Announcement

Collapse
No announcement yet.

wmv αναπαραγωγη απο το CD??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

wmv αναπαραγωγη απο το CD??

Kαταρχήν καλως σας βρηκα!

Εχω κατεβασει απο τη microsoft κυριως καποια υψηλης αναλυσης(720p) wmv (μικρα των 2-4 λεπτων)

Τα εγραψα σε cd τα εβαλα στο xbox360 , αλλα δεν μου τα παιζει

Μολις μπηκε το δισκακι μου λεει mixed media disk και οτι και να κανω δεν μου τα παιζει!

Καμμια ιδεα τι παιζει?
    Last edited by Braveheart1980; 25 February 2006, 10:12.

Απάντηση: wmv?

Μαλλον δεν τα βλεπει το Xbox.Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τα κανεις Streaming απο το PC,αλλα μονο με Windows Media Center 2005 γινεται αυτο...

Comment

Απάντηση: wmv αναπαραγωγη απο το CD??

Originally posted by Braveheart1980
      Kαταρχήν καλως σας βρηκα!

Εχω κατεβασει απο τη microsoft κυριως καποια υψηλης αναλυσης(720p) wmv (μικρα των 2-4 λεπτων)

Τα εγραψα σε cd τα εβαλα στο xbox360 , αλλα δεν μου τα παιζει

Μολις μπηκε το δισκακι μου λεει mixed media disk και οτι και να κανω δεν μου τα παιζει!

Καμμια ιδεα τι παιζει?
      Ήχο και εικόνες μπορεί να διαβάσει απο portable devices, pc με media connect 2.0. Βίντεο μόνο από Media Center PC.
      Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

A,πολυ ωραια σας ευχαριστω!

Θα κανω λοιπον ενα partition και περναω win xp mce 2005

Ξερετε αν μπορω , αφου δει το xbox360 το pc μου και στριμαρει τα βιντεακια ,να τα αντιγραψω στο σκληρο του xbox360 ωστε να μην χρειαζεται να ειναι ανοιχτο το πισι ?

Comment

Οχι δεν γινεται να τα αποθηκευσεις...Με το παρον dashboard και τον παρον δισκο τουλαχιστον!
          Στο μελλον αν κυκλοφορήσουν μεγαλύτεροι δίσκοι, και αναβαθμιστεί το dashboard ώστε να έχει τέτοιες λειτουργίες, ίσως να γίνεται.. Προς το παρόν όμως όχι.

Comment

Originally posted by Braveheart1980
            Ξερετε αν μπορω , αφου δει το xbox360 το pc μου και στριμαρει τα βιντεακια ,να τα αντιγραψω στο σκληρο του xbox360 ωστε να μην χρειαζεται να ειναι ανοιχτο το πισι ?
            Το stream γίνεται on the fly, δηλαδή δεν αποθηκεύονται δεδομένα στο σκληρό δίσκο ή στη memory card κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής.
            Οπότε, όπως είπε και ο Predator περιμένεις (περιμένουμε) ένα Update...
            Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Τι γινεται εδω?Αλλος ενας BraveHeart για παρακαλω να αρεονουμαι
              Ελεος...

Comment

Soto,αυτος ομως το εχει σαν gamertag και εχει διαλεξει το gamertag του να "ακολουθει" το nickname του στο φορουμ!

Φανταζομαι οτι κανεις πλακα!

Comment

gia na min anoigw allo thread tha kanw edw tin erotisi....
                  to x360 paizei VCD?? giati to xbox original den epaize....

Comment

Tελικα περασα win mce 2005 και συνεδεσα το 360 μου με το pc (αφου κατεβασα και ενα prοg ~90 mb απο τη mirosoft)

Πολυ εντυπωσιακο ιδιαιτερα οταν βλεπεις hd wmv σε 32αρα hd tv!

Αντε με το καλο και κανα update του dashboard ωστε να μη χρειαζεται να εχω το πισι ανοιχτο για να βλεπω ορισμενα αγαπημενα βιντεακια

Comment

Aν δεν παιζει μερικα .wmv τοτε μπορεις να τα κανεις rencode σε mpeg με το προγραμμα Videora 360 και μετα να τα κανεις streaming μεσω του Media Center.

Eννοειτε οτι υποστηριζει High Definition Encoding αλλα δεν υποστηριζει 5.1 ηχο ακομα.

Pιξε μια ματια στο www.videora.com και κατεβασε το προγραμμα δωρεαν.
                      Ειναι αρκετα γρηγορο στη μετατροπη,εκτος πια και αν εχεις ολοκληρη ταινια σε HD.

Δες εδω μερικα trailer σε HD αναλυσεις,εγω εχω κατεβασει το Terminator 2 και το Alexander σε 1080p και τα εκανα streaming...Εμεινα αφωνος απο την ποιοτητα!

Comment

Originally posted by Predator
                        Aν δεν παιζει μερικα .wmv τοτε μπορεις να τα κανεις rencode σε mpeg με το προγραμμα Videora 360 και μετα να τα κανεις streaming μεσω του Media Center.

Eννοειτε οτι υποστηριζει High Definition Encoding αλλα δεν υποστηριζει 5.1 ηχο ακομα.

Pιξε μια ματια στο www.videora.com και κατεβασε το προγραμμα δωρεαν.
                        Ειναι αρκετα γρηγορο στη μετατροπη,εκτος πια και αν εχεις ολοκληρη ταινια σε HD.

Δες εδω μερικα trailer σε HD αναλυσεις,εγω εχω κατεβασει το Terminator 2 και το Alexander σε 1080p και τα εκανα streaming...Εμεινα αφωνος απο την ποιοτητα!
                        Tα εχω κατεβασει ολα τα τρεϊλερ!

Χθες μαλιστα μου ηρθε και ολοκληρο το hd wmv dvd με τον Αμαζονιο της Imax και μεχρι την Τριτη θα εχω αλλα 2 hd wmv dvd

Comment

Working...
                        X