Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΒΟΧ live ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΡASSPORT

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΒΟΧ live ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΡASSPORT

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΧΒΟΧ 360 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.ΧΤΕΣ ΣΥΝΕΔΕΣΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ dsl ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΧΒΟΧ live.ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ PASSPORT MSN ΣΤΟ ΧΒΟΧ.COM EDV KAI POLY KAIRO KAI EXO KANEI KAI ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.ΠΑΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΧΒΟΧ live ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΑΛΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟ SITE)ΠΑΤΑΩ sIGN IN KAI MOY ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΕΚΣΗΣ ΜΗΝΥΜΑ΄:
    ΤHIS PASSPORT ACCOUNT IS ALREADY LINKED TO AN XBOX LIVE MEMBERSHIP.PLEASE USE A DIFFERENT PASSPORT NETWORK ACCOUNT.
    ΕΠΑΝΕΛΑΒΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΒΟΧ live ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΡASSPORT

Αυτό που έχει συμβεί είναι το εξής: το .NET Passport χρησιμοποιείται ήδη από κάποιο άλλο Gamertag. Μήπως το έχεις συνδέσει με κάποιο προηγούμενο Gamertag (ακόμα και offline profile, silver memberrship)? (προφανώς ναι).
    Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να "ξεγελάσεις" το σύστημα, συνδέοντας ένα άλλο .NP στο παλιό gamertag, "απελευθερώνοντας" έτσι το .NP που θες για το καινούριο Gamertag.
    Περιμένουμε νέα σου.

ΥΓ: Κάνε κάτι με το Caps Lock, τα κεφαλαία βγάζουν μάτι...
    Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Ευχαριστώ ,πάω για τσεκ

oUPS...Sorry, για τα κεφαλαια. Ευχαριστω για την απάντηση σου παω να δοκιμάσω αυτα που μου είπες και επιστρέφω.και παλι ευχαριστω!

Comment

Απάντηση: Ευχαριστώ ,πάω για τσεκ

Originally posted by mfragkos
        oUPS...Sorry, για τα κεφαλαια. Ευχαριστω για την απάντηση σου παω να δοκιμάσω αυτα που μου είπες και επιστρέφω.και παλι ευχαριστω!
        Από τη στιγμή που θα κάνεις την αλλαγή δώσε 1-2 μέρες περιθώριο στο σύστημα, προτού απογοητευτείς ή θεωρήσεις ότι ολοκληρώθηκε η "αποσύνδεση" από το παλιό gamertag.

Comment

Λίγες πληροφορίες ακομα...

Απο οτι κατάλαβα πρέπει να φτιάξω ενα νέο .ΝΕΤ και να συνδεσω το παλιο GAMERTAG με το νέο Passport.Πώς όμως θα αποδεσμεύσω το παλιό Passport ώστε να το χρησιμοποιήσω μετα?Μέσα στις επιλογές της καρτέλας παίχτη στο ιντερνετ δεν έχει κάποια επιλογή που να λέει για αλλαγή του Gamertag ώστε να αποδεσμεύσω αυτό το Passport net apo to Gamertag.Εφτιαξα νέο Passport και προσπαθησα να εισάγω το παλιό Gameratag αλλά λέει πως είναι δεσμευμένο.Κάνω κατι λάθοςΔεν θα έπρεπε το Xboxlive να αναγνωρίζει αυτόματα την καρτέλα παίχτη που έκανα στο ιντερνετ??

