Announcement

Collapse
No announcement yet.

THE KING IS DEAD....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

THE KING IS DEAD....

O titlos pou dialeksa gia auto to thema exei na kanei me tin apotomi ptosi ton metoxwn tis Sony kai tis katastrofikes synepeies gia to Ps3 ...
    Sto parakato link tha to diapistosete kai monoi sas....

Link= http://www.gamespot.com/news/6144600.html

Sas ta elega ego.....

Thimatai kaneis to Saturn? to 3DO? h mipos to Dreamcast?
    O efialtis tis Sony egine pragmatikotita.....

Perimeno sxolia...

Απάντηση: THE KING IS DEAD....

Originally posted by ADMIRAL GR
    O titlos pou dialeksa gia auto to thema exei na kanei me tin apotomi ptosi ton metoxwn tis Sony kai tis katastrofikes synepeies gia to Ps3 ...

Sas ta elega ego.....

Perimeno sxolia...
    εγω λεω καλυτερα να περιμενουμε και να μην κρινουμε τοσο γρηγορα... παντως τωρα που εχει οικονομικα προβληματα η sony ειναι ευκαιρια για την microsoft να χτυπησει και να παρει την πρωτια αν φυσικα η sony κανει τετοια λαθη.. αν λανσαριστει στα 500-600$ με GT και 2,3 αλλα καλα games ειναι σιγουρη επιτυχια αλλα δεν το βλεπω..να δω μετα που θα κρυφτουν αυτοι που ελεγαν για overheating, μουφα τα games του 360 και αλλα τετοια...

PS: τα Saturn,Dreamcast μου αρεσαν παρα πολυ...

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

Sas ta elega ego.....

Perimeno sxolia...
      poli diskolo na ti patisei i sony me to ps3..mi to sigkrineis me saturn,3do,dc.allo sega(axxxxxx sega mou)k panasonic.nasai sigouros oti tha ginei tsirko me to ps3..to mono pou fobamai einai i timi tou
      Love.Sound.Devotion...Luv Team

Comment

Otan leo Dreamcast h Saturn enow oti an h Sony paei na akolouthisei autin tin taktiki tha kataliksei opos px. h Sega....

Martio 2007 stin Ameriki Diladi Europh pote?? to 2008?
        Thimaste poso kairo ekane na bgei to Psp stin Europi? 6 Mines meta apo tin Ameriki....

Episis i timi tou einai eksopragmatiki!!!

ps. Kai ego goustara trela to Dreamcast kai to Saturn kai akomi perisotero to 3do me ta gamata games tou.
        Apla otan mia etairia efisixazetai stis dafnes tis (px. Sega) tote to apotelesma einai na xasei to koino tis kai tin ypostiriksi ton Developers.

Oi developers den einai xazoi na katsoun na perimenoun 1misi+ xrono gia na bgaloun games se mia konsola pou den yparxei akomi! Tha ta bgaloun gia to PC kai to 360!

Pou einai ta exclusive games tou Ps3? To MGS4? mono? H to Gt5 pou tha einai remake tou Gt4? (tou poio apotyximenou Gt ever!)

OEO!

Comment

χρηματιστηριακες ...ανασυνταξεις..
          καποιοι βγαινουνε, καποιοι αλλοι θα μπουνε..
          tricks of the trade..

αμα τυχον κανει καμια καλη παρουσιαση η sony (εχει αργησει χαρακτηριστικα) σε καννα μεγαλο show, μπορει και να βαρεσει limit up μετα η μετοχη της..
          δεν σημαινει κατι πολυ σοβαρο αυτη η διακυμανση.

το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουνε θεματα με το ps3..
          το κλειδωμα του blue ray, οι γραμμες παραγωγης..
          θα αργησει κι'αλλο..

