Announcement

Collapse
No announcement yet.

Provlima me to xeiristirio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Provlima me to xeiristirio

egw ehw ensirmato xeiristirio kai enw tosous mines epeza mia xara to afisa gia 14ores xoris na paizw kai paw na anapsw to x360...kai den to anagnorize me tpt to dokimazw sto pc alla kai ekei tpt....lew katse na to ksevidosw na dw mipos kopike kanena kalodio mesa....alla tpt den vrika mesa itan san kenourgeio.....periergo....ti na kanw na to petaksw kai na parw wireless? alla den einai krima na petaksw ena xeiristirio pou tha mporousa na paizw me auto sto pc,i na peksw multiplayer(mazi me to wireless pou tha eperna)....den kserw ti na kanw,an kserei kaneis as mou pei kai mena......

PS:sniff,sniff ekei pou evlepa 20atoma online na pame gia kanena graw...mou etixe auto....

Απάντηση: Provlima me to xeiristirio

Emena MAX mou kolaei kamia fora sto pgr3 eno strhbw to moxlo na parw mia strofh sto telos paw ston tuxw.Exw wireless.
    Finished 1000G
    Amped3/PGR3/Prey/NFS MostWanted/Full Auto/Oblivion/Moto GP 06/Tomb Raider Legend/Fifa 06/Call Of Duty 2/Just Cause/Top Spin 2/NBA Live 06/NBA 2k6/Kameo/Dead Rising/King Kong/Xmen 3/CrackDown and comin'more....

Comment

Απάντηση: Provlima me to xeiristirio

Originally posted by Max33rw
      egw ehw ensirmato xeiristirio kai enw tosous mines epeza mia xara to afisa gia 14ores xoris na paizw kai paw na anapsw to x360...kai den to anagnorize me tpt to dokimazw sto pc alla kai ekei tpt....lew katse na to ksevidosw na dw mipos kopike kanena kalodio mesa....alla tpt den vrika mesa itan san kenourgeio.....periergo....ti na kanw na to petaksw kai na parw wireless? alla den einai krima na petaksw ena xeiristirio pou tha mporousa na paizw me auto sto pc,i na peksw multiplayer(mazi me to wireless pou tha eperna)....den kserw ti na kanw,an kserei kaneis as mou pei kai mena......

PS:sniff,sniff ekei pou evlepa 20atoma online na pame gia kanena graw...mou etixe auto....
      Αφού το ξεβίδωσες μάλλον έχεις χάσει την εγγύησή σου. Δοκίμασε πάντως να το επιστρέψεις εκεί που το αγόρασες, αφού είναι "προβληματικό".
      Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Working...
      X