Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συζήτηση για το νέο τουρνουα pes5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Απάντηση: Συζήτηση για το νέο τουρνουα pes5

des ti 8a ginei me tous duo teleftaious. an 8a mpoun ti na kanw 8a to allaksw. alla kanonise to shmera.

Comment

Me ti bathmologia pws tha ginei h douleia?Pou tha thn vlepoume?

Comment

Originally posted by MoonLoop
        Me ti bathmologia pws tha ginei h douleia?Pou tha thn vlepoume?
        Το site θα αναλάβει τη "φιλοξενία" της βαθμολογίας. Θα αναλάβει ο Durex να μου τη στέλνει.
        Α, με την ευκαιρία, ας μου στείλει ο Durex και τα τελικά του 1ου Τουρνουά κάποια στιγμή.... Να ανανεώσω την εικόνα, να είναι η τελική.
        Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

O agent alex δεν τον είδα να απαντάει αν είναι σε θέση να παίξει τους αγώνες του! Σας είπα, εγώ νομίζω ότι έχει silver και δεν μπορεί. Ψάχτε και κανέναν για καβάτζα, μην έχουμε έναν συμμετέχοντα όλο με μηδενισμούς, σκατά θα γίνει η εικόνα της βαθμολογίας ξανά!

Gotmian δεν υπάρχουν οριστικά αποτελέσματα του προηγούμενου τουρνουά,έληξε άδοξα, δεν παίξανε όλοι τους αγώνες τους επειδή ήταν πιο ανοργάνωτο και τράβηξα τον darth destro με το ζόρι να συμμετέχει ενώ δεν μπορούσε, γι' αυτό ξεκινήσαμε το νέο μήπως οργανωθούμε καλύτερα!
          Mάθετε επιτέλους να χάνετε! Εγώ ξέρω και δε χρειάζεται να μου το θυμίζετε

Comment

Αμα βρω καποιον που εχει συμπηρωσει την ομαδα στο draft μπορουμε να ξεκινισουμε τους αγωνες
            durex τι λες??
            ΑΑΑ και μεχρι ποτε ειναι ο πρωτος γυρος??(αν π.χ. αυριο τελειωσει το draft)

Comment

durex to programma me 20 to evgala. an o agent alex den mporei na paiksei apla opoios paizei mazi tou 8a exei repo

Oson afora to pote 8a ksekinhsoume. ligo upomonh re paidia. pistevw oti to polu mexri shmera arga ante avrio to apogevma 8a exei teleiwsei to draft kai 8a ksekinhsoume.

Gia to pws 8a ginei twra. Egw lew apo thn enarksh tou tournoua kai gia deka meres na ginoun oi prwtes 9 agwnistikes (ousiastika 18 agwnes se 10 meres afou oi agwnes einai diploi) kai stis amesws epomenes 10 meres na ginoun oi epomenes 10 agwnistikes (20 agwnes). Otan postarete apotelesmata ektos apo perigrafh na grafete kai skorers gia na katartistei o antistoixos pinakas.

Parepiptontos mhn viazeste na ksekinhsoume giati etsi kaname kai sto prohgoumeno tournoua kai den petuxe oso 8a 8elame oloi. Kalutera mia mera argotera para ena tournoua anorganoto. Ki egw 8elw na ksekinhsoume alla ti na kanw. Ypomonh mages ypomonh

Comment

Anyway, οπότε εγώ απλώς περιμένω τα πρώτα αποτελέσματα...
                Καλη Επιτυχία σε όλους.
                Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Συμφωνώ Σωτήρη, έτσι να το κάνουμε, 9 αγώνες σε 10 μέρες ο καθένας (αντι για δέκα που λέγαμε), οπότε, σε 40 μέρες θα τελειώσει. Και καλύτερα να αρχίσουμε όλοι μαζί από αύριο μεθαύριο όταν τελειώσει το draft. Που σαι ρε drwho;

Comment

Για επιλογή ομάδας σε όσους απομείνανε να προτείνω deportivo la corunia, stutgard, και monaco, udinese σαν δεύτερες επιλογές!

Τον agent alex πόσο διάστημα είμαστε διατεθειμένοι να περιμένουμε να απαντήσει;Του χω στείλει friend request, δεν την έχει κάνει accept, μυνήματα pager και στο dashboard και δεν έχει απαντήσει.Στείλτε του και κάνας άλλος! Ο babinos θα στείλει αύριο, μιλήσαμε κάνα δίωρο πριν

Comment

Για το κύπελλο είμαστε 20 ομάδες οπότε τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα.

