Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αποτελέσματα, σχολιασμός και κλείσιμο συναντήσεων World League

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Απάντηση: Αποτελέσματα, σχολιασμός και κλείσιμο συναντήσεων World League

12η Αγωνιστικη
    sotiris thrilos (Netherlands) - newproductnml (Brazil) 0-0

Para thn diarkh piesh twn Oranie to goal den hr8e. Akoma kai mesa apo thn mikrh perioxh h astoxia htan eknevristikh. Telika re durex dikio eixes. Me ta 10lepta polla X 8a er8oun..... Gia mena ......
    Antio koryfh loipon...Elpizw na epanel8oume drimuteroi (me thn elpida 8a meinw)

Comment

8 γκολ: Netherland- Van Nisterlooy,Senegal- El Hadji Diouf
      5 γκολ: Senegal Mamadou Niang, Netherland- Kuyt
      4 γκολ: Cameroon- Eto, Spain- Torres
      3 γκολ: France- Trezeguet, Argetina- Riquelme, Crespo, Germany-Ballack
      2 γκολ Netherland- Yldirim, Makkay, Italy- Gilardino, Ukraine- Sevtchenko, Denmark- Tomasson, France- Henry, England- Rooney, Germany- Kurani, Portugal- Pauleta
      1 γκολ: Italy- Camoranesi, Totti, Cassano, Nigeria- Ekwueme, Utaka, Yobo, Kanu, Martins, Spain- Torres, Raul, Joaquim, Netherland- Robben, Cocu, De Jong, Van den Vaart, Portugal- Simao, Pauleta, Sweden- Ibraimovic, Ljunberg, Senegal- Papa Bouba Diop , Khalidou Cissokho, Denmark- Gravesen, Gronkjer, Rommendal, France- Pires, Henry, England- Wright Philips, Lampard, Ukraine- Vorobei, Germany- Podolski, Asamoah, Klose, Brazil- Ronaldo

Ekkremoynscorers:
      Takis_Doc 1 - Dpapa gia tin 3 agonistiki,
      2-1

Για να παρηγορήσω το φίλο Σωτήρη να βλέπει τουλάχιστον τον πρώτο σκόρερ, έχει και την καλύτερη επίθεση...
      Επίσης όπως ξανάπα, προσωρινοί είμαστε κει πάνω, μέχρι να ξυπνήσουν τα μεγαθήρια. 10 παιχνίδια στις 60 αγωνιστικές δε λένε τίποτα.

Λοιπόν, συνολικά έχουν παιχτεί 51 παιχνίδια μέχρι στιγμής. Έχω στείλει email και τη βαθμολογία, δεν ξέρω πότε θα ανέβει... τη στέλνω και email σε όποιον θέλει,στείλτεμου pager αν βιάζεστε! Καλή συνέχεια,με πολλές ισοπαλίες και εκπλήξεις(=ομορφιά του ποδοσφαίρου όταν δεν συμβαίνει σε μάς !)

Last edited by Durex GR; 23 March 2006, 16:43.
      Mάθετε επιτέλους να χάνετε! Εγώ ξέρω και δε χρειάζεται να μου το θυμίζετε

Comment

Για το ματς της 3ης αγωνιστικής
        CAMEROON(takisdoc1)-NIGERIA(dpapa) 2-1
        οι σκόρερ ήταν Eto'o,N'diefi kai Kanu αντίστοιχα.

Και επίσης:

takisdoc1-drwho(DENMARK) 0-0
        γιά την 13η-νομίζω ότι ξέχασα να το ποστάρω

Comment

1η Αγωνιστικη
          cmi300 (Czech) - sotiris thrilos (Netherlands) 0-0

Se polu asxhmh mera h Ollandia den stavrwse defterh pasa kai glitwse apo tou xarou ta dontia afou h Tsexoi htan anwteroi kai me polles kai klasikes efkairies. Oi Oranie mono se duo faseis apeilhsan. Adiko fusika to apotelesma me thn Tsexia na dikaioute thn nikh.

Pleon perimenw ton takisdoc2 gia na oloklhrwsw tis 15 prwtes agwnistikes.
          Giannh kruvese meta thn triara h mou fenete?

Comment

Allo ena paixnidi.

