Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συζήτηση για το νέο τουρνουα pes5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Απάντηση: Συζήτηση για το νέο τουρνουα pes5

Durex οσον αφορα τις αγωνιστικες βρηκα εναν τροπο να το κανω γρηγορα και ευκολα. Ανεξαρτητα με τον αριθμο των ομαδων. Αν ειναι ποιο πολλες απλα θα μου παρει κανενα 20λεπτο παραπανω. Οσο για τον μονό αριθμο αγωνων ειναι ευκολο. Αν π.χ. εχουμε 15 ομαδες θα κανω προγραμμα για 16 και οποιος παιζει με την 16η ομαδα αντιπαλο θα σημαινει οτι εχει ρεπο.

Αφου εχεις καμια 40ρια Ελληνες γιατι δεν τους ψηνεις να παρουν μερος. θα κανουμε απλα δυο ομιλους

Comment

Registered 40(για την ακριβεια49)
      θεωρούνται και αυτοί που το νοίκιασαν και το δοκίμασαν για ένα παιχνίδι. Αυτοί που έχω και παίζω τακτικά είναι 25 περιπου, αυτοί που είμαστε + οι υπόλοιποι που έχω πρήξει στο ψησιμο να μπουν! Είπαμε, στο τέλος θα ζητήσω και ποσοστά από το site!
      Ψήστε τους και σεις! H έχετε τα gamertags τους για να παίζετε
      Ι moonloop I
      babinos
      imrasnake
      haros_cyp
      kopollas
      kostasfil
      miou
      psolokrator
      makpol4
      οι τέσσερις πρώτοι νομίζω θα μπουν
      Mάθετε επιτέλους να χάνετε! Εγώ ξέρω και δε χρειάζεται να μου το θυμίζετε

Comment

Επίσης ο moonloop μου είπε πως για το τουρνουά θα παίζει cooperative μόνο τους αγώνες με ένα φίλο του και του απάντησα no problem, δε φαντάζομαι να χει πρόβλημα κανένας,έτσι;

Comment

προκαταρκτική Draft listμε αυτή τη σειρά θα επιλέξουμε ομάδες αν μείνουμε μόνο εμείς)
          1. xristos_29
          2. ulysses_73
          3. santa_mel
          4. II moonloop II
          5. koukiasperno
          6. drwho_gr
          7. takisdoc1
          8. sotiris_thrilos
          9. cmi300
          10. leo messi
          11. durex_gr
          12. takisdoc2

Τον takidsdoc3 δεν τον έχω παίξει, καλό θά'ταν ή να τον παίξω ή να τον κατατάξετε εσείς που τον ξέρετε- αξιοκρατικά βέβαια, όχι με φιλική διάθεση πάνω πάνω-!
          Θεωρώ πιθανότατα να συμμετάσχουν και να προστεθούν στη λίστα georgios1981 (ανάμεσα σε θέση 4 και 5, 4-5), deepkick (3-4), imrasnake(11-12),babinos(4-5),nikolakis19(8-9)

Comment

No 9?............

Πολυ χαμηλα δεν ειμαι?

Πλακα κανω παιδια δεν με πειραζει,ετσι και αλλιως αυτο που εχει σημασια ειναι να διασκεδαζουμε!

Χρηστος

Comment

takisdoc2 edo....o takisdoc3 (xristos) stin katataksi tou draft einai 1-2 thesis kato apo ton takisdoc1...an eimaste px 14 einai gia na dialeksei omada 7os-8os.....

Comment

Καλύτερος από τον Τάκη ο νεοεισελθών Χρήστος; είσαι σίγουρος ή το εννοούσες ανάποδα; Θα φάμε καλά...
                Οι ψήφοι για draft ή όχι είναι 8-5 με τις ψήφους του drwho, του koninos και οποιουδήποτε νεοεισελθόντα να εκκρεμούν. Δύσκολα το βλέπω να αλλάζει, αν και θα μπουν πιστεύω κι άλλοι μέχρι μεθαύριο (2-5). Κοίτα να προσυλητίσεις κανέναν!
                Και με τον ένα και με τον άλλο τρόπο ωραίο θα γίνει πάντως το πρωτάθλημα! (2,30κάτι πόντους ανά αγώνα δεν ξαναβγάζεις!)
                ΥΓ:έχω φάει κάτι 3άρες με τις ομάδες που δοκιμάζω, τρέλλα!
                είδες πόσο τα πήγα τα points, 2515! Περιμένω να φτιάξεις το καινούργιο account που μου'λεγες να δω αν θα το καταφέρεις να πας κει πάνω! Το μυστικό είναι πως πήρα και γω juve, πετάει!
                Last edited by Durex GR; 20 February 2006, 00:41.