Comment

Λίγες πληροφορίες ακομα

Συγνώμη που ρωταω ισως απλά πράγματα αλλα θέλω να καταλάβω πως δουλεύει το Xbox live.Όσον αφορα τα παραπάνω θέλω να ρωτίσω τα εξής
            1)Σαν Gamertag κατοχυρώνεται αυτό που ορίζω όταν κάνω την εγγραφή στο www.xbox-live.grΉ μήπως θεωρεί το συστημα αυτό του www.xbox.com(Δεν θυμαμαι αν ειχα δηλώσει εκει)
            2)Σε κάθε gamertag αντιστοιχεί ενα net passport.Aν θέλω να αλλάξω gamertag γίνεται μέσω του site σας(www.xbox-live.com) από την αντίστοιχη επιλογή, ή μέσω του Xboxlive καθώς είμαι συνδεδεμένος με ιντερνετ με το xbox360?
            3)Στην λύση που μου προτείνατε για το μήνυμα που μου βγάζει πρέπει να ορίσω το gamertag που έβαλα εδώ σε ένα άλλο .NP με τη δημιουργία μιας νέας σύνδεσης εδω?ή να ορίσω στο νέο .ΝΡ το gamertag από το www.xbox.com? εδώ έχω στο προφίλ mfragkos ένα gamertag έστω AAAAAA
            και στο αλλο προφίλ μου gamertag θα πρέπει να ορίσω το παλιό απο το www.xbox.com ή το ΑΑΑΑΑΑ ώστε να ξεγελάσω το σύστημα

Ευχαριστώ εκ των προταίρων και συγνώμη αν μερικές ερωτήσεις μου σας φαίνονται απλες, είμαι νέος στο xbox live

Comment

Απάντηση: Λίγες πληροφορίες ακομα...

Απο οτι κατάλαβα πρέπει να φτιάξω ενα νέο .ΝΕΤ και να συνδεσω το παλιο GAMERTAG με το νέο Passport.Πώς όμως θα αποδεσμεύσω το παλιό Passport ώστε να το χρησιμοποιήσω μετα?Μέσα στις επιλογές της καρτέλας παίχτη στο ιντερνετ δεν έχει κάποια επιλογή που να λέει για αλλαγή του Gamertag ώστε να αποδεσμεύσω αυτό το Passport net apo to Gamertag.Εφτιαξα νέο Passport και προσπαθησα να εισάγω το παλιό Gameratag αλλά λέει πως είναι δεσμευμένο.Κάνω κατι λάθοςΔεν θα έπρεπε το Xboxlive να αναγνωρίζει αυτόματα την καρτέλα παίχτη που έκανα στο ιντερνετ??
              Επειδή με μπέρδεψες, και λίγο αναίτια, κάνε ακριβώς αυτό που σου είπα, και θα δουλέψει. Αυτόματα όταν συνδέσεις με άλλο .NP το παλιό gamertag, θα απελευθερωθεί για το καινούριο.
              Τώρα για το internet και το xbox.com μην τα μπερδεύεις, το ένα είναι "λειτουργία επίδειξης" και το άλλο το πραγματικό σύστημα.
              Κάνε αυτά που σου είπα, λίγη υπομονή, και θα δουλέψει.

Comment

Απάντηση: Λίγες πληροφορίες ακομα

Συγνώμη που ρωταω ισως απλά πράγματα αλλα θέλω να καταλάβω πως δουλεύει το Xbox live.Όσον αφορα τα παραπάνω θέλω να ρωτίσω τα εξής
                Για αυτό είμαστε εδώ

1)Σαν Gamertag κατοχυρώνεται αυτό που ορίζω όταν κάνω την εγγραφή στο www.xbox-live.grΉ μήπως θεωρεί το συστημα αυτό του www.xbox.com(Δεν θυμαμαι αν ειχα δηλώσει εκει)
                Σαν Gamertag κατοχυρώνεις ΜΟΝΟ όταν είσαι στο Xbox / Xbox 360. Το Xbox.com αν παρατηρήσεις λέει κάπου "δεν είναι πραγματική διαδικασία" ή κάτι τέτοιο που σε παραπέμπει ουσιαστικά στο ότι ακόμα και αν κάνεις τη διαδικασία δεν έχεις κατοχυρώσει τίποτα μέχρι να το κάνεις στο Xbox 360.
                Ειδικά τώρα για το Xbox-Live.gr, δεν έχει καμία σχέση με το Xbox Live (την υπηρεσία), καμία σύνδεση και σε καμία περίπτωση το ένα δεν αλληλεπιδρά με το άλλο. Το Xbox-Live.gr είναι ένας ανεπίσημος ιστότοπος για μια υπηρεσία που η Microsoft δεν υποστηρίζει στην Ελλάδα. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν οτιδήποτε κάνεις εδώ (εγγραφές, gamertags, gamercards κτλ) δεν θα επηρρεάσουν το λογαριασμό σου στο Xbox Live.

