Announcement

Collapse
No announcement yet.

BLACK IS FADING...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

BLACK IS FADING...

Με την κυκλοφορία του να βρίσκεται μόλις λίγες ώρες μακριά μας, οι φήμες για την επικείμενη μεταφορά του εξαιρετικού τίτλου βολών Black των Electronic Arts και Criterion στο Xbox 360 δείχνουν να πέφτουν στο κενό. Αρχικά είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως το Black θα γνώριζε μια αναβαθμισμένη μεταφορά στη νέα κονσόλα της Microsoft, λόγω του ότι η έκδοση Xbox δεν είναι συμβατή με το Xbox 360. Αυτή και μόνο η λεπτομέρεια ήταν αρκετή για να ξεκινήσει μια ατελείωτη φιλοσοφία σχετικά με την εμφάνιση αυτού του πολλά υποσχόμενου τίτλου στο Xbox 360. Ωστόσο, μιλώντας στην ιστοσελίδα Eurogamer, ο πρόεδρος της Criterion, Alex Ward, έδωσε τέλος στη φημολογία, λέγοντας ξεκάθαρα πως το παιχνίδι της εταιρείας του δεν θα κυκλοφορήσει για τη νέα κονσόλα της Microsoft.

Παρόλα αυτά, ο Ward ανέφερε και κάτι ευχάριστο, μιας και είπε πως "Η μόνη φορά που θα δείτε το Black στο Xbox 360 θα είναι όταν θα φτιάξουμε το Black 2 σε λίγα χρόνια". Δυσάρεστα νέα λοιπόν για τους κατόχους Xbox 360, αλλά ευχάριστα για όσους έχουν PlayStation 2 και Xbox.
    "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Απάντηση: BLACK IS FADING...

krima tha anagkastw na ksethapsw to palio mou xbox gia na kataferw na paiksw!

Comment

Γιατι?
      Backwards compatibility my friend..
      Oλα τα παιχνιδια που βγαινουν στο ΧΒΟΧ εχουν απο μονα τους τα emulators για να παιζουν στο 360
      "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

xmm μαλλον αυτο δεν θα παιζει μεχρι να βγει καποιο patch.
        ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

Originally posted by Darth Destro
          Γιατι?
          Backwards compatibility my friend..
          Oλα τα παιχνιδια που βγαινουν στο ΧΒΟΧ εχουν απο μονα τους τα emulators για να παιζουν στο 360
          den iparxei provlima alla giati les oti den einai simvati i ekdosi tou xbox me xbox 360?

Originally posted by Darth Destro
          λόγω του ότι η έκδοση Xbox δεν είναι συμβατή με το Xbox 360

Comment

Μάλλον γιατί το είπε ένας από τους υπευθύνους του παιχνιδιού.Πάντως υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στο Xbox που δεν έχουν ακόμα εξομοιωθεί στο Xbox 360.
            Τα Shenmue II,Outrun 2,Panzer Dragoon Orta,Oddworld:Stranger's Wrath,Burnout 2,3,Arx Fatalis κτλ. ακόμα δεν έχουν γίνει συμβατά με το Xbox 360.Περιμένω να βγει η 1.1 έκδοση που θα ανανεώσει την ήδη μεγαλούτσικη γκάμα παιχνιδιών που υποστηρίζονται από τον διάδοχο του Xbox.
            All I know is that life is a droll and conflict hastens blood!

Comment

αληθεια ρε παιδια τι το τοοοοοσοοο καλο εχει το Βλακ και μιλαει ολος ο κοσμος για αυτο? δεν μπορω να καταλαβω

Comment

Originally posted by Alpha Sector
                αληθεια ρε παιδια τι το τοοοοοσοοο καλο εχει το Βλακ και μιλαει ολος ο κοσμος για αυτο? δεν μπορω να καταλαβω
                το πηρα χτες για Xbox καλο ειναι αλλα οχι αυτο που περιμενα.. καταστρεφονται τα παντα στο περιβαλλον και εχει κορυφαια γραφικα για την προηγουμενη γενια..επισης αυτο που με χαλασε ειναι που ειναι αρκετα arcade για FPS..τα οπλα παντως ειναι εκπληκτικα σχεδιασμενα οπως και ολο το περιβαλλον του παιχνιδιου.. σιγουρα θα ηθελα να το δω σε 360 και σε 720ρ θα ηταν φοβερο...