στα δε οικονομικα, οσο και "βλαβη" να ειναι η ιδια η συσκευη, οι οικονομικοι αναλυτες δεν ειναι βλακες..
          θα κοιταξουνε τι attach rate σε games μπορει να εχει το ps3 (εφαμιλλο ισως του 360?) και σε περιφεριακα,
          και τα σπαζμενα θα τα βγαλουνε απο κει μπαμ-μπαμ.
          πχ στο 360 το καθε ασυρματο joypad κοστιζει $11, δηλαδη το 25% της τιμης του..
          για τα games, τα ξερετε..
          ο μεσος χρηστης πηρε μαζι με το 360 του και 4.κατι games και ενα επιπλεον ασυρματο joypad.
          αμα τα μετρησουμε αυτα θα δουμε οτι η -- τελικα δεν ειχε πολυ μεγαλη χασουρα συνολικα,
          ασχετως ποσο κοστιζε το 360 σαν συσκευη..

οποτε και πιστευω οτι δεν θα ειναι πιο ακριβοτο ps3...
          αν το βγαλουνε πανω απο 399 χωρις δισκο, κατα τη γνωμη μου ειναι απληστα @@ και τοτε θα παω να παρω ενα 2ο 360 να το τσιπωσω (μεχρι να βγει το ps3, του πο%στη, θα 'χει βγει το μαγικο τσιπακι, ασε που θα'χει πεσει και το 360) να γουσταρω.

ετσι κι αλλως απο οτι φαινεται μεχρι τωρα, killer app δεν προκειται να υπαρχει με το λανσαρισμα της sony στην αγορα...
          Last edited by p3tran; 23 February 2006, 22:25.
          ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

Otan leo Dreamcast h Saturn enow oti an h Sony paei na akolouthisei autin tin taktiki tha kataliksei opos px. h Sega....

Martio 2007 stin Ameriki Diladi Europh pote?? to 2008?
            Thimaste poso kairo ekane na bgei to Psp stin Europi? 6 Mines meta apo tin Ameriki....

Episis i timi tou einai eksopragmatiki!!!

ps. Kai ego goustara trela to Dreamcast kai to Saturn kai akomi perisotero to 3do me ta gamata games tou.
            Apla otan mia etairia efisixazetai stis dafnes tis (px. Sega) tote to apotelesma einai na xasei to koino tis kai tin ypostiriksi ton Developers.

Oi developers den einai xazoi na katsoun na perimenoun 1misi+ xrono gia na bgaloun games se mia konsola pou den yparxei akomi! Tha ta bgaloun gia to PC kai to 360!

Pou einai ta exclusive games tou Ps3? To MGS4? mono? H to Gt5 pou tha einai remake tou Gt4? (tou poio apotyximenou Gt ever!)

OEO!
            εχεις δικιο.. η Υπεροψια της Sony μαλον δεν θα της βγει σε καλο η -- εχει περισσοτερο ρευστο και αν παρει 2,3 developers που θα βγαλουν exclusives για το PS3(konami,squaresoft,capcom) και βγουν και για το 360 η Sony εχει τελειωσει απο τις κονσολες μια για παντα.. ειχα παρει 3DO μονο για το Gex..
            Last edited by Ix Vigilante xI; 23 February 2006, 23:10.

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

βασικα οπως λεει και στο Gamespot οσα θα χασει η Sony θα προσπαθησει να τα βγαλει απο το PS3 και 3,κατι % δεν ειναι και λιγη πτωση που σημενει οτι και HHD δεν θα εχει και θα ειναι πανακρυβο αλλα ετσι μαλλον κερδη δεν θα φερει στο PS3 γιατι μονο οι hardcore fans θα το αγορασουνε που σημενει ακομη μεγαλητερες απωλιες και αυτο μαλλον θα φερει την μεγαλη εκπληξη δηλαδη η Sony να το βγαλει σε χαμηλη τιμη και απλα να εχει πολλα περηφεριακα (και ακρυβα) παντως δεν εχουμε πολυ καιρο μεχρι την E3 και πιστευω οτι εκει θα φανει η αληθεια