2)Σε κάθε gamertag αντιστοιχεί ενα net passport.Aν θέλω να αλλάξω gamertag γίνεται μέσω του site σας(www.xbox-live.com) από την αντίστοιχη επιλογή, ή μέσω του Xboxlive καθώς είμαι συνδεδεμένος με ιντερνετ με το xbox360?
                Και με βάση τα παραπάνω, θα κατάλαβες ότι μέσω του Xbox 360. Απλώς στο site θα βρεις οδηγούς για τις διάφορες διαδικασίες, πληροφορίες, νέα και άτομα για τη friends list (τουλάχιστον για αρχή, αφού μετά θα προσθέτεις και από τα παιχνίδια). Επίσης το site μας είναι www.Xbox-Live.gr όχι com

3)Στην λύση που μου προτείνατε
                Στη λύση που "μου πρότεινες". Ένας είμαι - Δημήτρης, Gotmian ότι σε βολεύει. Κοινότητα είμαστε όχι εταιρία.

3)Στην λύση που μου προτείνατε για το μήνυμα που μου βγάζει πρέπει να ορίσω το gamertag που έβαλα εδώ σε ένα άλλο .NP με τη δημιουργία μιας νέας σύνδεσης εδω?ή να ορίσω στο νέο .ΝΡ το gamertag από το www.xbox.com? εδώ έχω στο προφίλ mfragkos ένα gamertag έστω AAAAAA
                και στο αλλο προφίλ μου gamertag θα πρέπει να ορίσω το παλιό απο το www.xbox.com ή το ΑΑΑΑΑΑ ώστε να ξεγελάσω το σύστημα
                Μη μπερδεύεσαι. Κάνε ακριβώς ότι θα σου πώ. Πήγαινε και δημιούργησε ένα καινούριο .ΝΡ. Κάνε Είσοδο στο xbox.com με το καινούριο .ΝΡ και στη συνέχεια πάτα εδώ για να το συνδέσεις με το ΠΑΛΙΟ gamertag. Μόλις γίνει αυτό, πήγαινε "Έξοδος" και συνδέσου με το παλιο .ΝΡ και κάνε το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά κάνε "σύνδεση" με το νέο gamertag ή κάνε (αν δεν το έχεις δημιουργήσει) κατευθείαν σύνδεση μέσω του Xbox 360, την ώρα που θα δημιουργείς το λογαριασμό.

Ευχαριστώ εκ των προταίρων και συγνώμη αν μερικές ερωτήσεις μου σας φαίνονται απλες, είμαι νέος στο xbox live
                Όχι, καθόλου απλές, με μπέρδεψες και μένα σε αρκετά σημεία... Μην αγχώνεσαι για τέτοια θέματα Αν "κολλήσεις" πουθενά, πες το. Δεν νομίζω ότι έχω κάνει κάποιο λάθος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Περιμένω.

Comment

Xmmmmmmmmm....

Λοιπόν ,εκανα ένα νεο ΝΡ και εκανα ότι μου είπες.Μόλις πάω να βάλω το συνδέσω με το παλιό Gamertag μου λέει πως το gamertag που ζητάω χρησιμοποιείται και συνεπώς δεν μπορώ να το δηλώσω στο νέο ΝΡ.Any ideas

Comment

Etc ayta einai!!!

Ok to thema dieythetithike!!ekana ena neo NP kai to energopoiisa meso xbox360 )))))
                    thanks gia ola!!

Comment

Working...
                    X
                    😀
                    🥰
                    🤢
                    😎
                    😡
                    👍
                    👎