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

Originally posted by Alpha Sector
                  το Black το εχω εδω και καμποσο καιρο στο xbox. Κοιτα τα γραφικα ειναι εκπληκτικα για το xbox (σιγουρα δεν ειναι 360...), αλλα αμα δεις framerate, φωτισμους και πχ κατι εκρήξεις που εχει θα καταλάβεις.
                  Γενικα το xbox και το ps2 περνανε την τρίτη και τελευταία γενειά παιχνιδιών τους, όπου οι προγραμματιτές πλέον εχουν την δυνατότητα να φτάνουν τα μηχανήματα αυτά στα όρια τους (δείτε επίσης όσοι μπορείτε και το God of War στο ps2).

Είμαι κάτοχος xbox, Gamecube, ps2, xbox 360 και ενός ισχυρού pc. Είμαι επίσης μηχανικός πληροφορικής και προγραμματιστής mutlimedia εφαρμογων κάμποσα χρόνια τώρα. Να σημειώσω ότι ο κολλητός μου (νυν xbox/ps2 developer στην Criterion Studios) είναι xbox 360 developer στην California εδω και 1,5 χρόνο. Εχω ακούσει διάφορα περι xbox και xbox 360, αλλα και ps2.

Το xbox 360 περνάει την φάση του first generation game development του. Οπότε, και όπως με ενημερωσε, αυτα παιχνίδια που βλέπουμε τωρα στο 360 ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! επομένως και θα πρεπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δουμε τις πραγματικές δυνατότητες του. Ακόμα και τα παιχνίδια που πρόκειται να βγούν όπου να ναι (Ghost Recon 2, Burnout Revenge, Superman κτλ κτλ) θα είναι της πρώτης γενειας gaming για τις next gen κονσόλες. Υπόψην, όλα τα παραπάνω ισχύουν και για το μελλοντικό ps3, αλλα και για το απερχόμενο ps2, xbox (αυτο περνά την τρίτη γενεια game dev).

αυτα τα ολίγα

ελπίζω να μην σε κούρασα
                  2ο Ring of Death σε διάστημα 1 έτους.....

Comment

Originally posted by ndial
                    το Black το εχω εδω και καμποσο καιρο στο xbox. Κοιτα τα γραφικα ειναι εκπληκτικα για το xbox (σιγουρα δεν ειναι 360...), αλλα αμα δεις framerate, φωτισμους και πχ κατι εκρήξεις που εχει θα καταλάβεις.
                    Γενικα το xbox και το ps2 περνανε την τρίτη και τελευταία γενειά παιχνιδιών τους, όπου οι προγραμματιτές πλέον εχουν την δυνατότητα να φτάνουν τα μηχανήματα αυτά στα όρια τους (δείτε επίσης όσοι μπορείτε και το God of War στο ps2).

Είμαι κάτοχος xbox, Gamecube, ps2, xbox 360 και ενός ισχυρού pc. Είμαι επίσης μηχανικός πληροφορικής και προγραμματιστής mutlimedia εφαρμογων κάμποσα χρόνια τώρα. Να σημειώσω ότι ο κολλητός μου (νυν xbox/ps2 developer στην Criterion Studios) είναι xbox 360 developer στην California εδω και 1,5 χρόνο. Εχω ακούσει διάφορα περι xbox και xbox 360, αλλα και ps2.

Το xbox 360 περνάει την φάση του first generation game development του. Οπότε, και όπως με ενημερωσε, αυτα παιχνίδια που βλέπουμε τωρα στο 360 ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! επομένως και θα πρεπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δουμε τις πραγματικές δυνατότητες του. Ακόμα και τα παιχνίδια που πρόκειται να βγούν όπου να ναι (Ghost Recon 2, Burnout Revenge, Superman κτλ κτλ) θα είναι της πρώτης γενειας gaming για τις next gen κονσόλες. Υπόψην, όλα τα παραπάνω ισχύουν και για το μελλοντικό ps3, αλλα και για το απερχόμενο ps2, xbox (αυτο περνά την τρίτη γενεια game dev).

αυτα τα ολίγα

ελπίζω να μην σε κούρασα
                    nai auto ginotan panta stis konsoles.opws k se kathe nea konsola gemizei stin arxi ports,tis proigoumenis genias.akoma einai poli nwris.oute se first gen games eimaste.akoma se launch game periodo briskomaste
                    Love.Sound.Devotion...Luv Team

Comment

Working...
                    X