Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέο Πρωτάθλημα pes5 21 Φεβρουαρίου-τέλος Μαρτίου Δηλώστε συμμετοχή!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Νέο Πρωτάθλημα pes5 21 Φεβρουαρίου-τέλος Μαρτίου Δηλώστε συμμετοχή!

Ας μαζεύουμε συμμετοχές να δούμε πόσοι θά μαστε αυτή τη φορά! Πιστεύω περισσότεροι!

Μαζί με τη συμμετοχή σας ψηφίστε αν θέλετε ο καθένας να πάρει ομάδα επιλογής του ή αν θέλετε να γίνει draft ομάδων τους συμμετέχοντες, διαδικασία που εξηγώ στο topic συζήτηση για το νέο τουρνουα pes5.
    21 Φεβρουαρίου ανάλογα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας γίνεται η επιλογή ομάδων draft αν χρειαστεί, καταρτίζεται το αγωνιστικό πρόγραμμα και ξεκινάμε!

Draft ομάδων με λίγα λόγια σημαίνει πως επιλέγουμε ένας ένας την όμάδα-club που θα πάρει, αρχίζοντας από τον τελευταίο στα rankings και ο επόμενος στην draft list(που προκύπτει από τα overall rankings και την βαθμολογία στο προηγούμενο πρωτάθλημα, θα την φτιάξω εγώ) όταν έρθει η σειρά του δεν μπορεί να επιλέξει ίδια ομάδα με κάποιον προηγούμενο συμμετέχοντα.Αυτό το προτείνω για λόγους καλαισθησίας (να μην υπάρχουν 3-4 Μίλαν και 3-4 Γιουβέντους) και για λόγους ανταγωνιστικότητας στο πρωτάθλημα (οι καλύτεροι θα πάρουν χειρότερες ομάδες από τους χειρότερους, στα χαρτιά ολα αυτά βέβαια, ο καλύτερος θα φανεί στο γήπεδο, όπως στο προηγούμενο τουρνουά αναδείχθηκε εμφατικά ο takisdoc2).

Κανονισμοί πρωταθλήματος σχετικά οργανωμένα:
    1. Πρωταθλημα δύο γύρων, διπλοί αγώνες εντός και εκτός έδρας με κάθε συμμετέχοντα- ο γηπεδούχος κάνει create match, 15λεπτοι αγώνες και Condition Normal υποχρωτικά ,όλες οι άλλες παράμετροι του αγώνα στη κρίση του γηπεδούχου
    2. Προθεσμια δηλωσεων συμμετοχης μέχρι 21 φεβρουαρίου(οι αγώνες θα αρχίσουν 22-25)
    3.Προθεσμια για την διεξαγωγη συγκεκριμενου αριθμου αγώνων ανα δεκαημερο. Δηλαδη καθε παικτης θα πρεπει μεσα σε δεκα μερες να δωσει εναν συγκεκριμενο αριθμο αγωνων ωστε η συμμετοχη του να κρινετε εγκυρη. Οποτε οριζουμε 10 αγωνες ο καθένας σε 10 μερες περίπου Αν καποιος λογω αμελειας και βαρεμαρας δεν εχει παιξει τους αγωνες του θα τους χανει με 2-0, αν παρέλθουν 7 ημέρες από την ορισμένη από το αγωνιστικό πρόγραμμα προθεσμία.
    4. Διεξαγωγή κυπέλλου με νοκ-ουτ αγώνες διάρκειας 5 λεπτων κανονική παραταση και πέναλτι. Μόνο ο τελικος θα εχει διαρκεια 15 λεπτων. Οι ομαδες που θα εχουμε στο κυπελο θα ειναι οι ιδιες με του πρωταθληματος και Super Cup 15 λεπτών μεταξύ κυπελλούχου και πρωταθλητή.

Το τουρνουά αυτό ευελπιστούμε να είναι πιο οργανωμένο- με αγωνιστικές, αναλυτικούς βαθμολογικούς πίνακες και μηδενισμό συμμετεχόντων που δεν παίζουν τα παιχνίδια τους, για να κάνουμε κάτι ωραίο παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή μόνο όσοι ενδιαφέρεστε πραγματικά και διαθέτετε τον απαιτούμενο χρόνο!
    18
    Mάθετε επιτέλους να χάνετε! Εγώ ξέρω και δε χρειάζεται να μου το θυμίζετε

Απάντηση: Νέο Πρωτάθλημα pes5 21 Φεβρουαρίου-τέλος Μαρτίου Δηλώστε συμμετοχή!

