Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pro Evo Vs Fifa : Let the fight begin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Pro Evo Vs Fifa : Let the fight begin

Λέω να ανοιχθεί ένα τέτοιο θέμα για να δω τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς. Πως συντηρείται στον χάρτη των games το fifa όταν το pro κατακτά συντριπτικά το κοινό που το δοκιμάζει.
    Και γω fifa από μικρός παίζω και νόμιζα ότι ήταν και καλό μέχρι που δοκίμασα το pro. Έκανα και το λάθος να αγοράσω το fifa2006 για xbox1 επειδή με ψήσανε οι δηλώσεις των fifa producers ότι αλλάξανε το 50% του κώδικα(κι αυτό από μόνο του παραδοχή ήττας αποτελεί) και το έπαιζα με τις ώρες Σεπτεμβρη- Οκτώβρη επειδή άργησε να βγέι το pro (τέλος Οκτώβρη νομίζω) και ήμουν ανυπόμονος. ¶λλη μια ήττα του Fifa είναι ότι πάντα σπεύδει να το λανσάρει πρώτη για να κερδίσει μερίδιο αγοράς και κάνει και άλλα σημαντικά τρικ( έχει δυνατότητα υποστήριξης LIVE στις Η.Π.Α, ενώ έχει φροντίσει να κόψει τη δυνατότητα live στο γιαπωνέζικο προίόν pes5.
    Ο καλύτερος παίκτης που έχω παίξει στο fifa2006 εξ Αμερικής (broughtcat, έλληνας είναι, τον ξέρετε και αρκετοί) μου είπε αυτό το στοιχείο και επίσης offline που έχει δοκιμάσει το pro εννοείται δεν το συγκρίνει με fifa, αλλά χωρίς online λογικό να το βαριέσαι. Με αυτό τον τρόπο εξηγούνται οι πωλήσεις fifa στην Αμερική, όπου πουλάει και περισσότερο το xbox. Έκανε κάποιες τρίπλες που δεν είχα δει και δεν ήξερα να κάνω στο fifa, αλλά τα ίδια γκόλ μπαίνουνε πάντα, στα ίδια σημεία της εστίας και σαφώς η ποικιλία ανάπτυξης παιχνιδιού δεν συγκρίνεται με pro. Η αίσθηση του κοντρολ, η δυσκολία χειρισμού και ο ρεαλισμός σε τζαρτζαρίσματα, ικανότητες παικτών και η ποικιλία formation και στρατηγικών είναι στοιχεία που το fifa απλά παρακολουθεί από μακριά...
    Το μόνο στοιχείο που υπερέχει το fifa είναι τα γραφικά, αλλά κι αυτό συζητήσιμο είναι, κυρίως μεταξύ fifa2006 και pes5 σε xbox τα οποία και έχω παίξει ατελείωτες ώρες, όπου η διαφορά στα γραφικά έχει μικρύνει αισθητά. Από και και πέρα, δεν παίζεις τα γραφικά, το gameplay είναι για μένα το βασικότερο στοιχείο. Ελπίζω οι fifa fans να δοκιμάσουν και το pro, ίσως να εκπλαγούν με τις διαφορές!
    Mάθετε επιτέλους να χάνετε! Εγώ ξέρω και δε χρειάζεται να μου το θυμίζετε

Απάντηση: Pro Evo Vs Fifa : Let the fight begin

Δεν υπαρχει fight για να begin..
    PRO EVO ALL THE WAY
    "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Originally posted by Darth Destro
      Δεν υπαρχει fight για να begin..
      PRO EVO ALL THE WAY
      Να χαρώ εγώ επιχειρήματα...
      Σόρρυ αλλά μου άρεσε το ποστ σου, είναι σαν τη "διαμάχη" που είχα με τον (Private πλέον ) Valsam για το Halo 2 που τα επιχειρήματα μου ήταν τα ίδια... "Halo 2 all the way"
      Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

τιποτα απο τα 2 μονο winning eleven(to jap. pro) και παντα σε ps2...