Comment

όποιος είναι υγιώς σκεπτόμενος gamer και έχει 360 ,το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να εύχεται να βγει το ps3 όσο γίνεται νωρίτερα , γιατί μόνο όταν γίνει αυτό ,και λόγω του ανταγωνισμού που θα επακολουθήσει ,θα απογειωθεί το 360 , και θα σταματήσουν οι καθυστερήσεις ,τα παιχνίδια μούφα (λέγε με full auto ) , τo marketplace θα έχει demos μελλοντικών παιχνιδιών και όχι από παιχνίδια τριών μηνών κυκλοφορίας . και κάτι άλλο που μόνο αν είσαι fanboy της ms δεν βλέπεις ,η sony έκανε με το ps1 τα videogames αυτό που είναι σήμερα και επίσης είναι ο κύριος λόγος που η ms μπήκε στο χώρο των κονσολών ( ίδετε ιστορία xbox ) και συχρόνως έχει αποκλειστικά κάποια απο τα καλύτερα games όλων των εποχών ,να ευχόμαστε όλοι η sony να μένει στην αγορά είτε για να παίζουμε στα μηχανηματά της ,είτε για να τσιγκλάει την microsoft να προσπαθεί περισσότερο.

Comment

Originally posted by imrasnake
                  όποιος είναι υγιώς σκεπτόμενος gamer και έχει 360 ,το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να εύχεται να βγει το ps3 όσο γίνεται νωρίτερα , γιατί μόνο όταν γίνει αυτό ,και λόγω του ανταγωνισμού που θα επακολουθήσει ,θα απογειωθεί το 360 , και θα σταματήσουν οι καθυστερήσεις ,τα παιχνίδια μούφα (λέγε με full auto ) , τo marketplace θα έχει demos μελλοντικών παιχνιδιών και όχι από παιχνίδια τριών μηνών κυκλοφορίας . και κάτι άλλο που μόνο αν είσαι fanboy της ms δεν βλέπεις ,η sony έκανε με το ps1 τα videogames αυτό που είναι σήμερα και επίσης είναι ο κύριος λόγος που η ms μπήκε στο χώρο των κονσολών ( ίδετε ιστορία xbox ) και συχρόνως έχει αποκλειστικά κάποια απο τα καλύτερα games όλων των εποχών ,να ευχόμαστε όλοι η sony να μένει στην αγορά είτε για να παίζουμε στα μηχανηματά της ,είτε για να τσιγκλάει την microsoft να προσπαθεί περισσότερο.
                  δεν πιστευω οτι τα παιχνιδια του 360 ειναι μουφα και πιστευω οτι εχει απο τα καλυτερα line-up ολων των εποχων.. για πες μας εσυ τι επαιζες για 9 μηνες στο PS2?? "η Sony εκανε τα videogames αυτο που ειναι σημερα" αυτο ειναι αστειο ετσι?? το PSX ειχε οντως μερικα απο τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων αλλα το PS2 δεν καταφερε το ιδιο..και εγω θα παρω PS3 και Revolution γιατι απλα θελω να παιζω τα καλυτερα παιχνιδια και αυτο γινεται μονο αν εχεις ολες τις κονσολες.. παντως περιμενω περισσοτερο το revolution γιατι θα εχει να προσφερει κατι καινουργιο παρα το PS3 που θα μας δωσει μια απο τα ιδια, απλα δες τα νουμερα διπλα στα games MGS(4),GT(5),DMC(4) πρωτοτυπα ετσι??

