Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αλλαγη Gamertag για το Ghost Recon 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Αλλαγη Gamertag για το Ghost Recon 3

Ανοιγω αυτο το thread για οσους θελουν να αλλαξουν Gamertag για χαρη του Ghost Recon.Το ονομα της Clan βασει των ψηφων αυτο του thread ειναι το GreekGhosts με 9 ψηφους.

Το Xbox Live μας αφηνει να βαλουμε maximum 15 χαρακτηρες στο gamertag μας.

Εγω προτεινω να τα αλλαξουμε στο στυλ GreekGhost Pred (15 γραμματα μαζι με το κενο).

Προτεινα και στον Lambro να το αλλαξει,αφου ημασταν και ειμαστε μια παρεα,οχι μονο στο Live αλλα και στο forum.Θα ενεργοποιησω το λογαριασμο του ωστε να απαντησει στο θεμα,συμπεριλαμβανομενου το GamerCard,το οποιο θα αλλαξει συντομως.Το δικο μου Gamertag θα το αλλαξω απο εβδομαδα καθως δεν εχει χρηματα η προπληρωμενη καρτα που εχω στο Live.

Mην αρχισετε τα σχολια ο Captain P***S γυρισε οεο!

ας ακολουθησουν οι υπολοιποι.

Oσοι φοβουνται μηπως χασουν το ηδη υπαρχον gamertag τους,μολις το αλλαξουν ας δημιουργησουν ΑΜΕΣΩΣ εναν silver λογαριασμο στο Live.Οταν βαρεθουμε το Ghost Recon (σε 2-3 χρονια ) τοτε αλλαζουμε το gamertag στο silver και ΑΜΕΣΩΣ αλλαζουμε το gamertag στη gold συνδρομη μας με το παλιο καλο gamertag μας.Ισως ξοδεψουμε καποια χρηματα με αυτες τις αλλαγες,αλλα αυτος ειναι ο μονος τροπος.

EDIT:H αλλαγη Gamertag στοιχιζει 800 MS Points,γυρω στα 15 ευρω.Αν εχετε προβληματα κατα την αλλαγη πειτε το εδω.

Απάντηση: Αλλαγη Gamertag για το Ghost Recon 3

Πω πω..Μεγαλο βημα..
    Να παρατησω το ονομα που με καταξιωσε στον χωρο του παγκοσμιου gaming
    "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Λοιπον καλησπεριζω,

Ισως ειναι η τελευταια φορα που βλεπετε τον Καπετανιο και το avatar του αριστερα ,

ενα αβαταρ που τοσο αγαπηθηκε που καταξιωθηκε και θα υπαρχει παντα στο μυαλο μας σαν το Απαγορευμενο ,

θα το αλλαξω και εγω επειδη ο Σταθης μου εδειξε τελικα οτι με θελει εδω και εγω το ιδιο.

Σιγουρα απο ολη αυτη την αντιδικια βγηκαν πολλα συμπερασματα τα οποια ο καθενας τα κραταει και καταλαβαινει ποιον εχει απεναντι του.

Εχοντας μιλησει με Predator - Man0 - Darth - Sephiroth51 , θα ειμαστε μαλλον οι πρωτοι που θα κανουμε την αρχη για αυτη την αλλαγη

Μαλλον θα διαλεξω το GreekGhost LN ή το GreekGhost CP****S (παλι το πιο ωραιο θα ηταν αλλα επειδη με δωροδοκησε ο Σταθης δεν θα το βαλω ) ---πλακα κανω ---

θα δουμε μεσα στο ΣΚ πιο θα ειναι ο κορμος του Gamertag.

Λοιπον χαιρομαι που σας ξαναβρισκω και θελω να ξαναπω οτι πραγματικα ο Σταθης εδειξε οτι με ηθελε πισω πραγμα το οποιο και επραξα

Comment

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Υστερα απο τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα τωρα με τους predator, destro Κλπ,
        αποφασισαμε να αλλαξουμε τα gamertag μας σε:

οτι ητανε(ή οτι θελετε) , με καταληξη "<κενο>GR"

δηλαδη πχ εγω θα γινω "P3tran GR", o lambros "ΚAPΕTAN POULAKIS GR" κ.ο.κ.

αυτη η αλλαγη εχει διπλο νοημα.
        GR = Ελλαδάρα αλλα και GR = Ghost Recon

Η αποφαση ειναι τελεσιδικη, οσοι πιστοι ...you know what to do!

Last edited by p3tran; 17 March 2006, 16:53.
        ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

Eγω το αλλαξα ηδη σε Darth Destro GR..
          "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Oταν αλλαξετε τα gamertag σας,πειτε το μου να αλλαξω και την GamerCard σας.Του darth θα το κανω τωρα.

Lambro το αλλαξες και εσυ?Στο gamercard σου βγαζει "Bad Request".

Edit:Ακυρο,εχω βαλει φιλτρο για το ******* και εχει βαλει μονο του αστερακια.Αμα βγαλω το φιλτρο,θα γεμισει το forum οπου εχει αστερακια με το Απαγορευμενο gamertag.

Oταν το αλλαξεις,πες το μου.

Παω να δω αν μπορω να το αλλαξω και εγω,αλλιως απο Δευτερα μολις ανοιξουν οι τραπεζες.

Comment

To αλλαξα και εγω,σειρα εχει ο Petran,Lambros ο MAN0 και οσοι αλλοι πιστοι...

Comment

Originally posted by Predator
                To αλλαξα και εγω,σειρα εχει ο Petran,Lambros ο MAN0 και οσοι αλλοι πιστοι...

ετοιμο Jimbrav GR !!!!!
                σταθη οκ ?

Comment

ok jim αλλαζω και εσενα

Comment

το αλλαξα και εγω σε Sephiroth GR

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

pws allazw?plirwnw gia tin allagi?
                      Love.Sound.Devotion...Luv Team

Comment

Ναι,800 MS points.Γυρω στα 15 ευρω ειναι νομιζω.

Αν καποιος εχει προβλημα και δεν βρισκει πως αλλαζει το gamertag ας το πει εδω να του πουμε το τροπο.

Comment

Δεν έχω microsoft points, δευτέρα πρωί θα βάλω. Σκέφτομαι για MAN0 GR ή PIMP GR θα δείξει...

..ADMIRAL εσύ πως θα το κάνεις?/?

"Even the life that you have is borrowed..So live your life as if everydays' gon be your last"

Get your own Gamercard Sig.

Comment

Για να αλλαξει το Gamertag στις λιστες των αλλων,εχω την εντυπωση οτι ή χρειαζεται καποιος χρονος ωστε να γινει η αλλαγη,ή πρεπει να ανοιξουμε και να κλεισουμε ολοι τις κονσολες μας μετα την αλλαγη.

Ο Admiral ειχε προνοησει φαινεται πριν απο καιρο οτι θα γινοταν ετσι!!

Comment

Εμένα ρε παιδιά που είναι flyawayGR, δεν παίζει να το αφήσω έτσι ; Για ένα κενό θα τα χαλάσουμε ;

Comment

Working...
                              X