Announcement

Collapse
No announcement yet.

ποτε

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

ποτε

θα ηθελα οταν αρχισει το επομενο πρωταθλημσ να συμμετασχω και εγω αν δεν εχετε αντιρρηση
    αληθεια ποτε θα ξεκινησει?
    ευχαριστω

Απάντηση: ποτε

έχουμε μιλήσει στο live και ξέρω ότι αναφέρεσαι στο πρωτάθλημα pro.
    2 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις συμμετοχών(μέχρι9) για το νέο πρωτάθλημα και από 10 ξεκινάμε. Θα πρότεινα να στείλεις friend requests στους συμμετέχοντες του τρέχοντος για να σου εξηγήσουν την όλη διαδικασία και να ξεκινήσεις φιλικά παιχνίδια.(τη θεωρώ απλή, αλλά 2-3 από τους τωρινούς συμμετέχοντες φαίνονται να μην την έχουν καταλάβει ακόμη!). Επίσης βλέποντας το και συμφεροντολογικά με έλληνες θα αντιμετωπίζεις λιγότερο lag!
    Θα τα ξαναπούμε βέβαια και μαζί live μέχρι τότε...
    http://www.xbox-live.gr/forum/showth...=5855#post5855 Εδώ θα δεις τα αποτελέσματα του τρέχοντος πρωταθλήματος(+κυπέλλου) και σχόλια τωων συμμετεχόντων
    http://www.xbox-live.gr/index.php?op...d=15&Itemid=42
    Εδώ θα δεις τη βαθμολογία. Από εδώ μπορείς να βρεις τα gamertags και να στείλεις 20 friend requests(πλην όσους έχεις ήδη) και να μπεις στην παρέα μας!
    Σε όσους στείλετε friend requests στον productnml (το συνιστώ ανεπιφύλακτα!) απλά να ξέρετε ότι δεν έχει xbox 360 και δεν μπορεί να απαντάει σε μυνήματα ή chat invites. Το λέω για να μην νομίζετε ότι σας γράφει, το xbox 1 δεν έχει τέτοιες επιλογές. Αυτό βέβαια καμμία επίπτωση δεν έχει στη συμμετοχή του, o productnml απλά όσους δεν βρίσκει για τους αγώνες πρωταθλήματος θα πρέπει να κλείνει ραντεβού μέσω του site.
    Last edited by Durex GR; 13 March 2006, 08:45.
    Mάθετε επιτέλους να χάνετε! Εγώ ξέρω και δε χρειάζεται να μου το θυμίζετε

Comment

Απάντηση: ποτε

ευχαριστω πολυ φιλε, εισαι πραγματικα κατατοπιστικος
      να διευκρινησω μονο οτι εκτος απο το site επικοινωνια μπορει να γινει και οταν ειμαι στο dashboard, κατι που το υποστηριζει το παλιο xbox

ευχαριστω και παλι

Comment

Working...
      X
      😀
      🥰
      🤢
      😎
      😡
      👍
      👎