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

Originally posted by sephiroth51
          τιποτα απο τα 2 μονο winning eleven(to jap. pro) και παντα σε ps2...
          ...εστω, αλλα μονο μεχρι την ελευση του winning eleven 360
          ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

Originally posted by p3tran
            ...εστω, αλλα μονο μεχρι την ελευση του winning eleven 360
            Amen..
            "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Φίλε Darth Destro σε παρακαλώ να μην γράψεις ξανά amen γιατί το βλέπω συνέχεια σε ξένα forum και έχει καταντήσει ρουτίνα.

Βρε παιδιά τι θέματα είναι αυτά.¶κου pro Evolution Soccer vs Fifa?Βρε αφού η ποιοτική διαφορά μεταξύ τους είναι τεράστια και υπερ του τίτλου της Konami.Το μόνο παράπονο που έχω από το Pro είναι η μη διάθεση των πραγματικών ονομάτων και ότι συνεπάγεται σε αυτό.Από κει και πέρα τα γραφικά βελτιώνοταν σε κάθε νέο sequel και δεν ενοχλούν πια για παιχνίδι
              Xbox ή Playstation 2.Το animation ακόμα και σήμερα είναι εξαιρετικό και δίνει μία αίσθηση πραγματικού αγώνα αν και έχει λάθη τα οποία χαλούν αυτή την ψευδαίσθηση αλλά δεδομένου ότι η σειρά είναι βασισμένη στο hardware του Playstation 2 το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικότατο.
              Το Fifa είναι πολύ μούφα και μόνο η EA ξέρει να φτιάχνει τέτοια παιχνίδια.
              All I know is that life is a droll and conflict hastens blood!

Comment

Ρε guys, τελείωσε η e3; Για το pro 6 δεν είχαν πει ότι θα το παρουσίαζαν εκεί; Δεν άκουσα τίποτα, άκουσε κανείς;

Και κάτι άσχετο, η λίστα με τα παιχνίδια και τις αφ΄ξεις παπασωτηρίου είναι έγκυρη; καμμια πιο έγκυρη λίστα με αφίξεις νέων παιχνιδιών Ελλάδα τώρα που μας άνιξε η όρεξη με τα βιντεάκια;

Comment

geia sou re durex me tin ipografi sou...

exoun piastei kai esena ta xeria sou apo tis koupes e?

oeo

LOIPON MONO PRO PSIFIZO KAI MONO GIA TO PRO ZO.

ANTE NA ERTEHI EPITELOUS.

exo parei tin arostimeni apofasi na min valo to pes5 sto 360 asxeta an to thelo trela na kano apotoksinosi kaina me perimeno to pro 360

tora tin vgazo me fifa pou einai trela ipodiestero

Comment

Originally posted by Captain P
                    geia sou re durex me tin ipografi sou...

exoun piastei kai esena ta xeria sou apo tis koupes e?

oeo
                    ναι οπως την γιουβεντους στην ιταλια και αυτη παραγκα ειχε για να δουμε
                    πως θα τιμωρηθει αυτη .....και πως τιμωρηθηκαν οι δικοι μας παραγκαρχες
                    .....στην δεκαετια τα 6 πρωτα τουλαχιστον πρωταθληματα τα πηρατε με οργια
                    της διατησιας .......μπραβο αξιοι...........)))))))

Comment

Originally posted by makpol4
                      ναι οπως την γιουβεντους στην ιταλια και αυτη παραγκα ειχε για να δουμε
                      πως θα τιμωρηθει αυτη .....και πως τιμωρηθηκαν οι δικοι μας παραγκαρχες
                      .....στην δεκαετια τα 6 πρωτα τουλαχιστον πρωταθληματα τα πηρατε με οργια
                      της διατησιας .......μπραβο αξιοι...........)))))))

