Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενικο remote?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Γενικο remote?

Προβλημα:
    Εχω τηλεχειριστηρια για
    (1)tv(samsung le32r51)
    (2)xbox 360
    (3)Hχεια(logitech z5500)
    (4)Kλιματιστικο(mitsubishi)

Υπαρχει περιπτωση να βρω χειριστηριο για να ελεγχω ολες αυτες τις συσκευες?

EDIT:Ψαχνωντας βρηκα αυτο αλλα δεν βρισκω κανενα ελληνικο ή ευρωπαϊκό μαγαζι για να το αγορασω!

Απάντηση: Γενικο remote?

Εγω ειχα βρει τα αδερφακια του στο www.e-shop.gr και συγκεκριμενα εδω στα 69 ευρω και εδω στα 175 ευρω με εγχρωμη LCD οθονη.

Γιατι δεν ψαχνεις για Chameleon?Ειναι τα καλυτερα multi-remote στο κοσμο.
    Κανε ενα search στο google και πες μου αν καλυπτεσαι απο καποιο,να σου πω που να πας να το παρεις.

Comment

Originally posted by Braveheart1980
      Προβλημα:
      Εχω τηλεχειριστηρια για
      (1)tv(samsung le32r51)
      (2)xbox 360
      (3)Hχεια(logitech z5500)

EDIT:Ψαχνωντας βρηκα αυτο αλλα δεν βρισκω κανενα ελληνικο ή ευρωπαϊκό μαγαζι για να το αγορασω!

φιλε μου εχω και εγω τα logitech z5500 !!!!
      φοβερα ηχεια .πιστευω να συμφωνεις !!!

Comment

Φιλε Preadator σε ευχαριστω!

Κοιταξα τα Κameleon(με Κ γραφεται τελικα και οχι με ch) , φαινονται καλα αλλα ολοι μα ολοι διαμαρτυρονται για το εξης:
        Τα kameleon εχουν motion detector για να ανιχνευουν την κινηση και να περνουν μπρος.Αυτος ομως ο μηχανισμος ανιχνευσης ειναι τοσο ευαισθητος που περνει με το παραμικρο μπρος!Αποτελεσμα:10-15 μερες κρατανε , λεει , οι 4 μπαταριες!

Γνωριζει κανεις αν ισχυει αυτο;
        Γιατι αν ναι,αστα..........

Τα logitech μπορω να τα προγραμματισω για τα βασικα του xbox σωστα;Ξερει κανεις αν δεχονται μακροεντολες;Δηλαδη να αναθεσω ενα κουμπι και με το πατημα του να κανει τα εξης:ανοιγμα tv+ανογμα ηχειων+ανοιγμα xbox

ΥΓ Φοβερα τα z5500 φιλε jimbrav!

Comment

Originally posted by Braveheart1980
          Προβλημα:
          Εχω τηλεχειριστηρια για
          (1)tv(samsung le32r51)
          (2)xbox 360
          (3)Hχεια(logitech z5500)

το ψαχνω και εγω το χειρηστηριο που λες αλλα δεν φαινετε να υπαρχει πουθενα εδω.. βασικα ειναι το ιδιο με αυτο που βρηκε στο e-shop ο predator απλα ελεγχει και 360..

ΥΓ: Επειδη ψαχνω για ηχεια αυτα τα Logitech z5500 εχω ακουσει οτι ειναι κορυφαια για PC αλλα για Home Cinema και 360 κανουν?? τα εχει δοκιμασει κανεις??
          Last edited by Ix Vigilante xI; 6 March 2006, 19:07.

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

Originally posted by sephiroth51
            το ψαχνω και εγω το χειρηστηριο που λες αλλα δεν φαινετε να υπαρχει πουθενα εδω.. βασικα ειναι το ιδιο με αυτο που βρηκε στο e-shop ο predator απλα εχει ελεγχει και 360..

ΥΓ: Επειδη ψαχνω για ηχεια αυτα τα Logitech z5500 εχω ακουσει οτι ειναι κορυφαια για PC αλλα για Home Cinema και 360 κανουν?? τα εχει δοκιμασει κανεις??

στο 360 ειδικα μαμανε !!!!
            φοβερος ηχος και ποιοτητα !!!!

Comment

Originally posted by jimbrav
              στο 360 ειδικα μαμανε !!!!
              φοβερος ηχος και ποιοτητα !!!!
              ειμαι αναμεσα σε αυτα και στα creative gigaworks 7.1 αλλα μαλον τα logitech θα παρω.. τα βρισκω 339ε στο E-shop.gr καλα ειναι??

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

Originally posted by sephiroth51
                ειμαι αναμεσα σε αυτα και στα creative gigaworks 7.1 αλλα μαλον τα logitech θα παρω.. τα βρισκω 339ε στο E-shop.gr καλα ειναι??
                ναι καλα θα κανεις να προτιμησεις τα logitech συμφωνω . εχοντας βεβαια διαβασει και διαφορα review !!! δες και αυτο http://www.tweaknews.net/reviews/z5500/
                και εγω απο το E-shop τα πηρα γυρω στα 342 αν θυμαμαι καλα .
                υπαρχει και μια ασυρματη εκδοση τους που ειναι ποιο ακριβα αλλα οχι τοσο δυνατα.και δεν θα τα προτιμουσα λογω παρεμβολων και τιμης φυσικα !!!
                αν μπορω να βοηθησω σε κατι αλλο πες μου !

Comment

ego exo ena tis marantz pou pairnei mexi kai 9 siskeues kai ipostirizei kai macroentoles pou simainei oti me to patima enos koubiou boreis na oriseis na anoiksoun oles oi siskeues kai oti allo sindiasmo ixou eikonas thes.

einai oti prepei file .

Comment

Originally posted by LambrosN
                    ego exo ena tis marantz pou pairnei mexi kai 9 siskeues kai ipostirizei kai macroentoles pou simainei oti me to patima enos koubiou boreis na oriseis na anoiksoun oles oi siskeues kai oti allo sindiasmo ixou eikonas thes.

einai oti prepei file .
                    Eνδιαφερον!
                    Κανα λινκ και μια στο περιπου τιμουλα παιζει;

Comment

Working...
                    X