Announcement

Collapse
No announcement yet.

Full Auto: καθολου ασχημα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Full Auto: καθολου ασχημα

λοιπον παιδες οσοι γουσταρετε ραλακια, μην μασατε και αντε σε καννα video club να νοικιασετε το full auto ωστε να εχετε αποψη.

η δικη μου αποψη με δυο λογια ειναι η εξης:

το full auto ειναι πολυ ευκολα το 2ο καλυτερο ραλλακι στο 360.
    αυτα περι framerate κλπ ειναι πολυ υπερβολικα.
    καμια φορα (στο μεγαλο χαμο - που σε αλλο game δεν συμβαινει ποτε) μπορει να χασει καννα-δυο frames, αλλα ειναι ανεπαισθητο και δεν χαλαει καθολου την εμπειρια.
    βεβαια δεν το εχω τελειωσει το παιχνιδι, και δεν ξερω μηπως πιο μετα να ειναι περισσοτερο δυσκολα τα πραγματα.
    παντως αν τα περιοδικα κραζουνε οτι "σερνεται" για αυτο που ειδα, τοτε τα περιοδικα τον παιρν**νε

ας μην ξεχναμε οτι ΟΛΑ τα αλλα ραλακια στο 360 τρεχουνε στα 30 frames (και χανουνε και καννα frame που και που) ενω το full auto στα 60 frames

το μενου φαινεται πως παρεχει πολλα πραγματα να κανει ο παιχτης.
    τα γραφικα ειναι σιγουρα πολυ καλυτερα πχ απο οποιοδηποτε burnout, και δεν νομιζω οτι υστερουν σε σχεση με το τελευταιο rolling demo του burnout 360 που ειδα.
    ισα-ισα, μαλλον πιο συνθετα ειναι.

η ιδιομορφια του παιχνιδιου, αυτο που το κανει καλυτερο απο τα αλλα (για μενα) ειναι οτι εκτος απο ραλλακι ειναι και first person shooter.
    ολη την ωρα με το στοχο εισαι οσο οδηγας και σημαδευεις και τσακιζεις.
    χωρις να τσακιζεις, δεν πας μπροστα

που υστερει?
    χμμμ.. θα μπορουσε να εχει replay. εγω μεσα σε λιγες ωρες, πανω απο 10 φορες εκανα κατι τρομερο και αναζητουσα (ματαια) να το ξαναδω σε replay. edit: τελικα ΕΧΕΙ replay. πατωντας το κατω στο joypad. και αρκετα καλο replay μαλιστα. με slo-mo και τετοια. οποτε ακυρη η ελλειψη replay
    επισης θα μπορουσε να εχει και mini-games οπως πχ τα τρακαρισματα στο burnout.
    α, και οταν κανεις restart μια πιστα, την ξαναφορτωνει απο την αρχη. (κακομαθα απο το doa4)
    περα απο αυτα, δεν βλεπω κατι αλλο αρνητικο.
    ισως μετα απο αρκετες μερες παιχνιδιου να μοιαζει καπως ..επαναλαμβανομενο,
    αλλα ετσι ειναι αυτα τα παιχνιδια.

το σιγουρο ειναι οτι εγω χτες ψιλο-ενθουσιαστηκα, αν και ειχα πολυ μειωμενες προσδοκιες για το συγκεκριμενο game.
    παντως να ξερετε οτι ειναι πολυ πιο απολαυστικο απο οτι το demo.
    οποτε και ξαναπροτεινω να πατε τουλαχιστον να το νοικιασετε για μια δοκιμη.
    Last edited by p3tran; 16 February 2006, 17:30.
    ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Απάντηση: Full Auto: καθολου ασχημα

egw to noikiasa tin prwti mera pou kikloforise kai mou arese poli(den fenete sto gamertag kathws den exw adsl pros to paron)

http://twitter.com/mikeporomenos

Comment

εγω το νοικιασα και μετα πηγα πισω στο video club και το αγορασα!!
      πολυ καλο κατα τη γνωμη μου.

Comment

emena me eihe psiloapogoiteusei to demo....alla piga se video club kai den to ehoun ferei akoma...

thimame oti to demo den sou arese poli tora allakses gnomi i diaferei to full apo to demo?

Comment

εχει πολυ καλο χειρισμο, ενω αρχικα φαινονται απλα τα controls στην πορεια συνηδειτοποιει κανεις οτι παιρνει να γινεις εξπερ.
          και στην οδηγηση αλλα και στο σημαδι.
          πχ στην ακριβως απο κατω φωτο, πετυχαινοντας την καμιναδα με rocket (δυσκολο) πεφτει και τσακιζει τους παντες (και περνεις και πολυ damage points -απαραιτητοι!) και στην πιο κατω φωτο με λιγο καλο σημαδι γκρεμιζεις ολοκληρη τη γεφυρα με τις γνωστες παρενεργειες..

