Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βιντεο: Με τη μηχανή παιχνιδιού ή απλά "wmv"?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Βιντεο: Με τη μηχανή παιχνιδιού ή απλά "wmv"?

Προσωπικά, σε μερικά παιχνίδια προτειμώ τα βιντεο που είναι προ-κατασκευασμένα... Κυρίως οι Ιάπωνες νομίζω χρησιμοποιούν τέτοια βίντεο.

Όμως υπάρχουν παιχνίδια που αν το βιντεο που βλέπεις ανάμεσα στα κεφάλαια κτλ δεν είναι με τη μηχανή γραφικών του παιχνιδιού, κάπου μένεις στο "Να 'χε τέτοια γραφικά"....

Από την άλλη τα βιντεο που δεν είναι με τη μηχανή του παιχνιδιού απαιτούν πολύ περισσότερο χώρο στο δίσκο, αλλά και χρόνο για να γίνουν αφού στην ουσία είναι animation videos...

Εσείς στα παιχνίδια προτειμάτε βίντεο με τη μηχανή του παιχνιδιού, "προ-κατασκευασμένα" ή κάτι στο στυλ των παιχνιδιών του Άρχοντα, που σου έδειχνε σκηνές από την ταινία, και ξαφνικά μια εικόνα από την ταινία γινόταν in-game screen? (με πολυ χειρότερα γραφικά βέβαια.....)
    Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Απάντηση: Βιντεο: Με τη μηχανή παιχνιδιού ή απλά "wmv"?

to kako me ta CG einai oti se bazoune trela mesa sto "hype" to mono kalo einai oti ta thabmazeis. ego pantos protimo ta in-game videos giati apla sou dixnoune thn pragmatikotita kai se poronoune akoma pio poly kai sou dixnoune ti peripou tha paixeis

Comment

Originally posted by Alpha Sector
      to kako me ta CG einai oti se bazoune trela mesa sto "hype" to mono kalo einai oti ta thabmazeis. ego pantos protimo ta in-game videos giati apla sou dixnoune thn pragmatikotita kai se poronoune akoma pio poly kai sou dixnoune ti peripou tha paixeis
      ..και αυτό... θυμάμαι στο Path of Neo που σου έδειχναν κάτι τρελά βίντεο, και όταν βγήκε το παιχνίδι δεν είχε καμία σχέση.....

Comment

Όπως είναι στο Halo 2 με τη μηχανή γραφικών του παιχνιδιού για να δένει άρτια.
        All I know is that life is a droll and conflict hastens blood!

Comment

Originally posted by Ren_of_Heavens
          Όπως είναι στο Halo 2 με τη μηχανή γραφικών του παιχνιδιού για να δένει άρτια.
          Όντως... Και παρά τα προβλήματα που προέκυψαν (αν θυμάστε στην αρχή που δεν γινόταν σωστά η δημιουργία των γραφικών) το ότι βλέπεις τα ίδια τα γραφικά του παιχνιδιού και όχι video clip σε κάνει να ξέρεις τι θα δεις και μετά...

Εγώ είμαι υπερ των γραφικών του παιχνιδιού, πάντα. Τώρα αν πχ θέλει να δείξει μια μάχη και δεν έχει σχεδιάσει πχ κάποια τμήματα ή μονάδες, ας το κάνει βίντεο, αλλά όχι με τρελά γραφικά κτλ.

Comment

Μα αγαπητέ μου εκεί είναι η μαγεία του Halo και Halo 2.Μέσω του εκπληκτικού τους gameplay η κάθε μάχη μοιάζει σαν κινηματογραφική ταινία.Εκεί είναι που η σειρά αυτή υπερέχει όλων των υπολοίπων της κατηγορίας με αποτέλεσμα το replay value να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.Πραγματικά υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσεγγίσεις μία μάχη ειδικά στο legendary όπου η Artificial Intelligence των εχθρών και συμμάχων δεν παύει ποτέ να εκπλήσσει.
            Ο τετραψήφιος αριθμός ωρών που έχω αφιερώσει για αυτούς του δύο τίτλους (πάντα σε single player και Co-op) βασίζονται πάνω σε αυτήν την επιτυχημένη υλοποίηση, την επαναλαμβανόμενη ροή των 30 δευτερολέπτων.Απλά πανέξυπνο.
            Δεν μπορώ παρά να φανταστώ πόσο μακριά στοχεύει το Halo 3.Halo 3 και Oblivion και δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο για να με κρατήσει απασχολημένο.

