Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φωτογραφίες απο την κάμερα του Xbox360

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Φωτογραφίες απο την κάμερα του Xbox360

Κυκλοφόρησαν στο Internet κάποιες φωτογραφίες απο την πολυαναμενόμενη Camera για το Xbox360.Oι τρείς φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν ειναι απο το festival Xfest που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο μήνα στην Ουάσιγκτον.Στη πρώτη φωτογραφία εμφανίζεται το "Facial Mapping Software" προφανώς για να μπορούμε να κατασκευάσουμε μόνοι μας το προσωπό μας και να το βάλουμε στην gamerpic μας.(Σύμφωνα με απαίτηση χιλιάδων γονέων στην Αμερική,αφαιρέθηκε η λειτουργία λήψης φωτογραφίας απο την κάμερα καθώς θεωρήθηκε οτι μπορεί να παρενοχληθούν παιδιά απο τις gamerpics άσεμνου υλικού).Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε το videochat ενώ στη τρίτη βλέπουμε ένα παιχνίδι με tanks.

Απάντηση: Φωτογραφίες απο την κάμερα του Xbox360

Πω,πω με κατι τετοια φτιαχνομαι αν και μου την εσπασε κομματακι οι Αμερικανοι γονεις που φοβουνται μην «σκανδαλιστουν» τα καμαρια τους........

Comment

Στο κατω κατω δικιο εχουνε,παιδια τους ειναι,και υπαρχουν πολλοι ανωμαλοι που με την πρωτη ευκαιρια θα προβληθουν μεσω του Live...

Εμενα δεν με πολυπειραζει ουτως η αλλως,δεν ειχα σκοπο να βαλω τη μουρη μου στη Gamercard μου!

Comment

Originally posted by Predator
        ...

Εμενα δεν με πολυπειραζει ουτως η αλλως,δεν ειχα σκοπο να βαλω τη μουρη μου στη Gamercard μου!
        Tα λες αυτα γιατι δεν εισαι ομορφοπαιδο σαν και εμενα!
        lol........................

Comment

Το θεωρω μια πολυ καλη κινηση εκ μερους της MS.Αντε επιτελους δω την φατσα του valsam και gotmian

Comment

Working...
          X