Announcement

Collapse
No announcement yet.

APORIA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

APORIA

PAIDIA THELO NA ROTISO AN YPARXEI TO ENDEXOMENO NA PEFTEI TI BANDWIDTH TIS SINDESIS ADSL(ANTI GIA 300 KAI PANO KANONIKA POY THA EPREPE NA EXO MOY BGAZEI SINEXEIA GURO STA 200 - 250 AKOMI KAI TIS NUXTERINRES ORES!! - EXO 384 TIS ALTEC TELECOMS) AN DEN SUNDESO TO THLEPHONO STO SPLITTER.(TO THLEPHONO EINAI STON KATO OROFO KAI APLOS EXO TRABIJEI GRAMMI EPANO SE MENA GIA NA GLITOSO TO PAGIO KAINOYRGIOY ARITHMOY)

ELPIZO NA MOY LISETE TIN APORIA!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: APORIA

Μπορει να φταει ο ISP...Δεν εχω προσωπικη εμπειρια με την Altec αλλα ειναι κατα 70% ο υπευθυνος της χαμηλης ταχυτητας.

Παρε ενα τηλεφωνο στη Forthnet στο 801-100-9000 (ή 8000 δεν θυμαμαι καλα) δωρεαν και πες τους τα εξης:
    Ειμαι κατοχος ενος αλλου ISP και δεν ειμαι ευχαριστημενος.Θα ηθελα να μου δωσετε ενα demo κωδικο για 384 γραμμη.Θα σου ζητησουν αριθμο ταυτοτητας,ονοματεπωνυμο και διευθυνση κατοικιας.Θα περιμενεις λιγο στο ακουστικο σου,θα γυρισει ο υπαλληλος και θα σου ζητησει τον αριθμο τηλεφωνου οπου θα χρησιμοποιησεις το κωδικο/συνδεση.

Σε 20 λεπτα θα εχει ενεργοποιηθει ο κωδικος και θα μπορεσεις να κανεις τις δοκιμες σου.

Σημειωτεον οτι το username θα ειναι καπως ετσι:
    [email protected]

και ο κωδικος πολυ απλος:
    123456..

Στη περιπτωση που δεν αλλαξει κατι,παρε τηλεφωνο στο 134 απο το σταθερο και ανελυσε τους το προβλημα σου.Ζητα τους καθαρισμο γραμμης ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Comment

Working...
    X