Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tαβλακι

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Tαβλακι

το μονο game που αγορασα απο το live arcade μεχρι στιγμης..
    αμα χανω σε καννα fps ή καννα καρατε, τους παιζω πορτες και παιρνω το αιμα μου πισω
    ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Απάντηση: Tαβλακι

Εγώ πιστεύω ότι είμαι πολύ καλός στο σκάκι.Υπάρχει τέτοιο;
    All I know is that life is a droll and conflict hastens blood!

Comment

Και εγω το εχω κατεβασει το ταβλι,αλλα δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα μαζι του!

Σκακι δεν υπαρχει,προς το παρον τουλαχιστον!

Κατι λενε οτι θα βγει το Sonic στο Arcade...Για να δουμε...

Comment

Originally posted by p3tran
        το μονο game που αγορασα απο το live arcade μεχρι στιγμης..
        αμα χανω σε καννα fps ή καννα καρατε, τους παιζω πορτες και παιρνω το αιμα μου πισω
        arxige mou

Comment

einai poli porotiko game alla an den ekleve kai stis zaries kala tha itan....

eidika sto live pou merikes fores voithaei ton ena kai merikes fores ton allon stis zaries

Comment

Originally posted by Max33rw
            einai poli porotiko game alla an den ekleve kai stis zaries kala tha itan....

eidika sto live pou merikes fores voithaei ton ena kai merikes fores ton allon stis zaries
            Ρε συ δε νομίζω... Εννοώ, υποτίθεται ότι υπάρχουν εντολές ώστε να είναι τελείως random... Άλλο αν ο ένας είναι .... και ο άλλο ο ορισμός της γκαντεμιάς..
            Στο λέω γιατί σε κάτι τέτοια online τάβλι κτλ μου έρχονται τα χειρότερα που μπορούν να τύχουν...
            Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Originally posted by Gotmian
              Ρε συ δε νομίζω... Εννοώ, υποτίθεται ότι υπάρχουν εντολές ώστε να είναι τελείως random... Άλλο αν ο ένας είναι .... και ο άλλο ο ορισμός της γκαντεμιάς..
              Στο λέω γιατί σε κάτι τέτοια online τάβλι κτλ μου έρχονται τα χειρότερα που μπορούν να τύχουν...
              oxi to ehw paratirisei merikes fores me voithaei na nikisw kai merikes fores voithaei tous allous.....rota ton admiral pou paiksame kai kserei

Comment

Working...
              X