Εκεί που άλλοι τίτλοι προσπαθούν να συνεπάρουν τον παίκτη μέσω των εκπληκτικών τους FMV τα Halo το καταφέρνουν μέσω του gameplay τους.Εν αναμονή για να ζήσουμε και το οριστικό "Sir,Finishing this Fight".
            Last edited by Ren_of_Heavens; 19 February 2006, 16:52.

Comment

Μα αγαπητέ μου εκεί είναι η μαγεία του Halo και Halo 2.Μέσω του εκπληκτικού τους gameplay η κάθε μάχη μοιάζει σαν κινηματογραφική ταινία.Εκεί είναι που η σειρά αυτή υπερέχει όλων των υπολοίπων της κατηγορίας με αποτέλεσμα το replay value να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.Πραγματικά υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσεγγίσεις μία μάχη ειδικά στο legendary όπου η Artificial Intelligence των εχθρών και συμμάχων δεν παύει ποτέ να εκπλήσσει.
              Ο τετραψήφιος αριθμός ωρών που έχω αφιερώσει για αυτούς του δύο τίτλους (πάντα σε single player και Co-op) βασίζονται πάνω σε αυτήν την επιτυχημένη υλοποίηση, την επαναλαμβανόμενη ροή των 30 δευτερολέπτων.Απλά πανέξυπνο.
              Δεν μπορώ παρά να φανταστώ πόσο μακριά στοχεύει το Halo 3.Halo 3 και Oblivion και δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο για να με κρατήσει απασχολημένο.

Εκεί που άλλοι τίτλοι προσπαθούν να συνεπάρουν τον παίκτη μέσω των εκπληκτικών τους FMV τα Halo το καταφέρνουν μέσω του gameplay τους.Εν αναμονή για να ζήσουμε και το οριστικό "Sir,Finishing this Fight".
              Δεν έχω κάτι να προσθέσω η να σχολιάσω... Έγραψες.
              Δεν έχω αφιερώσει τόσες ώρες στο παιχνίδι, καλά ίσως στο πρώτο που μαζευόμαστε και παίζαμε, αλλά ότι και όπως το είπες είναι το παιχνίδι.

Comment

Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ μου.Είναι απλά η αγάπη ενός τρελού για ένα τρελλά απολαυστικό παιχνίδι.Emma Wats εεεεεεεεε Halo και Halo 2 rockάρουν.

Comment

Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ μου.Είναι απλά η αγάπη ενός τρελού για ένα τρελλά απολαυστικό παιχνίδι.Emma Wats εεεεεεεεε Halo και Halo 2 rockάρουν.
                  Είμαι περιέργος πότε θα απαντήσει ο Valsam

Τα περισσότερα fps με το ίδιο σύστημα δε δουλεύουν? In-game graphics στα βίντεο εννοώ.

Comment

εγω προτιμω CG ετσι για αλλαγη απο τα in-game αλλα και επειδη ειναι περισσοτερο εντυπωσιακα..ιδιαιτερα του Final Fantasy δεν παιζονται με τιποτα..

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

Εδώ έχεις δίκιο.Chronicles of Riddick,Quake 4,TimeSplitters 2 και Future Perfect και τόσα άλλα.Όμως υπολείπονται σε γενικό επίπεδο των αριστουργημάτων της Bungie.

Και φίλε Sephiroth σε ορισμένα παιχνίδια τα FMV ταιριάζουν.Ποιος μπορεί να ξεχάσει την πυρπόληση του Nibelheim και την σφαγή του πληθυσμού του από τον Sephiroth καθώς εκείνος γελάει με ειρωνία καθώς απομακρύνεται.

Comment

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την πυρπόληση του Nibelheim και την σφαγή του πληθυσμού του από τον Sephiroth καθώς εκείνος γελάει με ειρωνία καθώς απομακρύνεται.
                        Σε ποιο παιχνίδι έγινε αυτο?

Comment

Originally posted by Gotmian
                          Σε ποιο παιχνίδι έγινε αυτο?
                          Final Fantasy VII.. ειμαι fanboy...

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

Κι εγώ fangirl.

Comment

Working...
                            X
                            😀
                            🥰
                            🤢
                            😎
                            😡
                            👍
                            👎