Έστω ότι παίζουμε την πρώτη φάση νοκ αουτ, μένουν 10.Παίζουμε και την επόμενη μένουν 5,μετά τι γίνεται;
                      Έστω κλήρωση για να περάσει ένας επόμενη φάση χωρίς αγώνα, νοκ άουτ και πάλι μένουν 2+1=3, οπότε ξαναχρειάζεται κλήρωση για τελικό.
                      Επειδή μάλλον έτσι δε βγαίνει είπαμε με τον Σωτήρη να κληρωθούν 8 άτυχοι, οι οποίοι θα παίξουν αγώνες μεταξύ τους, από τους οποίους θα προκριθούν 4 που με τους υπόλοιπους 12 θα παίξουν στη φάση των 16, οπότε σταδιακά με νοκ αούτ θα μείνουν 8, 4, 2 και 1. Αν έχετε καμμια άλλη ιδέα για το πως να γίνει πείτε το μέχρι την πέμπτη, οπότε και θα γίνει η κλήρωση (μια και έξω, θα δείχνει την πορεία μέχρι τον τελικό!, κλήρωση προκριματικών +κλήρωση φάσης 16) .
                      Οι κανόνες μονοί 10λεπτοι αγώνες με παράταση και πέναλτυ, γηπεδούχος όποιος κληρωθεί!
                      Για το πρωτάθλημα έχουν διεξαχθεί 47 από τους 90 αγώνες που έχουν οριστεί μέχρι 2 Μαρτίου και όλοι οι συμμετέχοντες έχουν παίξει τουλάχιστον 1 παιχνίδι. Δεδομένου ότι έχει αρχίσει εδώ και πέντε μέρες και υπάρχουν ακόμη 5 μέχρι το κανονικό deadline και άλλες 7 μέχρι το μηδενισμό νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά! Άντε,παίχτε κάναν αγώνα να δω πως διαμορφώνεται η κούρσα των διεκδικητών του τίτλου!
                      Last edited by Durex GR; 27 February 2006, 16:10.

Comment

Durex vgale me apo to tournoua...Sorry,peste me ypervoliko alla egw me tous koulous ths Real de mporw na to yxaristithw..An kai to perimena pws kai pws..Ti na kanw..Exw mathei thn Arsenal..Paizw synexeia me triples(k h arsenal exei poly kalous tripladorous) kai thelw na xerw o kathe paixths ti statistika exei wste na xerw ti tha kanw me ton paixth pou tha exw sth katoxh mou ....K outws h allws teleytaios tha rthw me thn omada pou exw..Opote vale nikh 2-0 me opoion htan na paixw kai me opoion exw hdh paixei.
                        Last edited by MoonLoop; 28 February 2006, 21:49.

Comment

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, έτσι κι αλλιώς είναι απόλυτα συντονισμένο το θέμα μου με τον τίτλο του topic, ας συζητήσουμε για το τουρνουά Απριλίου!

Μην αφήσετε να μιλάμε μόνο 5 άτομα, και να μην έχετε να προσθέσετε τίποτα εκφράστε απλά τη συμφωνία- διαφωνία σας με τα θέματα που τίθενται.

Πιστεύω πως το σύστημα επιλογής ομάδων (draft ή όχι) θα ήταν καλύτερα να τεθεί και πάλι σε ψηφοφορία, καθώς με την εφαρμογή του τα αποτελέσματα μπορεί να άλλαξαν, κάποιοι να τους άρεσε, κάποιοι όχι. Μάλιστα καλύτερα θα ήταν όσοι δεν τους αρέσει και δεν έχουν διάθεση να πάιξουν με το άλλο από αυτό που τους αρέσει σύστημα, καλύτερα θα είναι να το δηλώσουν όταν ψηφίζουν. Για παράδειγμα, είμαι ο durex_gr, ψηφίζω draft σύστημα ομάδων σε περίπτωση ελεύθερης επιλογής παίρνω Juventus και η συμμετοχή μου είναι ενεργή και με τα δύο συστήματα. Άλλο αντίθετο και υποθετικό παράδειγμα΄δήλωσης συμμετοχής: είμαι ο sotiris_thrilos, ψηφίζω ελεύθερη επιλογή ομάδων και παίρνω Milan , σε περίπτωση draft επιλογής ομάδων δεν συμμετέχω. Έτσι αποκλείουμε την πιθανότητα κάποιος να παίζει παρά τη θέλησή του απλάκαι μόνο για να μη μας τη χαλάσει των υπολοίπων (πχ. κάτι τέτοιο είχε εκφράσει ο ii_moonloop_ii στην αρχή, ελπίζω βέβαια στην πορεία να άλλαξε και να μην ισχύει) !