Comment

Δεν ανέφερα πως όλα τα παιχνιδια μούφα,αλλά κάποια σιγουρα είναι,και οσο αυξανεται ο ανταγωνισμος και η πληθώρα τιτλων τόσο θα αναγκάζονται και οι εταιρείς να αυξάνουν τον μέσο όρο ποιοτητας των παιχνιδιών τους . Στο ps2 τον πρώτο χρόνο επαιζα μετριοτητες όπως και στο xbox(εκτός halo ) αλλά τότε η προηγούμενη γενια (ps1,n64) δεν μπορούσε να συγκριθει με την τότε καινούργια ,τώρα όμως όταν μπορει την ίδια στιγμή να παίξω shadow of the collosus , mgs3,halo2 ,ninja gaiden,fahreneit και τα ρέστα ,μου του δίνει που η επόμενη γενια με έχει αφήσει με το χειριστήριο στο χέρι,τρεις μήνες τώρα μετα από ενα αρκετα καλό launch lineup και περιμένω πραγματικά το ps3 για να το πάρω αλλά και για να υποχρωθεί η microsoft να διορθώσει τα κακώς κείμενά της. Σημειωτεον ότι είμαι ευχαριστημένος απο το 360 μου,το θέμα μου είναι ότι
                    δεν φοράω παρωπίδες και δεν είμαι fanboy της mc για να χαίρομαι που έπεσε η μετοχή της και κάτι τρέχει στα γύφτικά ,αλλά προτιμάω να έχω όλες τις κονσόλες (απο τα 9 μου και ειμαι 26 πλέον ) για να "εισπραττω"
                    απο όλους ,ως κάποιος που περιμένει το revolution της νιντεντο ,παρα τις
                    μαλακίες που έχει κάνει την τελευταία δεκαετια η νιντεντο πιστεύω ότι θα συμφωνείς μαζί μου. Η σονυ με το psx ''εβγαλε την βιομηχανία απο την λουμπά των μαριο και σονικ και την έφερε σε πιο ενήλικα πρότυπά την εκανε πιο μαζική και συναμα η δυναμική της υποχρεώσε την ms να μπουκάρει και αυτή στον χώρό,αυτό είναι γεγονός πέραν κάθε αμφιβολίας δεν αναφέρομαι στα παιχνίδια αλλά στην κονσόλα αυτή καθάυτή. Πάντως πολλοι σε αυτό το site μου φαίνεται πως προτίμησαν να να δώσουν 300 ευρω παραπάνω για να κερδίσουν δυο ίντσες οθόνης hdtv ,και δεν δίνουν 150 ευρώ για ένα μηχάνημα με τόσες αποκλειστικότητες όπως το ps2 ,ααλλα το βρίζουν και από πάνω,ότι να ναι. όσο χαζομάρα είναι να λές ότι το xbox ειχε μόνο τα halo τόσο είναι να απορρίπτεις ένα μηχάνημα και την εταιρεία του ,συνολικά

Comment

Δεν ανέφερα πως όλα τα παιχνιδια μούφα,αλλά κάποια σιγουρα είναι,και οσο αυξανεται ο ανταγωνισμος και η πληθώρα τιτλων τόσο θα αναγκάζονται και οι εταιρείς να αυξάνουν τον μέσο όρο ποιοτητας των παιχνιδιών τους . Στο ps2 τον πρώτο χρόνο επαιζα μετριοτητες όπως και στο xbox(εκτός halo ) αλλά τότε η προηγούμενη γενια (ps1,n64) δεν μπορούσε να συγκριθει με την τότε καινούργια ,τώρα όμως όταν μπορει την ίδια στιγμή να παίξω shadow of the collosus , mgs3,halo2 ,ninja gaiden,fahreneit και τα ρέστα ,μου του δίνει που η επόμενη γενια με έχει αφήσει με το χειριστήριο στο χέρι,τρεις μήνες τώρα μετα από ενα αρκετα καλό launch lineup και περιμένω πραγματικά το ps3 για να το πάρω αλλά και για να υποχρωθεί η microsoft να διορθώσει τα κακώς κείμενά της. Σημειωτεον ότι είμαι ευχαριστημένος απο το 360 μου,το θέμα μου είναι ότι
                      δεν φοράω παρωπίδες και δεν είμαι fanboy της mc για να χαίρομαι που έπεσε η μετοχή της και κάτι τρέχει στα γύφτικά ,αλλά προτιμάω να έχω όλες τις κονσόλες (απο τα 9 μου και ειμαι 26 πλέον ) για να "εισπραττω"
                      μαλακίες που έχει κάνει την τελευταία δεκαετια η νιντεντο πιστεύω ότι θα συμφωνείς μαζί μου. Η σονυ με το psx ''εβγαλε την βιομηχανία απο την λουμπά των μαριο και σονικ και την έφερε σε πιο ενήλικα πρότυπά την εκανε πιο μαζική και συναμα η δυναμική της υποχρεώσε την ms να μπουκάρει και αυτή στον χώρό,αυτό είναι γεγονός πέραν κάθε αμφιβολίας δεν αναφέρομαι στα παιχνίδια αλλά στην κονσόλα αυτή καθάυτή. Πάντως πολλοι σε αυτό το site μου φαίνεται πως προτίμησαν να να δώσουν 300 ευρω παραπάνω για να κερδίσουν δυο ίντσες οθόνης hdtv ,και δεν δίνουν 150 ευρώ για ένα μηχάνημα με τόσες αποκλειστικότητες όπως το ps2 ,ααλλα το βρίζουν και από πάνω,ότι να ναι. όσο χαζομάρα είναι να λές ότι το xbox ειχε μόνο τα halo τόσο είναι να απορρίπτεις ένα μηχάνημα και την εταιρεία του ,συνολικά

