Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αποτελέσματα, σχολιασμός και κλείσιμο συναντήσεων World League

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Αποτελέσματα, σχολιασμός και κλείσιμο συναντήσεων World League

Και πάλι παρακαλώ θερμά να μην ποστάρουν σε αυτό το topic παρά μόνο οι 16 συμμετέχοντες του παρόντος τουρνουά!
    Παιδιά, καθώς είμαστε έτοιμοι και αφού ρολάρετε με ολίγα φιλικά παιχνίδια, ας γεμίσουμε αυτό το topic κατά τα γνωστά με ποδόσφαιρο!
    Εδώ δηλαδή θα ποστάρουμε τα αποτελέσματα, τους σκόρερ μετά την λήξη των αγώνων και θα βρίζουμε φυσικά τον αντίπαλο για το lag και την κωλοφαρδία του( με την καλή έννοια πάντα!)
    Στο άλλο topic, το Αποτελέσματα αγώνων World League
    http://www.xbox-live.gr/forum/showthread.php?t=749
    θα ποστάρω τις ημερομηνίες διεξαγωγής και τα τελικά αποτελέσματα για να τα διαβάζει κανείς σαν εφημερίδα και για να βλέπουμε ποιους αγώνες οφείλουμε ξεκάθαρα!
    Το πρόγραμμα αγώνων προτείνω να το εκτυπώσετε να το έχετε!
    Αρχίστε με τα ματς των 7 πρώτων αγωνιστικών. Έλα να βλέπω εκπλήξεις, γκολ και πολλές ισοπαλίες!
    Last edited by Durex GR; 19 March 2006, 12:46.
    Mάθετε επιτέλους να χάνετε! Εγώ ξέρω και δε χρειάζεται να μου το θυμίζετε

Απάντηση: Αποτελέσματα, σχολιασμός και κλείσιμο συναντήσεων World League

Η βαθμολογία θα υπολογίζεται και θα ανακοινώνεται αφού ολοκληρωθούν όλα τα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής σειριακά. Όταν λοιπόν μπορείτε να παίξετε με δύο ή περισσότερους συμμετέχοντες και είναι online ταυτόχρονα να προτιμάτε να παίζετε παιχνίδια των πρώτων αγωνιστικών. Μην ξεχνάτε μετά το τέλος του ματς να σημειώνετε τους σκόρερ!
    Όσοι μάλιστα έχετε ομάδες με unlicenced παίκτες, δείτε σε αυτό το link τους πραγματικούς και από τον αριθμό φανέλας ποστάρετε τους πραγματικούς σκόρερ
    http://www.neoseeker.com/forums/inde...d&t=447477&p=2
    Ποστάρω τους κανονισμούς ξανά να τους έχετε εύκαιρους. Προτείνω στις μεγάλες ομάδες να βάζουν condition random γιατί έχουν καλούς πάγκους ενώ οι μικρές θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με ντεφορμαρίσματα βασικών παικτών. Επίσης δοκιμάστε κάνα χιόνι- βροχή όταν παίζετε με όμάδες τρένα που ξεφεύγουν στην βαθμολογία η δείχνουν τα δόντια τους από την αρχή.

1. Πρωτάθλημα 4 γύροι, 10λεπτοι αγώνες, national teams, no points charge, δύο εντός έδρας και δύο εκτός έδρας, σύμφωνα με το πρόγραμμα sto link
    http://www.xbox-live.gr/forum/showthread.php?t=748
    2. Create ματς ο γηπεδούχος, οι υπόλοιπες παράμετροι του κάθε ματς στην κρίση του γηπεδούχου.
    3. Διεξαγωγή 7 ματς κάθε εβδομάδα από κάθε συμμετέχοντα
    4. Draft ομάδων,πράγμα που σημαίνει πως επιλέγουμε ένας ένας την national team που θα πάρει, αρχίζοντας από τις νέες συμμετοχές με κριτήριο ποιος είναι χαμηλότερα στα overall rankings, συνεχίζουμε με τους συμμετέχοντες σε προηγούμενα πρωταθλήματα με κριτήριο το χαμηλότερο αριθμό πόντων ανά αγώνα %.
    FINAL DRAFT TEAM SELECTION:
    1. newproductnml Brazil
    2. panosg France
    3. deepkick Argentina
    4. Ulysses73 Italy
    5. Santa_mel England
    6. georgios1981 Spain
    7. dpapa Nigeria
    8. koukiasperno Portugal
    9. sotiris_thrilos Netherlands
    10. cmi300 Czech
    11. chris21oa Germany
    12. leo_messi Sweden
    13. takisdoc1 Cameroon
    14. drwho_gr Denmark
    15. takisdoc2 Ukraine
    16. durex_gr Senegal

Δεν βρήκα και κανέναν να αρχίσω, τα λιοντάρια είναι μονταρισμένα(σε site το' δα το λιοντάρια της senegal, και για το καμερούν δεν το λένε; Κει κάτω έχουνε πολλές ζούγκλες!).
    Let the party begin!
    Last edited by Durex GR; 19 March 2006, 16:23.