"OFFTOPIC"
                      exeis polu plaka diladi o vardinogiannis o kapetanios pos ta eperne ta protathlimata AKSIA XAXAXAXAXA e min trelathoume teleios.

apla otan ta pernate eseis me tis parages sas kai stin 3etia tis aek emeis san olympiakos OLA TA DERBY TA KATHARIZAME...

tora oxi mono eiste makran xeiroteroi kai to kserete me tous kotsious kai tous mantzious alla iparxei kai tarifa kathe xrono ... 3-0 , 3-1 kai paei legontas...

sas exoume kopsei tin bala den vlepete pia to exete katalavei etsi

kai tora sto uefa pou tha trexete se kamia metalourk kai zenit na sas do me ta kaskolakia kai ta gantakia ... ekei tha liono...

"OFFTOPIC"

Comment

Fifa forever !!!!
                        HOLY MACHINE

Comment

Fifa και πάλι Fifa τα υπόλοιπα είναι μουφες!

Get your own Gamercard Sig.

Comment

Originally posted by akatsaris
                            Fifa και πάλι Fifa τα υπόλοιπα είναι μουφες!
                            E; Εντυπωσιακό αυτό που λες.
                            Μπορείς να μου πεις στη σύγκριση που το προτιμάς σε σχέση με το pro;Σε ποιον ακριβώς τομέα υπερέχει;
                            Φαντάζομαι ότι τα έχεις παίξει και τα δύο..
                            OFFTOPIC
                            Η Παράγκα του Τριανταφυλλόπουλου πάντως για παιχνίδι Παο- ¶εκ είχε βγάλει στημένο...

ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ PRO6 ΣΤΗΝ Ε3;;;;;

Comment

Originally posted by Captain P
                              "OFFTOPIC"
                              exeis polu plaka diladi o vardinogiannis o kapetanios pos ta eperne ta protathlimata AKSIA XAXAXAXAXA e min trelathoume teleios.

apla otan ta pernate eseis me tis parages sas kai stin 3etia tis aek emeis san olympiakos OLA TA DERBY TA KATHARIZAME...

tora oxi mono eiste makran xeiroteroi kai to kserete me tous kotsious kai tous mantzious alla iparxei kai tarifa kathe xrono ... 3-0 , 3-1 kai paei legontas...

sas exoume kopsei tin bala den vlepete pia to exete katalavei etsi

kai tora sto uefa pou tha trexete se kamia metalourk kai zenit na sas do me ta kaskolakia kai ta gantakia ... ekei tha liono...

"OFFTOPIC"
                              captain p δηλαδη θες να πεις οτι ο captain ελεγχε τη διαιτησια; συμφωνω 200% αλλα ποτε αρχησε μπορεις να μου πεις;πρωταθλητες 1984 ο ΠΑΟ(4ος στην Ευρωπη) ,1985 ο ΠΑΟΚ ,86 ΠΑΟ,87' ΟΣΦΠ,88' ΑΕΛ,89' ΑΕΚ,90'&91 ΠΑΟ,92-93&94 ΑΕΚ,95&96 ΠΑΟ(4ος στην Ευρωπη)μπορεις να μου αναφερεις ποιες χρονιες ο Captain τα πηρε με τη διαιτησια (εγω δε βλεπω να πηρε πανω απο 2 χρονια συνεχομενα το πρωταθλημα)Μετα το Παπουτσελη ποσα derby ο ΠΑΟ τελειωσε με 11 παικτες;
                              Τωρα περι 3αρες δε πειραζει μονο απο αυτο δειχνεις οτι εισαι παιδι του Τσουκαλα!!!Κωτσιους και Μαντζιους εεεε σημερα τους χλευαζετε αυριο θα τους χειροκροτειτε μετα απο εντολη του θειου, ετσι μισθοφοροι...
                              Τωρα για το uefa ελπιζω να μην παιζει καμια Ηerenfen ,ευτυχως γλυτωσαμε απο το μεγαθηριο που λεγεται Rosenborg γλιτωσε τον υποβιβασμο νομιζω εεεεεεεε!!!Μπα μας βλεπω παλι με κοντομανικο να τελειωνουμε το UEFA, αλλοι ουτε κασκολ δε θα προλαβουν να βαλουν
                              Τα λεμε

Comment

Working...
                              X