Announcement

Collapse
No announcement yet.

Credit Card

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Credit Card

Έχω μια ερώτηση. Πάω να δηλώσω ένα τρόπο πληρωμής για το Xbox Live. Βάζω τα στοιχεία της κάρτας μου και μετά μου ζητάει διεύθυνση κλπ. Βάζω τα στοιχεία μου, αλλά μου λέει πως δεν είναι έγκυρα. Τι γίνεται? Μήπως επειδή έχω δηλώσει ως χώρα την Ιρλανδία, πρέπει να βάλω ιρλανδέζικη διεύθυνση?

Απάντηση: Credit Card

Originally posted by dreamlust GR
    Έχω μια ερώτηση. Πάω να δηλώσω ένα τρόπο πληρωμής για το Xbox Live. Βάζω τα στοιχεία της κάρτας μου και μετά μου ζητάει διεύθυνση κλπ. Βάζω τα στοιχεία μου, αλλά μου λέει πως δεν είναι έγκυρα. Τι γίνεται? Μήπως επειδή έχω δηλώσει ως χώρα την Ιρλανδία, πρέπει να βάλω ιρλανδέζικη διεύθυνση?
    εγω ειχα προβλημα με το postal code γιατι ειχα δηλωσει Αγγλια,οταν εβαζα το κανονικο μου ελεγε οτι δεν ειναι εγκυρο εβαλα τελικα το ιδιο που ειχα βαλει αρχικα(το Αγγλικο) και δουλεψε μια χαρα.. η διευθυνση δεν νομιζω να παιζει ρολο γιατι εγω την κανονικη μου εβαλα και την πηρε μια χαρα.. πες μας τι ακριβως σου γραφει για να δουμε..

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

Γράφει: Cannot authorize the selected payment option. Please select a different payment option or add a new one.

PS Δεν νομίζω οτι ζητάει ΤΚ για την πιστωτικη...

Comment

Γράφει: Cannot authorize the selected payment option. Please select a different payment option or add a new one.

PS Δεν νομίζω οτι ζητάει ΤΚ για την πιστωτικη...
        Όχι, δεν έχει σχέση με τη διεύθυνση (άμεση τουλάχιστον).. Έχεις κάνει λάθος στην πιστωτική (κάτι).
        Αυτό το μήνυμα σημαίνει ότι η τράπεζά σου απέρριψε το αίτημα του συστήματος του Xbox Live για το αν αυτή η κάρτα με τα στοιχεία που έδωσες είναι έγκυρη.
        Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Mα γιατί να γίνεται αυτό? Αφού τα έβαλα σωστά.

Comment

Mα γιατί να γίνεται αυτό? Αφού τα έβαλα σωστά.
            η λαθος εκανες στα card details η δεν εχεις διαθεσιμο υπολοιπο, τσεκαρε και τα 2..

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

Originally posted by sephiroth51
              η λαθος εκανες στα card details η δεν εχεις διαθεσιμο υπολοιπο, τσεκαρε και τα 2..
              Ακριβώς. Σιγουρέψου ότι το υπόλοιπο, εφόσον είναι χρεωστική, είναι μεγαλύτερο του minimum που έχει ορίσει η τράπεζά σου.
              Γενικά με 5-10Ε μέσα υπόλοιπο πρέπει να είσαι ΟΚ.

Comment

Έχω υπόλοιπο και πολύ μάλιστα. Σήμερα το ίδιο μου έγινε και από το play.com...

Comment

Έχω υπόλοιπο και πολύ μάλιστα. Σήμερα το ίδιο μου έγινε και από το play.com...
                  Μάλλον τότε το πρόβλημα είναι στην πιστωτική σου. Την έχεις ενεργοποιήσει? Έχεις κάνει άλλες αγορές με αυτή?

Comment

Πήρα τηλ. και μου είπαν πως η Visa Electron δεν είναι για αγορές μέσω internet. Θα πάρω την Attica Gift Card. Με αυτή γίνεται να αγοράσω μέσω XBL συνδρομές και microsoft points, ε?

Comment

Πήρα τηλ. και μου είπαν πως η Visa Electron δεν είναι για αγορές μέσω internet. Θα πάρω την Attica Gift Card. Με αυτή γίνεται να αγοράσω μέσω XBL συνδρομές και microsoft points, ε?
                      η Attica gift card ειναι Visa?? αν ναι δεν εχεις κανενα προβλημα... μερικα site νομιζω δεχονται και Electron.

Comment

H Visa Electron EINAI ΜΟΝΟ για αγορές μέσω ίντερνετ ή άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Έχω 2 κάρτες τέτοιες, και δουλεύουν άψογα και οι δυο και για Xbox Live και για το play.com.
                        Κάτι έχεις κάνει εσύ λάθος... Την έχεις ενεργοποιήσει??

Comment

Tι εννοείς να την έχω ενεργοποιήσει? Εμένα μου την έστειλαν σπίτι και δεν μου είπαν τπτ άλλο. Και κάτι άλλο. Η δική μου κάρτα είναι χρεωστική, όχι πιστωτική. Μήπως παίζει ρόλο?

Comment

Χμμ..Εχεις παει ποτε σε ATM της τραπεζας σου με αυτη τη καρτα?Νομιζω οτι αμα δεν την χρησιμοποιησεις εστω και μια φορα ειναι ανενεργη.Γιατι δεν παιρνεις τη τραπεζα σου ενα τηλεφωνο?

Comment

Ego pantos pou exo visa electron kai den tin exo vali kai se ATM pote ,kai exo pari kai 4 fores apo to play den antimetopisa kanena provlima..mipos einia h trapeza sou telika pou exi to provlima?
                              Mpori na kanane kamia lakamia kata la8os..
                              I AM KING PYROS

Comment

Working...
                              X