οι συμμετέχοντες θα διαλέξουν ομάδα. Σιγά μην ορίσω και ομάδες, εσύ αυτή, εσύ την άλλη, τι το κάναμε, χούντα; Αν και ειδικά σε Imrasnake και takisdoc2 θα έδινα κατ'εξαίρεση και στους δύο ΠΑΟ να βγάλω το άχτι μου! Εννοείται ότι όποιος και να την κάνει τη λίστα θα είναι υποκειμενικός, αλλά και το κάπως πιο αντικειμενικό κριτήριο του πίνακα βαθμολογίας έχει τα προβλήματα που προανέφερα. Εννοείται ότι είναι κι αυτό μια λύση, όλα συζητήσιμα είναι. Ας περιμένουμε και τους άλλους να πουν τη γνώμη τους, μόνο 4 αν δεν κάνω λάθος έχουμε τοποθετηθεί.
                    Για τα κινητά δεν αναφέρθηκα, δεν έχω πρόβλημα, ή και μέσω φόρουμ και πάλι γίνεται να γίνονται οι συννενοήσεις (για παράδειγμα με προσωπικά μυνήματα).Ένας ακόμη πιο απλός και τσάμπα τρόπος είναι με μυνήματα στο 360 dashboard

Comment

ΗΙ!!
                      ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ,ΕΧΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Π.Χ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΑΚΟΜΑ.ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ .ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ LAG ,ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 15' ΤΟΥ ΗΜΗΧΡΟΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ Π.Χ. SANTA MEL ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΤΡΕΜΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,
                      Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ DUREX ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Comment

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ Π.Χ. SANTA MEL ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Τι ακριβώς εννοείς; Επαναδιατύπωσέ το αν θες

ΤΡΕΜΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,
                        Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ DUREX ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Παράγκα; O drwho όταν το ανέφερε θεωρούσε ότι είχα κάνει λάθος στις βαθμολογίες και βρήκαμε ότι τελικά δεν είχα. Εσυ για ποιο λόγο ακριβώς;
                        Με τον πρώτο να τα βάζετε, εγώ τι φταίω; Δεύτερος- Τέταρτος βγήκα!
                        λες να μαι πρώτος στις συνειδήσεις των φιλάθλων για την μπαλάρα που παίζω;

Comment

ego aelara thelo na paro alla den exei!!!! na do tin ael protathritria!!!alla oxi kai vazelo....tha vgo epitides telefteos!!!!

Comment

ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΟΑΔΥΝΑΜΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.

Comment

Originally posted by Santa Mel
                              ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΟΑΔΥΝΑΜΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.
                              Το σύστημα draft ομάδων όπως το περιέγραψα θα σε βάλει να επιλέξεις ομάδα από τους πρώτους,οπότε θα επιλέξεις πρακτικά όποια γουστάρεις , για σένα δουλεύω santa mel!
                              Κι η παράγκα που κολλάει;

Comment

Working...
                              X