Comment

λογω εθνικων πιεσεων σαν νεος ρουβας οταν ακυρωσε την συναυλια του στην κυπρο ο takisdoc2 μου ειπε να γραψω οτι θελει να αφησει την τουρκια και να παρει την ουκρανια.ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα και στεναχωρισουμε το φαβορι μας

Comment

Proto pexnidi tou mundial
        1η αγωνιστική
        Ulysees (italy) - Dpapa(Nigeria)1-1
        Gilardino 79'-89 Ekwueme
        Poly theamatiko pexnidi polles efkairies ayti h nigirezi einai 8iria klevoun mpales....oeo...sto 79' to proto apistefto psilo kremasto goal tou Giraldino, kai meta h nigeria xriazotane alles, kai formation opou mpikame dinata sto 89' me poly oreo goal tou Ekwueme!!
        Mia 2 efkairies xathikane gia tin niki stoppage time. Krimas...alla poly kalo pexnidi para poly! Thanks ulysees. A na kserete pos an vlepete ton Ulessees online kai pezi hexic ayti einai h ginaika tou! mhn nomizete pos sas grafi!.ok..ta leme
        Last edited by Durex GR; 19 March 2006, 17:50.
        sigpic
        PS3 GAMERTAG : dpapa187
        XBOX360 : dpapa

Comment

Apo oti fainete to gurisame to tropario twra. Anti na me paizete sto stoixhma stantar X twra na me paizete akrives skor pou dinei kai poio kalh apodosh.

5η αγωνιστική:
          georgios1981 (Spain) - sotiris thrilos (Netherlands) 1-3
          Torres 38 - Van Nistelrooy 28, Ytoram 37,51
          Αν μπορείς τα ακριβή ονόματα Σωτήρη
          Kalo matsaki an kai ton giorgo ton ekopsa ligo akefo. Dikaia h epikrathsh ths Olandias pou htan kaluterh kai eixe efkairies. H Ispania liga pragmata. Prospa8hse me thn grhgorh meiwsh tou skor na kanei kati alla oi Oranie den afhsan kai polla peri8wria gia kati parapanw.
          7η αγωνιστική:
          Ulysses (Italy) - sotiris thrilos (Netherlands) 1-3
          Camoranesi 70 - Kaliko 13, Robben 45+, Hoffo 67

To apotelesma den antikatoptrizei thn eikona tou agwna. H Italia an den dikaiountan thn isopalia toulaxiston dikaiountan ena goal akoma. Kakh emfanish twn Oranie pou sw8hkan xarh ston Vander Saar kai prodw8hkan apo thn kakh emfanish tou Van Nistelrooy. Eftuxws vre8hkan alloi na vgaloun to fidi apo thn trupa. Odussea xalarwse sthn telikh prospa8eia kai ta apotelesmata 8a er8oun mona tous.

Paidia sorry gia ta onomata twn paiktwn alla dusthxws to site pou exei ta names einai gia to Pro 4 kai den exei kamia sxesh me afthn thn omada
          Last edited by Durex GR; 19 March 2006, 17:54.

