Παίδες έχω μια ερώτηση: Το 360 μου μέχρι τώρα μια χαρά, αλλά χθες το βράδυ έκανε κάτι που με ανησύχησε. Μόλις είχα τελειώσει το downloading του Madden NFL μου έβγαλε 3 κόκκινα φώτα: Ένα πάνω δεξιά και 2 κάτω. Το έκλεισα, το επανεκκίνησα και όλα ΟΚ. Στο μεταξύ την προηγούμενη μέρα, ενώ έπαιζα live το PDZ, η κονσόλα έκλεισε, εξαιτίας ενός μπλακάουτ. Μήπως προκλήθηκε από αυτό? Επίσης καταλάθος χθές χύθηκε λίγη coca-cola, αλλά δεν νομίζω να μπήκε στους εξαερισμούς. Τέλος, ακριβώς την στιγμή που έβγαλε το πρόβλημα, ο πατέρας μου έκανε κάτι απο πίσω. Μετά από το πρόβλημα άφησα την κονσόλα ανοιχτή για πολύ ώρα, μήπως μου έβγαζε πρόβλημα αλλά τπτ. Μήπως πρέπει να την επιστρέψω, ή ανυσηχώ άδικα?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
3 Red Light of Death.
Collapse
X
-
Απάντηση: 3 Red Light of Death.
Ta 3 red fwtakia ta exei emfanisei k emena meta apo diakoph reumatos. Auth h deh tha mas kapsei tpt sto telos.Finished 1000G
Amped3/PGR3/Prey/NFS MostWanted/Full Auto/Oblivion/Moto GP 06/Tomb Raider Legend/Fifa 06/Call Of Duty 2/Just Cause/Top Spin 2/NBA Live 06/NBA 2k6/Kameo/Dead Rising/King Kong/Xmen 3/CrackDown and comin'more....
Comment
-
Originally posted by KosdragTa 3 red fwtakia ta exei emfanisei k emena meta apo diakoph reumatos. Auth h deh tha mas kapsei tpt sto telos.Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.
Comment
-
Originally posted by dreamlust GRΕπίσης καταλάθος χθές χύθηκε λίγη coca-cola, αλλά δεν νομίζω να μπήκε στους εξαερισμούς.Μήπως πρέπει να την επιστρέψω, ή ανυσηχώ άδικα?
Προσεχετε με τα μηχανηματα σας ρεεεεε
Comment
-
Καλα λεει ρε.Το 360 δεν και τιποτα φθηνο να τρως πανω τουLast edited by rednick8558; 21 March 2006, 20:38.
Comment
-
Ε ναι..Το οτι εχει αρκετα μεγαλη επιφανεια (αν το στηριξεις οριζοντιως
) για να ακουμπησεις πανω ολοκληρο ταψι με τα γεμιστα της μαμας δεν σημαινει οτι και η MS το προοριζε για αυτο τον λιγο..
Απο την αλλη,μπορει και η SONY να πει για το PS3 οτι το κανει ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!
Comment
Comment