Ας κάνω και πάλι την αρχή!:

1.Durex_gr
    2.ψηφίζω να γίνει διαδικασία draft για την επιλογή ομάδων
    3.σε περίπτωση ελεύθερης επιλογής παίρνω Juventus, και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες με juventus στα εκτός έδρας θα παίρνω Milan

Comment

BALE ME ME CHELSEA MEXRI NA DIAMORFOTHOUN TA DRAFTS
      SYMFONO PADOS ME TA DRAFTS
      KALH IDEA THA ITAN NA ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΕΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΙ ΛΕΤΕ?

Comment

ψηφοφορία draft ή όχι: 2 υπέρ- 0 κατά
        Συμμετοχές:2
        Πίνακα πρώτων σκόρερ θα κάνουμε σίγουρα αν γίνει draft. Αλλιώς με 5-6 Trejegue δεν καθίσταται εφικτό!

Comment

Durex εβαλα ψηφοφορια στο θεμα.Ας ψηφισουν μονο οι ενδιαφερομενοι.Στο τελος θα μπορουμε να δουμε ποιοι ψηφισαν τι,οποτε μην ψηφισετε ασχετοι με το θεμα και παραμορφωσετε τη ψηφοφορια!

Comment

Κι εγώ μέσα με...draft.

Comment

Και εγω μέσα,φυσικα με draft!!!

Και ο πίνακας με τους σκορερ,πολυ καλη ιδέα!!!

Χρηστος

Comment

ψηφιζω χωρις και θα ηθελα να παρω real αν μπορω

Comment

kai eco mesa eime sinwono gia draft se periptosi pou dialecoume omades
                  wisika barcelona kai cia deuteri milan

Comment

Μεσα και εγω.Δηλωνω και εγω την προτιμηση μου στο draft και ελπιζω να καταληξω με Chelsea λογω αδυναμιας στο φιλο μου τον Lambard

Comment

Me draft kai pinaka skorer kai ola ta sxetika.
                      Fusika mesa ki egw me Inter an kai epeidh to draft 8a ginei psaxnw gia omada.

Takisdoc mhn xaliese me to draft kai dhlwse sumetoxh eksalloy poio wraia einai otan kerdizeis kati me megaluterh duskolia.

Durex ta kanthlia mou se sena ta eriksa sto allo topic. pane na ta diavaseis. Kai mia paraklhsh. An teleiwsoun oi dhlwseis stis 21 afhste me kana duo meres na etoimasw to programma. Den eimai h EPAE gia na to kanw amesws.

Comment

Λοιπον δηλωνω οτι στην ερωτηση draft ή οχι απαντω οτι ακολουθω την πλειοψηφια!
                        Και επειδη βλεπω οτι τα πραγματα σοβαρευουν σε περιπτωση ελευθερης επιλογης διαλεγω Fiorentina και αυτο γιατι καποια πραγματα αποτελουν διαχρονικη αξια!(........παλι με χρονια με καιρους, παλι δικα μας θ΄ναι......)

Καλη η περιπτωση με το κυπελο αλλα ποσο καλυτερη θα ηταν αν ο τελικος γινοτανε σε καποιο σπιτι με οτι αυτο συνεπαγεται.....! σε καθορισμενη ημερομηνια ετσι ωστε να συντονιστουμε καλυτερα.
                        .....never in the right order.....

Comment

Λοιπον μαγκες ετοιμος και ο πινακας για τις αγωνιστικες. Μολις ολοκληρωθουν οι δηλωσεις την ιδια μερα θα εχετε και τις αγωνιστικες. Αντε δηλωστε κι αλλοι.....

Comment

LOIPON....me xara perimenoume na arxisei to neo protathlima!oi symmetoxes mas einai:

TAKISDOC1 (takis): mesa sto protathlima xoris draft

TAKISDOC2 (yiannis): mesa me oti na einai ....eite me draft eite xoris draft!!!!an ginei draft thelo na mou vreite ti larissa na paro!!!!!a...kai pistevo pos einai kalitera ta 10lepta apo to 15!

TAKISDOC3 (Xristos) : symmetoxi kai ego alla protimo xoris draft

ANTE....GRIGORA NA ARXISOUME!!!!!!!!!!!!

Comment

TAKISOC1(TAKIS) edw.Allaksa gnwmi gia to draft kai eimai symfwnos me oti apofasisei i omygyris.ante omws na arxiname.i porwsi einai poly megali.kai ksekinaw kai eidikotita ti deutera kai den tha exw kai toso xrono.

Comment

Working...
                              X