Comment

Άρχισα με την προσφιλή μου τακτική να χάνω το πρώτο ματς της περιόδου,μόνο που αυτή τη φορά φοβάμαι δεν θα ναι και η τελευταία.
            Για την
            6η αγωνιστική :
            dpapa Nigeria- durex_gr Senegal 2-1
            Utaka48, Kanu 63- Mamadou Niang 11
            Αν και το πρώτο δοκιμαστικό φιλικό ματς το πήρα(2-1), και αν και προηγήθηκα κιόλας στο κρίσιμο ματς, οι μηχανές στις αρχές του β ημιχρόνου σβήσανε και με δυο γρήγορες αντεπιθέσεις έφυγε το ματσακι από τα χέρια μας. Μετά η πίεση απορροφήθηκε με πολύ cantenaccio, αλλά ο σκοπός φυσικά αγιάζει τα μέσα και ο χρόνος δεν μου ήταν αρκετός. Αρκετά ισορροπημένη ομάδα η Nigeria, δεν το περίμενα!Waiting για ρεβανς στο αφρικάνικο ντέρμπυ. Γκολάρες και οι τρεις και αρκετή αγωνία και παρολίγον ευκαιρίες και απ' τις δύο πλευρές.
            Δεύτερο αποτέλεσμα της ημέρας για την
            3η αγωνιστική:
            durex_gr Senegal- panosg France 2-1
            El Hadji Diouf 35, 40- Trezeguet 2
            Το τραγικό αμυντικό λάθος στην αρχή του ματς σβήστηκε από καταπληκτικές ενέργειες του diouf, που επανέλαβε την πελατειακή σχέση Σενεγάλης-Γαλλίας από το προηγούμενο μουντιάλ. Η χιονισμένη(!) έδρα της Σενεγάλης είναι παγίδα για όλους τους μεγάλους.Πολλά θετικά στοιχεία ο panosg, έχει να γίνει πόλύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στη συνέχεια!
            Σωτήρη ποιοι είναι αυτοί οι απίθανοι, βρες αν μπορείς ποιοι είναι στο topic pes tournament giatinpartimoy. Εμένα στη Σενεγάλη ήταν οκ, από τον αριθμό φανέλας το βρίσκεις.Όποιος άλλος έχει πρόβλημα να μου στείλει pager message!
            Παιδιά να γράφετε για ποια αγωνιστική είναι τα παιχνίδια, Να boldάρετε αποτέλεσμα και σκόρερ και να τα ξεχωρίζετε από τα σχόλια. Τα παραπάνω μυνήματα τα διορθώνω εγώ, ευχαριστώ!
            Last edited by Durex GR; 19 March 2006, 18:42.

Comment

Καλησπέρα!

7η Αγωνιστική: Αργεντινή - Γαλλία (deepkick - panosg): 2 - 0

Η Αργεντινή έκανε νικηφόρα πρεμιέρα σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τη Γαλλία.
              Σκόρερς: Ρικέλμε και Κρέσπο.

Καλό βράδυ παίδες!
              http://www.360voice.com/blog.asp?tag=deepkick

Comment

Paraligo na to gurnagame stis isopalies pali alla en telh krathsame thn nikh

6η Αγωνιστικη
                sotiris thrilos (Netherlands) - deepkick (Argentina) 3-2
                Kuyt 2, 31, Van Nisterlooy 51 - Riquelme 55, 76(pen)

Ligo eleipse mia efkolh epikrathsh na ginei tragwdia. Apo ton peripato twn Oranie mexri to 51 ston efialth twn 15 teleftaiwn leptwn. An den mperdevotan o deepkick kai anti gia lompes ekane shoot duskola 8a htan twra ta pragmata. Polu kalo matsaki me polles efkairies ekatero8en kai mallon dikaia h nikh ths Ollandias an kai sto telos zoristike.

Durex ta goal apo tous prwtous mou agwnes einai:

Me Spain: Van Nistelroy, Yldirim(2)
                Me Italy : Kuyt, Robben, Cocu

Comment

1η αγωνιστική :
                  koukiasperno(Portugal)2-panosg(france)0
                  Simao,Pauleta

Πολυ δυνατο ματς στο οποιο την Πορτογαλλια την ευνοησε λιγο η τυχη(εβαλε το χερακι του και το κλασσικο lag).Επισης πρεπει να πω για τον Πανο οτι ειναι απο τα παιδια που παιζουν για την απολαυση του αθληματος αφου το μεσημερι που προσπαθησαμε να παιξουμε κερδιζε στο πρωτο ημιχρονο αλλα μετα ηταν αδυνατο να συνεχισουμε και παρ ολα αυτα δεχτηκε να παιξουμε απο την αρχη τωρα το βραδυ.Με τετοιους παιχτες χαιρεσαι να παιζεις.Το ιδιο ισχυει και για τον drwho
                  ΑΚΥΡΟ, Μεχρι 7η αγωνιστική παίζουμε, το παρακάτω ματς είναι για την 8η!
                  koukiasperno(Portugal)3-deepkick(Argentina)0
                  2 goals Simao,Pauleta

Ακομα ενα ωραιο ματς με πολλες ευκαιριες και απο τις 2 ομαδες και με ενα σκορ που δεν αντικατοπτριζει τελειως την πραγματικοτητα αφου η Αργεντινη εκμεταλευτηκε σχεδον πληρως τις ευκαιριες που ειχε
                  Last edited by Durex GR; 20 March 2006, 11:03.

Comment

Koukia_sperno,

epekses kanonika? 2 imixrona sta pexnidia sou? Krimas den mporousame emeis na peksoume..elpizo apopse na einai diaforetika ta pragmata.