επισης εχει κατι ολη αυτη η βαβουρα και η καταστροφη που σε κανει με το που τελειωνεις την μια πιστα να ξεκινας καπακι την επομενη.
          νομιζω ειναι πιο πολυ shoot'em up παρα racing game. εχει μια περιεργη ισοροπια αναμεσα στα δυο που μου αρεσει πολυ.
          καποια στιγμη επισης μου ανοιξε επιλογη "fine tune weapons" που σε αφηνει να μεταβαλλεις τη δυναμη πυρος αναμεσα στα μπρος-πισω οπλα.
          αυτο εδωσε μια επιπλεον δυνατοτητα να καθοριζεις τον τροπο που θα πρεπει να παιξεις καθε πιστα προκειμενου να πιασεις τους στοχους της.
          μπορει να ανοιγει κι αλλα τετοια κολπα..δεν ξερω.

Comment

episis thelw na prosthesw oti exei polaaaa achivementss apo ta opoia ta prwta 5-10 ta perneis gia plaka!plaka tha exei kai on-line.distixws den to exw dokimasei live

http://twitter.com/mikeporomenos

Comment

egw perimenw na vgei kana kalo racing game sto 360 me vathos... se styl GT4, na agorazeis na poulas , na veltioneis na kaneis na raneis... amin kai pote!

Comment

pano κι εγω αυτα προτιμαω..
                πχ forza 360

το full auto αμα το δεις σα ραλλακι εχασες.. shooter ειναι..

Comment

Originally posted by p3tran
                  ....forza 360..
                  Που είναι το forza ΟΕΟ;;;;; Γιατί δεν ακούμε κανένα νέο ΟΕΟ;;;;;
                  Να ζήσουν τα τουρμπίδια!!!!

/

www.106sportclub.gr / www.trackday-special.gr

Comment

Originally posted by p3tran
                    pano κι εγω αυτα προτιμαω..
                    πχ forza 360

το full auto αμα το δεις σα ραλλακι εχασες.. shooter ειναι..

petran το full auto ποσες ωρες παχνιδιου εχει ? ειναι μικρο ??
                    γιατι με την καθυστερηση του graw προς τα εκει θα καταληξω μου φενετε !!!!!

Comment

δεν ειναι μεγαλο..ειδικα αμα το παρεις μονοκοπανια..

λιγο πιο πολυ βαθος να ειχε στα οπλα και στα powerups θα ητανε κλασικ!

Comment

ok thanks !!!!!

Comment

Αναθερώ τις απόψεις μου για το full Auto !!!!

Το νοίκιασα από περιεργεία και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ευχάριστω game!

Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα μπορούσαν να το κάνουν πολύ καλύτερο!!!

Αν και δεν το έχω τελείωσει , μου δίνει την εντύπωσει πως θα είναι μικρό σε διάρκεια !Επίσης είναι και πολύ εύκολο!
                          http://blogaroume.blogspot.com/

Comment

Originally posted by Diver_gr
                            Αναθερώ τις απόψεις μου για το full Auto !!!!

Το νοίκιασα από περιεργεία και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ευχάριστω game!

Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα μπορούσαν να το κάνουν πολύ καλύτερο!!!

Αν και δεν το έχω τελείωσει , μου δίνει την εντύπωσει πως θα είναι μικρό σε διάρκεια !Επίσης είναι και πολύ εύκολο!
                            Αν και κομματακι offtopic απο που αν επιτρεπεται νοικιασες παιχνιδια για 360?Ποσο περιπου?
                            Εχω φαει 5 βιντεοκλαμπ εδω γυρω αλλα τιποτα!

Comment

Ta parapona pou exo einai oti..
                              1.Otan ginete poly xamos ta game xani frames alla pano ston panico ton ekrikseon pernai psiloaparatirito
                              2.8a h8ela ta replay na eixane megaliteri diarkia,na mporis na ta dis apo diaforetikes kameres kai na ta sonis.
                              3.Perisotero customization sta mounted guns..

Kata ta alla to game exi poly plaka..mono pou einai ligo mperdema sto live otan einai poloi giati ginete xamos kai den kseris pion na protopyrovoliseis,ase pou tous perisoterous tous varas kai stin tyxi giati varas sto ---- tou karagiozi mesa ston xamo,hehehehe
                              I AM KING PYROS

Comment

Working...
                              X