Announcement

Collapse
No announcement yet.

XBox Live 12 Month Gold

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

XBox Live 12 Month Gold

XBox Live 12 Month Gold Membership Card θελω να την αγορασω αλλα στο play com δεν υπαρχει αυτη την στιγμη ,μπορω να την παρω απο καπου αλλου ?

Απάντηση: XBox Live 12 Month Gold

Ριξε μια ματια www.amazon.co.uk μπορεις να αγορασεις απο το www.play.com το Halo2 για παραδειγμα με 1 χρονο συνδρομη για το Xbox1 και να περασεις το κωδικο στο 360.

Εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο φτηνο το Halo2 με την καρτα ενος χρονου παρα η καρτα μονη της.

Mπορεις φυσικα να παρεις την τριμηνη που εχει διαθεσιμη το play.com και αφου την βαλεις,αργοτερα να την κανεις 12μηνη βαζοντας τη πιστωτικη/χρεωστικη σου καρτα στο Xbox360.

Comment

.. Ή αφού ούτος ή άλλως την κάρτα θα χρεώσεις, να κάνεις κατευθείαν ανανεωση μέσω του μενού (dashboard) του Xbox 360.
      Εγώ έτσι το έκανα, και τελείωσε η υπόθεση. Ούτε περίμενα ούτε τίποτα.
      Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

το θεμα ειναι οτι προσπαθησα με την ανανεωση και δεν μπορεσα ,την αλλη μερα με πηρανε απο τραπεζα αν εκανα λενε προσπαθειες να αγορασω κατι απο το ιντερνετ!σαν να μου φανηκε οτι εκανα κατι παρανομο νομιζανε

Comment

Originally posted by bill_2
          το θεμα ειναι οτι προσπαθησα με την ανανεωση και δεν μπορεσα ,την αλλη μερα με πηρανε απο τραπεζα αν εκανα λενε προσπαθειες να αγορασω κατι απο το ιντερνετ!σαν να μου φανηκε οτι εκανα κατι παρανομο νομιζανε
          Μπορεί να έχει κάποιο πρόγραμμα προστασίας η κάρτα. Αν την έχεις πάρει από τα Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια, δεν θα λειτουργήσει (από ότι μας έχουν πει οι κάρτες τους δεν είναι για online αγορές).
          Τί τους απάντησες όταν σε ρώτησαν? Πρέπει να το ψάξεις με την τράπεζα βασικά...

Comment

τους ειπα οτι ναι προσπαθησα αλλα δεν μπορεσα αλλα δεν καταλαβα γιατι με πηρανε τηλ ,ειναι visa και τελικα δεν μπορω γιαυτο θελω να την παρω απο play.com μακαρι να μπορουσα ετσι

Comment

Πρέπει να μιλήσεις με την τράπεζά σου, να μη σου πω να αλλάξεις...

Αν επιτρέπουν να χρεώσεις την κάρτα μέσω ίντερνετ αλλά όχι μέσω άλλων εφαρμογών - Xbox Live - ...
              Ποια τράπεζα είναι?

Comment

eurobang θα προσπαθησω με αλλη καρτα ,κατι αλλο αν κανω ανανεωση πρεπει να ειναι δικια μου η καρτα δηλαδη δεν μπορω με αλλη ?

Comment

Δεν κατάλαβα ακριβώς τί ρωτας...

Comment

εννοω στο ονομα μου να ειναι η καρτα ? δεν μπορω της γυναικας μου πχ ?

Comment

Τότε ναι δεν έχεις πρόβλημα, μπορείς κανονικά.

Comment

παντως εαν εχει καποιος καμια περισευαμενη την αγοραζω (καρτα εννοω 12μηνη)
                        ευχαριστω

Comment

Working...
                        X
                        😀
                        🥰
                        🤢
                        😎
                        😡
                        👍
                        👎