Announcement

Collapse
No announcement yet.

720p ή 1080i?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

720p ή 1080i?

Η τηλεοραση μου (samsung le32r51) υποστηριζει και 720p και 1080i

Mε ποια απο τις 2 ρυθμισεις θα εχω καλυτερα οπτικα αποτελεσματα στο XBOX 360 μου?

ΥΓ Εχω συνδεδεμενο το xbox360 μου με το compononent καλωδιο που ειχε το xbox 360 και οχι το hdmi που πρεπει να αγορασω εξτρα

Απάντηση: 720p ή 1080i?

Originally posted by Braveheart1980
    Η τηλεοραση μου (samsung le32r51) υποστηριζει και 720p και 1080i

Mε ποια απο τις 2 ρυθμισεις θα εχω καλυτερα οπτικα αποτελεσματα στο XBOX 360 μου?

ΥΓ Εχω συνδεδεμενο το xbox360 μου με το compononent καλωδιο που ειχε το xbox 360 και οχι το hdmi που πρεπει να αγορασω εξτρα
    και εγω την ιδια εχω και πιστευω οτι το 720ρ ειναι λιγο καλυτερο, αν και για να ειμαι ειλικρινης η μονη διαφορα που παρατηρω ειναι στην γρηγορη κινηση οπου στο 720ρ μου φαινεται πολυ καλυτερη η κινηση και ποιο smooth.. κανε δοκιμες και μονος σου για να δεις.. το 1080i ειναι καλυτερο για TVs με αναλυση πανελ 1920χ1080pixels αλλα για την samsung πιστευω ειναι καλυτερο το 720p..

HDMI καλωδιο για 360 δεν υπαρχει.. εναλλακτικα μπορεις να δοκιμασεις το VGA αν θες εγω πετυχα καλυτερη αποδοση σε μερικα παιχνιδια απο το component..

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

R E S P E C T στο gamerscore του Sephiroth..
      "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Ποιά είναι η πραγματική ανάλυση της οθόνης σου; Συνήθως είναι 720p, οπότε αυτή πρέπει να βάλεις.
        Σχετικά με το 1080p, διάβασα στο avsite.gr (για την ακρίβεια εκεί είχε το link) ένα άρθρο πολύ ενδιαφέρον.
        Ναι μεν το panel στις FullHD έχει ανάλυση 1920x1080, αλλά το interface bandwidth δεν φτάνει για να το ανανεώσει όσες φορές χρειάζεται το δευτερόλεπτο.
        It's a fact of life: when you buy a 1080p set, you never see true 1080p resolution when things are in motion. Gary Merson (of Home Theater Mag and HDGuru.com) looked at 19 TVs listed as 1080p, and found that while their "static" resolution ranged from true 1080 down to a miserable 400, the "motion" resolution of the…

Comment

Originally posted by sdim View Post
          Ποιά είναι η πραγματική ανάλυση της οθόνης σου; Συνήθως είναι 720p, οπότε αυτή πρέπει να βάλεις.
          Σχετικά με το 1080p, διάβασα στο avsite.gr (για την ακρίβεια εκεί είχε το link) ένα άρθρο πολύ ενδιαφέρον.
          Ναι μεν το panel στις FullHD έχει ανάλυση 1920x1080, αλλά το interface bandwidth δεν φτάνει για να το ανανεώσει όσες φορές χρειάζεται το δευτερόλεπτο.
          It's a fact of life: when you buy a 1080p set, you never see true 1080p resolution when things are in motion. Gary Merson (of Home Theater Mag and HDGuru.com) looked at 19 TVs listed as 1080p, and found that while their "static" resolution ranged from true 1080 down to a miserable 400, the "motion" resolution of the…

gia na min eimaste sxetika off topic sou exo steilei private minima.
          to site pou exeis sto link einai teleio...
          Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια,σαν ετοιμος απο καιρο...

Comment

Working...
          X