Announcement

Collapse
No announcement yet.

αυτοκολητα www.xbox-live.gr

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

αυτοκολητα www.xbox-live.gr

εχω να κανω μια προταση

αν γινετε να βγαλουμε αυτοκολητα www.xbox-live.gr ή οτι αλλο διαφημιστικο
    μπορουμε !!! ετσι για να εχουμε παντα μαζι μας το www.xbox-live.gr

Απάντηση: αυτοκολητα www.xbox-live.gr

Pisteuo pos auto 8a eixei noima an to site/forum eixe tin episimi ypostiriksi tis Mircosoft Hellas kai tote pera apo ta autokolita 8a mporousan na ginoun kai alla pragmata.
    Episis as min ksexname pos ta autokolita gia na vgoune xriazonte kai kapia eksoda kai einai adiko na ta epomis8oune opos kai den einai sosto na pai na vgazi o ka8enas pou apla kani register to onoma tou sto site kai den simetexi pote.
    Opos katalavenis to 8ema exi polous parametrous kai pisteuo pos h ekdosi autokoliton einai to teleuteo pragma pou 8a eprepe na mas apasxoli.
    As petixoume prota sinergasia me tin Microsoft Hellas pou gia mena einai to pio simantiko kai gia ta alla meta vlepoume
    I AM KING PYROS

Comment

κοιταξε.ενοειται οτι θα υπαρχουν εξοδα και οποιος ενδιαφερεται θα δηλωσει ενδιαφερον.τωρα οσον αφορα την Mircosoft Hellas δεκτο αλλα δεν μπορουμαι
      να κρεμομαστε μονο απο αυτο και να καθομαστε περιμενοντας.

Comment

το θεμα "ΕΠΙΣΗΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ MICROSOFT"
        εχει ξαναναφερθει, και μαλιστα απο συντονιστη.

αποψη μου ειναι οτι θα ητανε ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ να συμβει κατι τετοιο.

αν καποια στιγμη η -- ξεχωρισει αυτο το forum λογω κινησης, μελων κτλ
        τοτε πολυ ευκολα μπορει να ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ οτι θελει/θελουμε,
        χωρις επιπλεον ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ, πραγμα που κατα τη γνωμη μου θα χαλασει το φορουμ.

official -- stuff υπαρχουνε αρκετα.
        νομιζω θα ητανε αστοχη μια τετοια κατευθυνση.

η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ εχει σημασια και ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!
        αν υπαρχει κοινοτητα θα μαζευτουνε αργα ή γρηγορα ολες οι εταιρειες.. να το θυμαστε αυτο!

το παραπανω ειναι η προσωπικη μου αποψη, βγαλμενη ομως μεσα απο εμπειριες αρκετων χρονων (οχι αναγκαστικα συγκεκριμενα με την --)
        Last edited by p3tran; 10 March 2006, 13:52.
        ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

Originally posted by p3tran

αν καποια στιγμη η -- ξεχωρισει αυτο το forum λογω κινησης, μελων κτλ
          χωρις επιπλεον ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ, πραγμα που κατα τη γνωμη μου θα χαλασει το φορουμ.

official -- stuff υπαρχουνε αρκετα.
          νομιζω θα ητανε αστοχη μια τετοια κατευθυνση.

αν υπαρχει κοινοτητα θα μαζευτουνε αργα ή γρηγορα ολες οι εταιρειες.. να το θυμαστε αυτο!

το παραπανω ειναι η προσωπικη μου αποψη, βγαλμενη ομως μεσα απο εμπειριες αρκετων χρονων (οχι αναγκαστικα συγκεκριμενα με την --)
          χμμμ......δεν εχω παρα να συμφωνησω γιατι αν γινει κατι τετοιο
          θα χαθει η ελευθερια που υπαρχει εδω μεσα.....

Comment

Η καλυτερη λυση ειναι να γινει μια κινηση και οσοι παραγγειλουν να τσονταρουν για να γινει..Και απο εκει και περα οποιος νεο-εγγραφων στο site το θελει θα το παραγγελνει με ελαχιστο κοστος(π.χ. 1 ευρω) και τα εξοδα αποστολης σε αυτον..
            Εγω παντως ειμαι μεσα...
            "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Μόνο ότι ίσως ειπωθεί από εμένα ή τον Predator είναι επίσημη θέση του site... Στο λέω, γιατί αν πχ ο Papatrexas ή ο VirusSnake είχαν πει κάτι ήταν προσωπική άποψη/εκτίμηση κτλ. Το ίδιο ισχύει και για μελλοντικούς moderators.

αν καποια στιγμη η mς ξεχωρισει αυτο το forum λογω κινησης, μελων κτλ
              Η επίσημη υποστήριξη θα ανοίξει νέους ορίζοντες στον ιστότοπο. Άλλωστε "υποστήριξη" δεν είναι σε καμία περίπτωση "χειραγώγηση", αν αυτό εννοείς.

Εδώ και αν είμαι απόλυτα σύμφωνος. Όμως, η αρμονική συνεργασία της εταιρίας και της κοινότητας δεν θα ήταν κάτι ακόμα καλύτερο, από την ύπαρξη απλώς της κοινότητας?
              Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Gotmian πιστεψε με, θα χαλασει η κοινοτητα και εν συνεχεια και το forum.

η επισημη υποστηριξη ειναι ταυτοχρονα και χειραγωγηση. αυτο ειναι μια σταθερη πρακτικη που δεν εχει οριζοντα το 360 και την --.

ας μαζευτει εδω ολος ο λαος, και μετα να δεις πως θα ερχεται η καθε -- να προσφερει χωρις "ανταλλαγματα".
                αλλωστε γιατι να περιοριστεις στην --? απο ενα σημειο και μετα προσφορες και χορηγιες κλπ μπορουμε να παιρνουμε απο οπουδηποτε..ενω στην αλλη περιπτωση κλεινεσαι..

επισης ο λαος δεν μαζευεται ποτε σε official πραγματα... κι αν μαζευεται, δεν συμμετεχει. (rule of thumb)
                ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

Originally posted by Darth Destro
                  Η καλυτερη λυση ειναι να γινει μια κινηση και οσοι παραγγειλουν να τσονταρουν για να γινει..Και απο εκει και περα οποιος νεο-εγγραφων στο site το θελει θα το παραγγελνει με ελαχιστο κοστος(π.χ. 1 ευρω) και τα εξοδα αποστολης σε αυτον..
                  Εγω παντως ειμαι μεσα...

σωστο !!! αντε αλλος ??

Comment

και εγω μεσα ειμαι..

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

Working...
                    X