13η Αγωνιστικη

newproductnml (Brazil) - panosG (France) : 0 - 1
            Trezeguet 52'

Comment

Ε αυτή η Σενεγάλη θα με τρελάνει! Πάλι στο γκολ, αλλά η νίκη νίκη! Η Italia το θύμα αυτή τη φορά, με δοκάρι στο 85' και καλή μπαλίτσα
              11η αγωνιστική
              ulysses73 Italy- durex_gr Senegal 1-2
              Gilardino 35- Diouf 25, Niang 65

Το πρώτο γκόλ δώρο του Οδυσσέα στον πρώτο σκόρερ λάθος πάσα υπο΄πίεση και Diouf με τη μια εκτέλεση. Το δεύτερο σουτ εκτός περιοχής, σκάει στα σώματα δύο διαδοχικά αμυντικών και οι κόντρες φέρνουν τετ α τετ τον Gilardino, στο 65' μπήκε ένα φοβερό γκολ από φάουλ από τα πλάγια, γυριστή κεφαλιά του Niang , από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής δοκάρι και αργά και βασανιστικά με περίεργη τροχια της μπάλας γκολ.
              Το δοκαράκι είπαμε τράνταξε γύρω στο 85' από γρήγορο συνδυασμό των Ιταλών. Και η ρέντα συνεχίζεται...

Comment

15η Αγωνιστική
                Ulysses73 (Italy) - Deepkick (Argentina) : 0-1
                Scorer : Riquelme

Comment

Τσαντίστηκα, έγραφα μια σελίδα με σχόλια και όταν το πόσταρα που έγραψε δεν έχετε συνδεθεί!
                  No comments λοιπόν:

10η αγωνιστική:
                  durex_gr Senegal- deepkick 2-2
                  6, Niang, 90 Diouf- 45 Tevez, 78 Riquelme

13η αγωνιστική:
                  santa_mel England- durex_gr Senegal 2-4
                  18, 32 Owen- Niang 31, 43, 87, Diouf 45

Comment

2η Αγωνιστικη

dpapa(Nigeria)0-koukiasperno(Portugal)1
                    Pauleta

Ενα ματς που ουτε που καταλάβα πως το πηρα αφου την περισσοτερη ωρα προσπαθουσα να διωξω τη μπαλλα απο την περιοχη μου

7η Αγωνιστικη

georgios1981(spain)0-koukiasperno(Portugal)2
                    Pauleta,Pauleta

Comment

12η αγωνιστικη
                      dpapa 1 - 1 georgios1981
                      Okocha 50' / Raul 63'

13η αγωνιστικη
                      deepkick 2 - 1 georgios1981
                      Saviola,Teves / Raul

15η αγωνιστικη
                      georgios1981 1 - 1 takicdoc1
                      Raul 90'+ / Douala 84'

Comment

ULLYSSES73-chris21oa=0-1 (asamoa 34').αγωνας για την 5η αγωνιστικη με μετριο θεαμα αλλα ενα γκολ σταθηκε αρκετο να κρινει το ματς (ισως να εβαζε και ο οδυσσεας ενα γκολ αν .....δεν παιρναγε μπροστα απο την τηλεοραση στο 85' η γυναικα του αλλα οσοι εχουμε γυναικες η φιλες τα ξερουμε καλα αυτα τα απροοπτα)

Comment

14η αγωνιστικη
                          georgios1981 1 - 1 ulysses73
                          Raul 4' / Totti

Comment

9η αγωνιστικη

takisdoc1 (Cameroon) - panosG (France) : 2 - 0
                            Ndiefi 5', Eto'o 66'

Eukoli epikratisi tou Cameroon pou exase arketes eukairies. Liga pragmata i Galloi gia akoma mia fora.

Comment

9η αγωνιστική:
                              Ulysses73 (Italy) - Koukiasperno (Portugal) : 1-0 (Gillardino)

4η αγωνιστική:
                              Leo messi (Sweeden) - Ulysses73(Italy) : 0-0

Comment

Agonas gia tin 13h agonistiki

leo messi (Sweeden) - cmi300(Chech) 0-2

25'Tibe, 45+ Koller

Kalo genika paixnidi me tin Tsexia na mpainei poli kala sto paixnidi kai me dyo omorfa goal na proigeitai me 2-0 apo to A' imixrono.Sto 2o i Souidia itan poli kaliteri,eixe dokari kai arketes kales faseis alla tis elipse to goal....

Comment

Working...
                                X