Το σύστημα δύο γύρων με εντός και εκτός έδρας παιχνίδια νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι ότι είναι μια χαρά! Παραπάνω θά ταν υπερβολικά πολλοί αγώνες(ίσως με match time 5-10 minutes να ταν καλή ιδέα!), ένας γύρος μου φαίνεται λίγος..

Οι κανονισμοί (15 minutes, condition normal και no points charge, τα άλλα ότι θέλει ο γηπεδούχος) νομίζω πως ήταν καλύτεροι από αυτούς του προηγούμενου τουρνουά(10 minutes, τα άλλα ότι ήθελε ο γηπεδούχος).

Επίσης δεν είδα να βάζετε χιόνια και βροχές, στάδια με χειρότερη ορατότητα και δεν ξέρω τι άλλο για να ανακόψετε τις πορείες των πρωτοπόρων στην έδρα σας, καλό θα ήταν να αρχίσετε να το εφαρμόζετε! 4 συμμετέχοντες με πάνω από 2 πόντους ανά αγώνα δεν φανερώνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση που θα γίνει και πάλι draft ομάδων και πάλι θα καθυστερήσουμε 1-2 μέρες(ελπίζω) την έναρξη και θα μετατεθεί στις 12-14 Απριλίου, μέχρι να επιλέξουν όλοι την ομαδα που θα πάρουν. Πρώτοι πιστεύω είναι σωστότερο να επιλέξουν οι νέοι συμμετέχοντες και μάλιστα μεταξύ τους αυτοί που έχουν τους λιγότερους points στα overall rankings. Για τους παλιούς η σειρά θα καθοριστεί από την κατάταξη στο τουρνουά Απριλίου. Θα επιλέξουν ομάδα πρώτοι οι τελευταίοι στη βαθμολογία.

Επίσης νομίζω ότι θα πρέπει να μην παίρνουν δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά Απριλίου όσοι συμμετείχαν στο τουρνουά Μαρτίου και δεν συμπληρώσουν 30 αγώνες (από τους συνολικά 38 που οφείλουν να δώσουν). Αυτό γιατί δεν ενδιαφέρονται πραγματικά και χαλάνε το πρωτάθλημα για τους άλλους συμμετέχοντες.

Αν θέλατε να προστεθούν στη βαθμολογία κάποια στοιχεία όπως γκολ υπέρ ανά παιχνίδι, γκολ κατά ανά παιχνίδι ή να αφαιρεθούν κάποια δεν μου ειναι δύσκολο.

Θίξτε και οι υπόλοιποι ότι θέματα σας απασχολούν και πείτε τη γνώμη σας για τα θέματα που έθιξα εγώ. όσο πιο συμμετοχική γίνει η συζήτηση τόσο καλύτερα και αντιπροσωπευτικότερα συμπεράσματα θα βγάλουμε!

Comment

ego psinomai k gia ena prwta8lima me national teams

Comment

Εγώ μέσα είμαι,για αλλαγή μια χαρά οι εθνικές, αν και δεν έχω πρόβλημα είτε με εθνικές είτε με clubs. Ίσως βέβαια να προτιμώ clubs. Ας περιμένουμε να δούμε κι άλλες απόψεις και πάνω σε αυτό. Με μεικτές θα διαφωνούσα,δηλαδή το πρωτάθλημα να χε και national και clubs...
                              Επίσης δεν ξέρω αν θα' πρεπε να ξεκινήσουμε νωρίτερα 3-4 μέρες τις διαδικασίες δηλώσεων συμμετοχών και draft ομάδων, για να γίνει εφικτό να αρχίσει 10 απριλίου είτε γίνει με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο..
                              Last edited by Durex GR; 13 March 2006, 16:10.

Comment

To protathlima me tis ethnikes omades tha mporouse na ginei paralila me ayto ton somation kai isos na einai kati me group stages (san euro i mountial)...Akoma ktii pou isos na dosei ena akoma endiaferon gia to epomeno tournoua na allaksei to condition ton paikton se random.....Tha mprei mesa sto paixnidi kai o pagkos ton omadon!!

Christos

Comment

Working...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