Etsi bravo t'agorim',poly-poly swsta file...

Comment

συμφωνω σε πολλα μαζι σου απλα ειναι λογικο οι κονσολες προς το τελος της ζωης τους να βγαζουν τα καλυτερα παιχνιδια τους.. εγω δεν απορριπτω καμια κονσολα ειμαι 22 και απο το NES/master system που ξεκινησα εχω παρει τις περισσοτερες που βγηκαν(το Neo Geo δεν ειχα παρει ηταν πανακριβο..) και σε ολες βρηκα κατι θετικο ακομα και στο 3DO και στο Jaguar.. απλα αυτο που πιστευω ειναι οτι η sony βασιζει την επιτυχια της αποκλειστηκα στην υποστηριξη απο 3rd party developers που απεκτησε λογω των μονοπωλιακων τακτικων της(οχι οτι η -- παει πισω...) επειδη η ιδια ειναι απλα ασχετη απο videogames και δεν θα μπορουσε σε καμια περιπτωση να επιβιωσει αν εχανε την υποστηριξη που εχει, δες την Nintendo ομως κρατιεται ακομα επειδη εχει προτοτυπες ιδεες(το DS πατησε σε πωλησεις το psp.) και ευτυχως μπορει ακομα να παραγει ποιοτικα παιχνιδια..σε αντιθεση με την Sony που βασιζεται απλα στο brand name του PSX στο 3rd party support και σε τιποτα αλλο...παντως δεν θα χαρει κανεις αν καταρευσει η Sony αλλα με τις κινησεις που κανει οπως το πανακριβο PS3 η υπερβολικη αργοπορια και το γεγονος οτι δεν εχουμε δει ουτε 1 playable demo λιγους μηνες πριν την κυκλοφορια του φαινεται να το επιδιωκει μονη της...

Αν παιζεις το 360 σε 720p/1080i widescreen απλα δεν μπορεις να γυρισεις πισω στην προηγουμενη γενια...τα ματια σου δεν το αντεχουν... αντε να κανεις μια εξαιρεση για το Shadow of the Colossus(παιχνιδαρα!!!) και κανα 2 αλλα...

Comment

...μακαρι να υπηρχανε πολλα ninja gaiden και λοιποι κορυφαιοι τιτλοι.
                          δυστυχως ομως δεν ειναι και ετσι απλο οπως το περιγραφεις φιλε μου..
                          ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

Pantos poly gelasa me to sxolio gia to GT4..mpori na exo 360 kai to xbox..alla to GT4 einai apla to telio car/driving sim stis consoles..giati sto pc einai allo...
                            Tora osoi exoun antiriseis as katsoun na asxoli8oun sovara me to semi/arcade PGR3.. kai to toso "real" pou itan unplayable FORZA.
                            Fotini ekseresi mono to RALLISPORT CHALLENGE 2..
                            Ksekoliste kai deite tin pragmatikotita..drivers me gamepad!!!
                            I AM KING PYROS

Comment

Ridge Racer 6,TO APOLYTO racing sim...
                              Last edited by Few Few; 28 February 2006, 22:27.

Comment

Working...
                              X