Announcement

Collapse
No announcement yet.

xbox live & router

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

xbox live & router

Για σας παιδια.
    Ειμαι νεος εδω.
    Εχω ενα προβληματακι(αρα) με το xbox live. Εψαξα λιγο στο forum αλλα δεν βρηκα τιποτα. Και το link που εχει για τον οδηγο δεν δουλευει(?).
    Εχω ενα xbox360. Συνδεεται με το PC μεσω του καλωδιου Ethernet και μια καρτα δικτύου. Οσο για το live χρησιμοποιω το ICS γιατι τo modem μου ειναι USB. 9/10 μου βρισκει το PC και μπορω να κανω stream και το test media connection βγαινει OK. Αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο live. Μια φορα συνδεθηκα οταν ρυθμιζα κατι στα settings αλλα δεν μπορεσα να παιξω γιατι το hotmail μου το ειχα ρυθμισμενο για Ελλαδα και μου ελεγε οτι δεν ειναι διαθεσιμο(εκεινη την ωρα εκανε update στο dashboard). (πηγα να κανω καινουριο και να χασω το gamerscore μου αλλα δεν με αφηνε, μου ελεγε οτι δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα μου. Λες και ηξερε οτι ημουν απο Ελλαδα.) Εκανα ενα restart στο PC πιο μετα και απο εκει και μετα δεν μπορω να ξαναμπω. Στο test live σταματαει στο DNS.
    Τεσπα, αν καποιος ξερει τι παιζει ας μου πει.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ξερετε καποιο dsl router που να δουλευει καλα με το xbox live ωστε να μην εχω αλλα προβληματα γιατι με το ICS δεν βγαζω ακρη. Επισης να μην παιχτει καμια βλακεια με την συνδεση μου γιατι ως τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα.
    Η συνδεση μου ειναι otenet 1024/256 (sagem fast800).
    Ευχαριστώ και ελπίζω να τα πούμε μεσα.

Απάντηση: xbox live & router

Για να σταματαει στο dns μαλλον δεν θα εχεις συνδεθει στο internet.Moυ εχει συμβει και σε μενα καθως εχω παρομοια συνδεση.

Comment

>Στις ρυθμίσεις του μόντεμ σου βάλε Automatic σε όλα τα πεδία. Επίσης αν ξανα αποτύχει η σύνδεση πάτα στο more info και πες μας τί σου έχει πει....
      Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Σορρυ για το κομματακι offtopic αλλα ισως σου λυθουν πολυ ευκολα ολα τα προβληματα σου αν παρεις ενα σοβαρο router

Το sagem απ'ότι μου λενε παρα πολλοι γνωστοι μου που δουλευουν ΜΕΣΑ στον ΟΤΕ ειναι φολα και κανει πολλα τρελλα ανευ λογω και αιτιας

Comment

Rednick: Ειμαι παντα στο Internet οποτε δεν παιζει αυτη η περιπτωση.
          Αυτα ειναι που μου βγαζει αν πατησω λεπτομερειες στην τοπικη συνδεση2:
          Φυσικη διευθηνση: 00-11-6B-00-74-2B
          Διευθηνση IP: 192.168.0.1
          Μασκα υποδικτυου: 255.255.255.0
          Προεπιλεγμενη πυλη:
          Διακομιστης DNS: 192.168.0.1
          Διακομιστης WINS:
          Στο τειχος προστασιας για την τοπικη συνδεση εχω ενεργοποιημενα τα:
          DHCP(67) DHCP(6 DNS UPnP(TCP) UPnP(UDP)
          Στο τειχος προστασιας για το Internet εχω ενεργοποιημενα τα:
          Xbox (192.168.0.137:3074) 3074 UDP
          Xbox (192.168.0.149:6605) 6605 UDP
          Xbox (192.168.0.167:2204 22048 UDP
          Xbox (192.168.0.173:20579) 20579 UDP
          Xbox (192.168.0.180:36022) 36022 UDP
          Στις ιδιοτητες του modem(TCP/IP) το εχω ρυθμισμενο για αυτοματη αποδοση διευθηνσης IP & DNS
          Στις ιδιοτητες της τοπικης το εχω βαλει στο manual IP&DNS γιατι αλλιως δεν μου εβλεπε το PC.

Τεσπα, εχω αποφασισει να παρω router. Αν ξερει κανεις καποιο αξιοπιστο ας μου πει.

Comment

Ποσα χρηματα θες να διαθεσεις;

Καλα ειναι τα us robotics και τα zyxel

Comment

δειτε πρωτα ποια ειναι xbox live compatible απο το www.xbox.com λενε οτι αυτο ειναι το καλυτερο αλλα εχει 180ε περιπου..

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

Δεν χρειαζομαι ασυρματο
                Η τιμη δεν με πολυενδιαφερει αλλα μην δωσω και μια περιουσια. γυρω στα 100+-20 ευρω πιστευω ειναι καλα.
                Πιο πολυ νοιαζομαι μην εχω προβλημα με την συνδεση μου.
                Υπαρχει καποιο συστημα που μιραζει την συνδεση δυναμικα; η μισο και μισο;

Comment

Egw exw to speedtouch k paizei koble,to sagem einai aisxos,padws su proteinw na pareis rooter/modem kai oxi modem.

Comment

Working...
                  X