Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αμάν ρε game producers!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Αμάν ρε game producers!

Νομίζω ότι τα παιχνίδια θα πρέπει να γίνουν πιο εξειδικευμένα και πιο live-oriented θα εξηγήσω τι εννοώ όσο μπορώ. Τα καλύτερα στοιχεία που έχω δει και θά' θελα στα παιχνίδια που θα βγουν είναι :
    1)coop πολλών παικτών απόδιαφορετικές κονσόλες μέσω live(close combat, First to Fight, xbox1, coop μέσω live 4 παικτών )
    2)team deathmatch με περισσότερες αντίπαλες ομάδες από 2(halo2, σε custom ή σε ένα unranked matchtype που δε θυμάμαι το όνομά του, ως unranked κάνουν quit oi miso;i sth m;esh toy paixnidio;y, βάζει expert με beginners μαζί)
    3)σχεδιασμός της δικιάς σου πίστας (πάλι μου διαφεύγει το όνομα, γνωστό είναι, για το xbox1 βγήκε και νομίζω θα βγει και για 360)
    4) dedicated servers (στο rainbow six το εφαρμόσανε νομίζω και σε κάποιαάλλα για να ελαχιστοποιούν το lag)
    5) ακριβής μετρητής γραμμής σύνδεσης (halo2 ταν πατάς τοback sto 360, to select sto xbox1, το πράσινο, κίτρινο ή κόκκινο που σου βγάζει και βλέπεις αν έχεις lag)
    6) online tournaments στα sports games
    7) σύνδεση με ουδέτερο server ακόμα κι αν παίζουν δύο για να χει το lag ημικρή γραμμή και όχι η μεγάλη(fifa2006 σε αντίθεση με το pes5)

πολλά στοιχεία είναι ανεξάρτητα από τα άλλα και αφορούν διαφορετικά είδη παιχνιδιών, πιστεύω ότι πολλά από αυτά άρεσαν και σε σας! Γιατι όμως δε χτίζουν πάνω σε αυτά;
    Mάθετε επιτέλους να χάνετε! Εγώ ξέρω και δε χρειάζεται να μου το θυμίζετε

Απάντηση: Αμάν ρε game producers!

Τρανο παραδειγμα σε αυτα που λες durex ειναι το Call Of Duty 2...
    Κακη σχεδιαση multiplayer,πολυ lag καθως δεν υπαρχουν servers και ολα αυτα για να προλαβουνε το Launch του 360...

H Infinity Ward ειχε πει πως το live lobby του CoD2 ειναι το minimum live lobby που "δινει" η Microsoft...Σε λιγες μερες ομως θα βγει το patch καθως καιγονται με την κυκλοφορια του GRAW!

Τρεις μηνες μετα,και τωρα αποφασισαν να δωσουν λυση στο προβλημα καθως ερχεται το GRAW...Eχει αφησει μια πικρια σε χιλιαδες χρηστες του CoD2 η ολη ιστορια και ολοι λενε πως την επομενη φορα που θα βγαλει ενα παιχνιδι η Infinity Ward και η Activision θα το νοικιασουν πρωτα και αν ειναι καλο,τοτε θα το αγορασουν!!

Εγω προσωπικα πιστευω οτι στην επομενη φουρνια παιχνιδιων απο τις παραπανω εταιριες θα ειναι πολυ πιο προσεκτικοι στο σχεδιασμο του online κομματιου των παιχνιδιων!Αμα δεν παθεις,δεν θα μαθεις!!

Αυτο που θα ηθελα να δω στα επομενα παιχνιδια Next Gen ειναι πιο εξυπνοι αντιπαλοι,κοινως Α.Ι.(γραφικα-ηχος θεωρουνται δεδομενα.)
    Το Call Of Duty 2 τα καταφερνει καλα στο A.I. των αντιπαλων μονο στο Veteran Mode,αλλα και εκει εχει αρκετα ψεγαδια.Αυτα τα scripts να μην υπηρχανε!!Και τα ακυρα respawns Γερμανων απο το πουθενα!Σκοτωνεις 15 ατομα μεσα σε ενα κτιριο οταν εισαι απεξω και τους πυροβολεις στα παραθυρα,ενω αμα κανεις ντου στο κτιριο,σκοτωνεις μονο 5 και δεν εμφανιζονται αλλοι!!Πολυ εκνευριστικο ειδικα στο επιπεδο Veteran!

Επισης,τα objectives σε αρκετα παιχνιδια ειναι περιορισμενης ευθυνης ,εγω θα ηθελα να μπαινω στη πιστα του CoD2 και να κανω οτι θελω,χωρις καποια συγκεκριμενη σειρα...

Σιγουρα στο μελλον θα δουμε Next Gen Live lobbies και τροπους παιχνιδιων καθως μην ξεχναμε οτι ολο το 360 βασιζεται στο live του!!

Comment

Working...
    X