Announcement
Collapse
No announcement yet.
LIVE Presence, στο Forum
Collapse
X
-
Απάντηση: LIVE Presence, στο Forum
Originally posted by Sonic GR View PostΦίλε μου, έχεις κάνει όλα τα βήματα που περιγράφονται στο πρώτο ποστ ? Αν ναι, έπρεπε να εμφανίζεται κανονικά το Presence.Balls of Steel
Comment
-
Originally posted by desperator View Postοχι φιλε μου sonic τα εχω κανει ολα http://profile.mygamercard.net/MadBearGr ειναι ολα jet το χω κανει επιβεβεωση και απο το xbox το site Απο τα μνματα μου και απο το email Μου , επισεις εχω κανει και το status on π λεει :S
Comment
-
Originally posted by Sonic GR View PostΤο προσπάθησα όσο μπορούσα, αλλά η αντανάκλαση δε φεύγει. Θες να το αφήσουμε λίγες μέρες μπας και φτιάξει ? Αν όχι, μου λες και το βγάζω άμεσα.Balls of Steel
Comment
-
Originally posted by desperator View Postαμα το βραγουλε και το ξαναβαλουμε λες να στρωσει? (αν και πιστευω οτι το χεις δοκιμασει ηδη) αλλιως οπως λες το αφηνουμε λιγες μερες μπας και στρωσει και αν δεν ,το βγαζουμε , thanks για την βοηθεια btw.
Comment
-
Υπάρχει πρόβλημα με το LIVE Presence, αν το έχετε καταλάβει ήδη, καθώς το MyGamercard.net ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας του.
Αν τα πράγματα παραμείνουν έτσι, φοβάμαι ότι θα αποχαιρετήσουμε το Presence οριστικά.Last edited by Sonic GR; 25 February 2011, 20:33.
Comment
Comment