Comment

durex,στη ψηφοφορια εχει ψηφισει "οχι draft" ο Alpha Sector.Εχω την εντυπωση οτι δεν εχει δηλωσει συμμετοχη,οποτε μην τον μετρας.Υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα να δηλωσει συμμετοχη αυριο,εγω απλως το τονιζω

Comment

Ι know, και άλλος ένας έχει πει ναι που δε μέτρησα

Comment

Giorgo, kai ego mesa re,
                      no draft h draft den me endiaferi, toulaxiston na mporeso na exo tin omada mou, Manchester United. h Inter. Perimeno.
                      sigpic
                      PS3 GAMERTAG : dpapa187
                      XBOX360 : dpapa

Comment

Παιδιά σκέφτομαι δύο τρόπους να επιταχύνουμε τη διαδικασία draft!
                        1ον, να επιλεγουν αυτόματα οι ομάδες για όποιον δεν έχει μπει για μία μέρα από τότε που πόσταρε ο προηγούμενος την επιλογή του και αν έχει συμμετάσχει στο προηγούμενο να δωθεί η ομάδα που διάλεξε στο προηγούμενο. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να βρω πως να γίνει η επιλογή ομάδων για όσους συμμετέχουν για πρώτη φορά ή για αυτούς που την ομάδα που είχανε την έχει πάρει άλλος.

Μια δεύτερη σκέψη να αυτοματοποιηθεί η διαδικασία είναι να καταθέσουμε κάτι σαν μηχανογραφικό post με τις πρώτες τρεις που επιλέγουμε -με συναίσθηση πάντα σε τι επίπεδο ομάδων θα μας οδηγήσει το draft, εγώ ας πούμε θα δήλωνα stutgard, lazio και αλλη μία πες, αν και δεν έχω καταλήξει- και αν παρεπιπτόντως έχουν επιλέξει και τις τρεις ομάδες που έχουμε δηλώσει κάποιοι άλλοι συμμετέχοντες ξαναδηλώνουμε όταν έρθει η σειρά μας.
                        Πάντως, ο Χρήστος έχει ήδη δηλώσει και για δεύτερη φορά Barca αν δεν γινόταν draft και νομίζω ότι αυτή θα επιλέξει έτσι κι αλλιώς! Νομίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε άφοβα τη διαδικασία με το δεύτερο Οδυσσέα θεωρώντας την barcelona ως επιλογή του xristos_29!
                        Δεν ξέρω, πείτε και σεις καμμιά ιδέα,και εγώ ανυπομονώ να αρχίσουν οι αγώνες!

Comment

durex an exeis olous osous sumetexoun sto friend list sou steile munhma gia na mpoun na dhlwsoun omades. pes tous na mpainoun suxna shmera kai avrio wste na doun pote erxete h seira tous. mhn mpainoun mono mia fora thn hmera mono. alla oso poio suxna ginete.
                          elpizw to programma pou evgala na mhn exei la8h. to tsekara duo fores.
                          Epishs upen8umise se olous oti paizoume xwris point change.

Comment

den ksero ti ginete re pedia, alla ego sigoura man united tha paro!.. an tixon kai den me vrite pou to vrisko poly diskolo afou mpaino kathe mera. aplos na to kserete
                            sigpic
                            PS3 GAMERTAG : dpapa187
                            XBOX360 : dpapa

Comment

PAIDIA OPOIOS PEZEI MAZI MOU NA KSEREI OTI 8A PEZO PROINES KIRIOS ORES(10-1)K ARGA TO VRADI GIA NA APOFIGOUME ENOXLITIKA LAGS

Comment

Σωτήρη τι γίνεται με τις δύο εκπρόθεσμες συμμετοχές; Για τον babinos είναι σίγουρα έγκυρη, έχει ένα mbit και δεν έχει πρόβλημα να διαλέξει τελευταίος στα draft.
                                Ο Agent Alex (στεφανος)από ότι βλέπω έχει silver membership οπότε από ότι γνωρίζω(μπορεί και να κάνω λάθος) δεν μπορεί να παίζει live!Ενημέρωσέμας ακριβώς ρε agent, είναι να βάλεις gold αυτές τις μέρες;
                                Σωτήρη ξέρω ότι είναι κόπος να άλλάζεις το πρόγραμμα, και να πεις ότι καλύτερα να συμμετέχουν στο επόμενο τουρνουα μαζί σου! Κατα τη γνώμη μου εσύ είσαι ο αρμόδιος να αποφασίσεις για την συμμετοχή τους!

Comment

Working...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