Announcement

Collapse
No announcement yet.

pes5 tournament Giatinpartimoy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

pes5 tournament Giatinpartimoy

Καταρχήν μην ποστάρετε άσχετοι με το τουρνουά αυτό σε αυτό το topic!
    Ανοίγω ένα τουρνουά όπως το θέλω εγώ. Μη δηλώσετε συμμετοχή αν δε σας αρέσει! Θα ακυρωθούν σε αυτό το τουρνουά δηλώσεις συμμετοχών συμμετεχόντων του τουρνουά Μαρτίου που πιθανόν να θέλουν να συμμετέχουν και σε αυτό αλλά δεν έχουν συμπληρώσει 15 παιχνίδια. Όσοι δεν έχετε συμπληρώσει 15 αλλά ενδιαφέρεστε για το παρόν τουρνουά, συμπληρώστε τα γρήγορα και δηλώστε μετά συμμετοχή και στο παρόν τουρνουά. Δεν γίνονται εξαιρέσεις!
    Για τους νέους συμμετέχοντες ειδικά να πω ότι η πλειοψηφία των αγώνων διεξάγονται βράδια(από 6 εως 2 μεσάνυχτα, όποτε όποτε και αν βρείτε όποιον από τους 7 αντιπάλους που έχετε να δώσετε ματς σύμφωνα με το πρόγραμμα τον καλείτε, δηλαδή δεν χρειάζεται να γίνει πρωτα η πρώτη αγωνιστική, μετά η δεύτερη, παίζετε με όποιον βρείτε από τους 7 κάθε φορά και πρέπει να βρεθείτε μέσα σε 7 μέρες, αν πρακτικά μπαίνετε ένα 4ωρο τη βδομάδα σας αρκεί και περισσεύει νομίζω, κλείνετε και ραντεβού αν υπάρχουν δυσκολίες από αυτό το topic ή από το 360- dashboard), και αν έχετε μικρή ταχύτητα γραμμής adsl(512 κα κάτω) δοκιμάστε πρώτα με δυο τρεις από τους παλιούς να βεβαιώσετε ότι θα μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στο τουρνουά.
    Περιμένω μόνο όσους μπαίνουν συχνά και για pro και στο παρόν site, ενδιαφέρονται για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά και φροντίζουν να΄ναι εντάξει με τους αγώνες τους, έχουν τον απαιτούμενο χρόνο και φυσικά συμφωνούν με τους κανόνες που θέτω.
    Θα διεξαχθεί έστω και με 8 ομάδες (οπότε99%), οι δηλώσεις συμμετοχών μέχρι 18 Μαρτίου 12.00 μεσημέρι και η διαδικασία draft επιλογής ομάδων θα ξεκινήσει από τότε και οι κανόνες είναι:
    1. Πρωτάθλημα 4 γύροι, 10λεπτοι αγώνες, national teams no points charge, δύο εντός έδρας και δύο εκτός έδρας, σύμφωνα με το πρόγραμμα(που θα βγει όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία draft επιλογής ομάδων)
    2. Create ματς ο γηπεδούχος, οι υπόλοιπες παράμετροι του κάθε ματς στην κρίση του γηπεδούχου.
    3. Διεξαγωγή 7 ματς κάθε εβδομάδα από κάθε συμμετέχοντα
    4. Draft ομάδων,πράγμα που σημαίνει πως επιλέγουμε ένας ένας την national team που θα πάρει, αρχίζοντας από τις νέες συμμετοχές με κριτήριο ποιος είναι χαμηλότερα στα overall rankings, συνεχίζουμε με τους συμμετέχοντες σε προηγούμενα πρωταθλήματα με κριτήριο το χαμηλότερο αριθμό πόντων ανά αγώνα %.
    Για να μην μπερδευόμαστε ποιος έχει σειρα να διαλέξει ομάδα θα postάρω την draft list 18/03, 12.00, σύμφωνα πάντα με τα παραπάνω κριτήρια. Για να διαρκέσει λίγη ώρα η διαδικασία επιλογής ομάδων και να μπορέσω να βγαλω πρόγραμμα(ελπίζω να βοηθήσει κι ο Σωτήρης),όσοι δεν μπορείτε να μπείτε εκείνη την ώρα πείτε σε έναν φίλο σας τις τρεις τέσσερις επιλογές σας, αμά θέλετε στείλτε μου εμένα pager(αναλογιζόμενοι πάντα τη σειρά με την οποία θα διαλέξουμε, εγώ που θα διαλέξω τελευταίος δεν θα έστελνα pager με Ιταλία και Αργεντινή, το καταλαβαίνετε φαντάζομαι).
    Αυτό δεν είναι ένα δημοκρατικό τουρνουά, περιμένω μόνο τους πιστούς του είδους!
    Last edited by Durex GR; 16 March 2006, 20:16.
    Mάθετε επιτέλους να χάνετε! Εγώ ξέρω και δε χρειάζεται να μου το θυμίζετε