Pros olous tous alous stis protes 7 agonistikes Sas perimeno apopse an thelete na peksoume kata tis 900 9-30. Okay!!
                    sigpic
                    PS3 GAMERTAG : dpapa187
                    XBOX360 : dpapa

Comment

Όπως γράφω και μέσα στο μύνημα του koukiasperno, το ματς με τον deepkick είναι άκυρο , επειδή είναι για την 8η αγωνιστική. Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία να ξαναπαίξετε. Εκτός βέβαια αν κάποιος είχε πρόβλημα την επόμενη βδομάδα και έπρεπε να παίξει περισσότερα παιχνίδια αυτή τη βδομάδα και το χατε πει και μεταξύ σας. Επίσης καλό είναι όταν ισχύσει κάτι τέτοιο να το ποστάρετε και εδώ να το ξέρουμε όλοι να σας βρούμε κιόλας αν είναι να παίζουμε μαζί τις αγωνιστικές στις οποίες αναφέρομαι.
                      Λίγοι αρχικοί σκόρερ να μπαίνουμε σε ρυθμό:
                      3 γκολ: Netherland-Kuyt, Argetina- Riquelme
                      2 γκολ: Senegal- El Hadji Diouf, Netherland- Van Nisterlooy, Yldirim
                      1 γκολ: Italy- Gilardino,Camoranesi, Nigeria- Ekwueme, Utaka, Kanu, Spain- Torres, Senegal Mamadou Niang, France- Trezeguet,Argentina- Crespo, Netherland- Robben, Cocu, Portugal- Simao, Pauleta

Comment

ARGENTINA(deepcick)-CAMEROON(takisdoc1) 0-1
                        Eto'o
                        Τα ...κανονικά λιοντάρια της αφρικανικής ηπείρου (όχι τα άλλα τα Σενεγαλέζικα) μπήκαν δυνατά στο World League.Ο Ndiefi και ο Eto'o φεύγαν σαν βέλη από αριστερά και δεξιά και ο πρώτος κέρδισε το πέναλτι που έκανε γκολ ο δεύτερος.Και έχασαν και 2-3 ακόμα.Και δεν τους βρίζω γιατί και οι λατινοαμερικάνοι έχασαν δύο καλές αντεπιθέσεις τους και έτσι κρατήσαμε την πρώτη νίκη.

Comment

Η Αργεντινή είναι σε έκτακτη ανάγκη!!!Ελπίζω η φάση που περνά να είναι παροδική γιατί έχει γίνει πολύ βαριά ομάδα στο γήπεδο..
                          Τεσπα.Παραθέτω σκορ και σκορερς των 2 παιχνιδιών.

1η αγωνιστική. deepkick-takisdoc1 (argentina-cameroon) 0-1
                          Eto στο 55΄(pen.)

3η αγωνιστική. deepkick-leo messi (argentina-sweden) 1-1
                          Crespo στο 24΄και Ιbrahimovic 51΄

Σχόλια για τα παιχνίδια δεν έχω να κάνω πολλά. Απο πλευράς Αργεντινής τουλαχίστον που μπορώ να εκφέρω γνώμη, αντιμετωπίζει προβλήματα σε ταχύτητα και άμυνα.Ελπίζω να λυθεί σύντομα το πρόβλημα μιας και ακόμη πειραματίζομαι με το κατάλληλο formation.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον koukiasperno που ακυρώθηκε είμαι της γνώμης να μετρήσει το παιχνίδι του μιας και ήταν μια δίκαιη επικράτηση.

Adiozzzz.
                          http://www.360voice.com/blog.asp?tag=deepkick

Comment

4η αγωνιστική:
                            dpapa(Nigeria) - cmi300 (Chech) 0-0

To moudial ksekinise gia tin Tsexia me mia leyki isopalia....Eixane kai oi dyo omades tis eykairies tous alla telika minane sto steiro 0-0....H Tsexia edikse pantos kala stoixeia eidika sto 2o imixrono....
                            Last edited by Durex GR; 21 March 2006, 02:01.

Comment

2η αγωνιστική
                              sotiris_thrilos- durex_gr 1-2
                              Van Nistelroy- Mamadou Niang(2)
                              Όλα τα γκόλ στο πρώτο ημίχρονο, είπαμε να φρενάρουμε λίγο το τρένο του Σωτήρη!
                              Λίγες φάσεις. Το γκολ τουΣωτήρη στο 1' με τη σέντρα, τα αφρικάνικα κάπου στο 35 και το 40. Τα 10λεπτα θα φέρουν πολλές ισοπαλίες. Πρωτοπόροι, be my guests!
                              Last edited by Durex GR; 21 March 2006, 01:58.

Comment

Working...
                              X