If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
καλισπερα παιδια.μπορει σας παρακαλω πολυ αν μου καποιος αν του παιζει το GTA SAN ANDREAS στο 360.εγω εχω το 360 το full με το σκληρο και δεν μου παιζει.μπορειτε να μου απαντησετε για να ξερω αν εχω μονο εγω το προβλημμα?ευχαριστω..
Φιλε Dreath, το προβλημα ειναι στα παιχνιδια (san andreas) που δημιουργηθηκαν μετα τον οκτωβριο οπου η rockstar αφαιρεσε ενα αρχειο (το οποιο λεγεται hot coffee) μετα απο παρεμβαση της αγαπημενης μας Hillary Clinton...Ετσι οσα παιχνιδια εχουν το αρχειο παιζει κανονικα στο 360 και οσα δεν το εχουν, το παιχνιδι δεν το αναγνωριζει...Για την ιστορια το προβλημα δημιουργηθηκε οταν μια γρια στην Αμερικη αγορασε το San Andreas στον αγαπημενο της εγγονο οποτε καταλαβαινετε τι εγινε οταν ο πιτσιρικας ειδε καποια ερωτικα βιντεο...
Ετσι αναγκαστηκα θα περιμενουμε μεχρι ο Billακος να βγαλει κανα update και το παιξουμε(το παιχνιδι εννοω)
ΥΓ. και καποια αλλα παιχνιδια οπως το sid meiers pirates το οποιο ειναι στη λιστα το 360 δε το παιζει
καλισπερα παιδια.μπορει σας παρακαλω πολυ αν μου καποιος αν του παιζει το GTA SAN ANDREAS στο 360.εγω εχω το 360 το full με το σκληρο και δεν μου παιζει.μπορειτε να μου απαντησετε για να ξερω αν εχω μονο εγω το προβλημμα?ευχαριστω..
Χωρίς να έχω το παιχνίδι, μπορώ να σου πω με 90% βεβαιότητα ότι αν κατεβάσεις το αρχείο από το Xbox.com, και το γράψεις σε ένα cd/dvd θα παίξει κανονικά.
Πατα εδώ για να κατεβάσεις το αρχείο
Το update εχει γινει ηδη απο το live (version 1.2) και οταν βαζω το san andreas μου λεει να παω στο xbox.com κλπ.
Δεν υπαρχει προβλημα με το update το ιδιο προβλημα το εχουν και αλλοι με τα αντιγραφα που δημιουργηθηκαν μετα τον οκτωβριο...
Το update εχει γινει ηδη απο το live (version 1.2) και οταν βαζω το san andreas μου λεει να παω στο xbox.com κλπ.
Δεν υπαρχει προβλημα με το update το ιδιο προβλημα το εχουν και αλλοι με τα αντιγραφα που δημιουργηθηκαν μετα τον οκτωβριο...
Κατάλαβα, και σου επαναλαμβάνω... Κατέβασε το αρχείο, γράψτο σε ένα CD και μετά βάλε το CD στο Xbox 360 σου.
Δεν το λέω τυχαία. Η έκδοση που θα γράψεις είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με αυτή που κυκλοφορεί στο Xbox Live.....
Οταν βαζω το dvd με το update μου γραφει οτι
''your concole has been update to support a variety of original xbox games.For more info,go to www.xbox.com/games.''
υπαρχουν δυο επιλογες ''continue'' και ''cancel'' με την επιλογη ''continue'' με βγαζει στο dashboard.
Με λιγα λογια μου λεει οτι το συγκεκριμενο update υπαρχει ηδη στη κονσολα...
Οταν βαζω το dvd με το update μου γραφει οτι
''your concole has been update to support a variety of original xbox games.For more info,go to www.xbox.com/games.''
υπαρχουν δυο επιλογες ''continue'' και ''cancel'' με την επιλογη ''continue'' με βγαζει στο dashboard.
Με λιγα λογια μου λεει οτι το συγκεκριμενο update υπαρχει ηδη στη κονσολα...
Χμ.. Έτσι όπως μου το λες, ναι όντως.
Και το αρχείο το έχεις κατεβάσει υποθέτω αυτές τις μέρες.... Θα το κοιτάξω και θα σου πω. Πάντως απο μια προχειρη έρευνα αν και εφόσν έχεις κανει την αναβάθμιση και με το cd δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεις τέτοιο πρόβλημα.
Θα το δω και θα σου πώ.
Comment