Απάντηση: pes5 tournament Giatinpartimoy

Και το αυτονόητo κιόλας, δηλώνω συμμετοχή:
    durex_gr
    Last edited by Durex GR; 16 March 2006, 19:24.

Comment

enoite pos eimai MESA!

d-papa, (kai yposxome ayton ton tournoua na mhn leo para poly blah blah!) efoson exoume kala pedakia! kai askoun opos prepi kai pezoun opos prepi!

ZHTO TO MUNDIAL!
      sigpic
      PS3 GAMERTAG : dpapa187
      XBOX360 : dpapa

Comment

k ego mesa

Comment

Μέσααααααααααααααααααα......

Comment

durex ginetai kapia pexnidia sto neo prwta8lima na ta pezo cooperative?mporei na tixei na mi pekso k kanena giati to allo pedi einai strato k opote vgenei pezoume opote mporei k na mi katsei to diplo

Comment

Μεσα κι εγω
              Last edited by georgio; 16 March 2006, 22:31.

Comment

leo_messi, στην έδρα σου βάζεις cooperative και το κάνεις, ναι επιτρέπεται, εκτός έδρας είναι στο χέρι του γηπεδούχου αν θα σε αφήσει, αν δε θέλει δεν μπορείς!
                Το condition georgios1981 το βάζεις ότι θέλεις στην έδρα σου(προφανώς random), εκτός έδρας θα σεβαστούμε όλοι τις επιλογές-επιθυμίες των γηπεδούχων.
                Μόνες δεσμεύσεις για τον γηπεδούχο 10 match time(χωρίς παράταση εννοείται) και no points charge.
                Είμαστε 5 μέχρι στιγμής, σίγουρα θα μαζευτούμε πάνω από 8, δυστυχώς να σας ενημερώσω για την απουσία του koukiasperno από την παρέα μας, που θα μπει μαζί μας στο επόμενο τουρνουά, όταν θα έχει αναβαθμίσει την adsl του. Θα'ναι στη διάθεσή μας για φιλικά όποτε θέλουμε τουλάχιστον υποθέτω.
                Να έχετε στο νου σας να είστε στο site σάββατο 12 μεσημέρι να κάνουμε γρήγορα τη διαδικασία draft. Αναφέρω στο αρχικό μύνημα κανονισμών τι να κάνετε αν δεν μπορείτε τη συγκεκριμένη ώρα!
                Last edited by Durex GR; 16 March 2006, 22:05.

Comment

efoson exei "pagwsei" to trexwn tournoua,eimai kai gw mesa...kai kati allo:epeidi egw se 2 vdomades epistrefw ellada(opou exw 384,opote den paizei na mporw na paizw sto live...)ginetai na paizw ta paixnidia mou dyo-dyo?an gia paradeigma paizw me kapoion (aneksartitou edras) ston prwto gyro,na ton ksanapaizw gia ton epomeno gyro?me liga logia 14 agwnes,anti gia 7,kathe vdomada.alliws den prolavainw...an den ginetai den peirazei,den tha symmetasxw...
                  Last edited by Nikolakis19; 17 March 2006, 00:52.

