Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εμπειρίες στα 512/128 και 1024/256

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Εμπειρίες στα 512/128 και 1024/256

Έχω 12-μηνο OnDSL Kit στα 512 με USB Modem Sagem [email protected] 800. Θέλω να ρωτήσω όσους έχουν 512 ή 1024 όταν κάνουν join σε παιχνίδια στο PDZ πόσο ping έχουν(φαίνεται από το χρώμα στο-α τριγωνάκι-α) ? Eπίσης θα ήθελα να μάθω πόσο ping έχετε στο CoD2. Παρακαλώ ο καθένας να μου λέει το ping, αφού πρώτα έχει δηλώσει αναλυτικά την σύνδεση και συνδεσμολογία του (πχ Vivodi 512/128 με router linksys).

Θα σας πω γιατί ρωτάω. Έχω παρατηρήσει πως το καλύτερο ping που μου βγάζει στο PDZ είναι ένα κόκκινο τριγωνάκι. Ωστόσο όταν παίζω έχω μηδενικό lag. Επιπλέον, μπορώ και host-άρω παιχνίδια με 16 παίκτες (!!!!) χωρίς ίχνος lag? Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει? Δλδ, αφόύ εχω κόκκινο ping, πώς μπορώ και hostάρω άνετα παιχνίδια (αν και ξέρω πως ο host έχει μηδενικό ping. Ωστόσο έχω ακούσει Αμερικάνους να ισχυρίζονται πως δεν μπορούν να host-άρουν, αν και έχουν 6 Mb!

Απάντηση: Εμπειρίες στα 512/128 και 1024/256

κανείς?

Comment

dreamlust εγω εχω 1Mbit με ρουτερ/μοντεμ WiFi το Netgear 834G περιοχη N.Σμυρνη.

Εχω συνδεσει το xbox με WiFi και το PC με LAN καλωδιο.

Σχεδον σε κανενα παιχνιδι δεν ειχα προβλημα εως τωρα,για το PDZ δεν ξερω τι ping παιζουν,στο CoD2 ομως οταν κανει Ελληνας host εχω απο 50-100ms ενω με ξενους εχω 150-250ms.

Στο GRAW ειναι πολλες οι φορες που μου βγαζει cannot connect to server μετα απο invite to game απο Ελληνα,καμμια φορα μετα απο 4-5 προσπαθειες μπαινει.Οχι παντα ομως.

Με ξενους μπορω να συνδεθω ποιο ευκολα στο συγκεκριμενο παιχνιδι,με τους Ελληνες ειναι αστειο και εκνευριστικο καμμια φορα να μην μπορω να συνδεθω με τιποτα!

Ελπιζω να σε καλυψα απο την μερια μου.

Comment

Tα πραγματα ειναι απλα..Ειχα 384..Δεν ειδα φως και το εκανα 512..
        Ειχε ακομα σκοταδι και την ανεβασα στα 1024 και ξαφνικα αστραψε..
        Βασικα,παιζει πολυ μεγαλο ρολο ο server στον οποιον εχει συνδεθει..
        "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Working...
        X