Comment

Μέσα κ γω!Reallly really deeeep!
                    http://www.360voice.com/blog.asp?tag=deepkick

Comment

Nikolakis19 φυσικά και γίνεται αυτό που λες, όντως με 384 Αθήνα κιόλας ξέχνα το... Απλά υπολόγισε να χεις παίξει πριν φύγεις όσα παραπάνω ματς θα διαρκέσει η παραμονή σου στην Ελλάδα. Welcome, αντε μαζευτήκαμε 7,μέχρι το Σάββατο θα χουμε τουλάχιστον διπλασιαστεί πιστεύω... Μια χαρά θα πάει!
                      Last edited by Durex GR; 17 March 2006, 02:19.

Comment

μη με ξεχασεις κι εγω μεσαααααααααααααααααααααααααα

Comment

Re durex, re durex ... leipei o Marths apo thn sarakosth? Akou leei anarwtiese an 8a vgalw programma. Xwris thn EPO (sotiris) tournoua den ginete. Enoeite mesa ki egw. Giorgo Etoimase esu to draft kai to programma se mia writsa 8a sto exw. Kai se veltiwmenh ekdosh apo to prohgoumeno. Apla se afto to tournoua 8a parw meros mono upo enan oro. Na perasei sta xeria ths EPO (sotiris) o elegxos ths diaithsias.

Aplh erwthsh. Me to trexon prwta8lhma ti 8a ginei?

Kai parepiptwntos o cmi300 pou den exei 15 agwnes den nomizw na ftaei giafto kai to kseroume kai apo ta prohgoumena tournoua opote nomizw oti 8a eprepe na dhlwsei sumetoxh kai se afto
                          Last edited by sotiris thrilos; 17 March 2006, 12:05.

Comment

Δεκτός κάθε όρος του Σωτήρη! Ευχαριστώ και για τη πολύτιμη βοηθειά σου!
                            Παιδιά τώρα που μαζευτήκαμε ενημερώστε όσους θεωρείτε ότι συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους σε αυτό το τουρνουά. Για παράδειγμα βρείτε τους 3 takisdoc, drwho, babinos, και τους νέους newproductnml, logica1, markos6969(εδώ εξηγήστε τους και στα γρήγορα τη διαδικασία) και όποιον άλλο νομίζετε και πείτε τους να δηλώσουν συμμετοχή, γιατί μέχρι Σάββατο είναι στενά τα χρονικά περιθώρια! Μη μείνει κανένας βασικός συντελεστής απέξω λόγω ότι δεν το μαθε εγκαίρως. Εγώ έχω στείλει μύνημα dashboard σε όλους αυτούς και πολύ περισσότερους, και όσους βρισκω στο site ή το live τους το υπενθυμίζω. Όλα αυτά που λέω δεν στρέφονται φυσικά εναντίον των παιδιών που δεν τα κατάφεραν να συμπληρώσουν αρκετά ματς στο προηγούμενο τουρνουά, και καταλαβαίνω ότι things happen και πιστεύω δεν είναι δύσκολο αν μπορούν και θέλουν να συμπληρώσουν τα κριτήρια συμμετοχής και να ενσωματωθούν και πάλι στην παρέα μας. Και τα επόμενα τουρνουά θα είναι πάντα ανοιχτά για αυτούς, με τον όρο ότι δεσμεύονται να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις που επιβάλλουν οι κανονισμοί του εκάστοτε τουρνουά!
                            Γίναμε 9, αυγατέψαμε, προβλέπω να φτάνουμε και τους 15 μέχρι 18/03 12.00(stay tuned here), μια χαρά!

Comment

Λειπει ο Μαρτης απο τη Σαρακοστη?Ε να μαι και εγω λοιπον

Ουπς!!!!!Σωτηρη sorry για την "κλοπη" της ατακας,τωρα την ειδα.Ελπιζω να μη προβεις σε περαιτερω νομικες διαδικασιες
                              Last edited by koukia_sperno; 17 March 2006, 13:25.

Comment

Working...
                              X