Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κανόνες Κοινότητας MyXbox.gr

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Εμφάνιση
Clear All
new posts

  Κανόνες Κοινότητας MyXbox.gr

  Οι κανόνες του Φόρουμ ποστάρονται και εδώ προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Με bold, επισημαίνονται τα σημεία που απαιτούν παραπάνω προσοχή.  Καλως ήρθατε στην Ελληνική Κοινότητα Xbox, Xbox 360 και Xbox Live.

  Όπως κάθε Κοινότητα, έτσι και το MyXbox.gr, διέπεται από μια σειρά κανόνων, που δημιουργήθηκαν για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου.
  Με την εγγραφή σας αποδέχεστε πλήρως τους κανόνες αυτούς.

  Οι κανόνες συνοψίζονται βασικά σε 4 βασικές αρχές:
  1. Σεβασμός
   Τα μέλη μιας Κοινότητας πρέπει να σέβονται το ένα το άλλο. Ακόμα και στην περίπτωση της διαφωνίας.
   Και αν ακόμα κάποιος παραβεί αυτό τον κανόνα, το κάθε μέλος πρέπει απλώς να αναφέρει το μήνυμα ή να το αγνοήσει, και όχι να πέσει στο επίπεδο του να απαντήσει, συνεχίζοντας ουσιαστικά τη διαμάχη.
  2. Προσωπικό Απόρρητο
   Το MyXbox.gr δεν επιτρέπει σε κανένα χρήστη να δημοσιεύσει προσωπικά του στοιχεία σε δημόσιο σημείο του forum, ή στοιχεία άλλου ατόμου.
   Σε καμία περίπτωση λοιπόν μη δημοσιεύετε το σταθερό σας τηλέφωνο, ή οποιοδήποτε άλλο αναγνωριστικό στοιχείο.

   Επίσης απαγορεύεται ρητά η χρήση οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού μπορεί να εντοπίσει ή να "διαβάσει" τέτοια χαρακτηριστικά/στοιχεία χρηστών από οποιονδήποτε τρίτο, με οποιοδήποτε τρόπο, ενώ απαγορεύεται ρητά και η μεταφορά οποιασδήποτε διαμάχης σε οποιονδήποτε άλλο χώρο.

   Το MyXbox.gr αποθηκεύει στοιχεία πέραν των μηνυμάτων και των άλλων χαρακτηριστικών κάθε χρήστη, όπως ενδεικτικά η διεύθυνση IP.
   Σε κάθε περίπτωση, το MyXbox.gr εγγυάται την ασφάλεια των στοιχείων από 3ους, εκτός αν παραβιαστεί από κάποιο χρήστη το προσωπικό απόρρητο κάποιου 3ου, ή σε εξαιρετικές περιπτώσεις, οι κανόνες σεβασμού.
  3. Πειρατεία
   Το MyXbox.gr έχει ξεκάθαρη θέση σε ό,τι αφορά πειρατεία λογισμικού ή υλικού· δεν την υποστηρίζουμε.
   Σε συνέχεια αυτού, δεν επιτρέπουμε συνδέσμους προς ιστότοπους που υποστηρίζουν άμεσα ή έμμεσα την πειρατεία
   , ή παρέχουν πληροφορίες για τη δημιουργία αντιγράφων, την τροποποίηση της κονσόλας, την παραβίαση του συστήματος ασφαλείας ή reverse engineering υλικού ή λογισμικού, ενώ δεν επιτρέπουμε και αναφορά σε τέτοια θέματα με τη μορφή ερωτήσεων, σημειώσεων ή απαντήσεων - ακόμα και γενικών. Σε αυτά περιλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες και πιθανές παραλλαγές παραβίασης συστήματος ασφαλείας.

   Γνωρίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις η μερική τροποποίηση (ή άλλες δυνατότητες) ίσως δεν αποτελούν παραβίαση των κανόνων πνευματικής ιδιοκτησίας ή των αδειών χρήσης, δυστυχώς όμως αυτές οι περιπτώσεις είναι ελάχιστες. Αν παρ' όλα αυτά πιστεύετε ότι αδίκως έχουμε μπλοκάρει κάποιο ιστότοπο, μπορείτε να μας ενημερώσετε, για να εξετάσουμε την πιθανότητα όντως να έχει γίνει λάθος εκτίμηση από την πλευρά μας.
  4. Μηνύματα και Λογαριασμός Χρήστη
   Τα μηνύματά σας δεν πρέπει να είναι με κεφαλαία, ή γραμματοσειρές με μέγεθος μεγαλύτερο από τα επιτρεπτά.
   Δεν ποστάρετε σε πινακίδα εθνικής οδού, αλλά σε forum.
   Επίσης πρέπει τα μηνύματά σας να γίνονται στην αντίστοιχη κατηγορία, με τίτλο που να αντιστοιχεί στο περιεχόμενο του μηνύματος.
   Τα μηνύματά σας δεν επιτρέπεται να αποτελούν διαφήμιση ή δυσφήμιση για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία, ενώ δεν επιτρέπετε να παραπέμπουν και σε συνδέσμους με στόχο το έμμεσο ή άμεσο κέρδος.
   Στην περίπτωση που αντιγράψετε κείμενο από άλλο ιστότοπο είστε υποχρεωμένοι να αναφέρετε την πηγή (γενικότερος κανόνας του Internet).
   Με το να αλλάξετε απλώς 1-2 λέξεις, ή τις αναφορές στον αρχικό ιστότοπο έχετε κλέψει το κείμενο, δεν το έχετε δανειστεί...
   Σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει κείμενο, δεν πρέπει να παραβιάζει τους κανόνες του forum· το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση συνδέσμων, που εμφανίζονται άμεσα ή έμμεσα σε άλλους χρήστες.

   Δεν επιτρέπεται η δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών από το ίδιο άτομο. Σε τέτοια περίπτωση οι λογαριασμοί θα διαγράφονται, χωρίς ειδοποίηση.
   Αν επιθυμείτε τη διαγραφή του λογαριασμού σας, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή μπορείτε να το ζητήσετε. Μέσα σε 2 μέρες, και μετά από επιβεβαίωση θα προχωρήσουμε στη διαγραφή.
  Μερικές συμβουλές:
  • Κάντε αναζήτηση
   Οι περισσότερες ερωτήσεις που γίνονται, έχουν ήδη απαντηθεί. Κάντε μια αναζήτηση μέσω της σχετικής δυνατότητας, ή δείτε την αντίστοιχη κατηγορία.
  • Μην απαιτείτε
   Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Ζητείστε ευγενικά, και με τρόπο που να δείχνει ότι αν μη τι άλλο εκτιμάτε το χρόνο που θα αφιερώσει ο άλλος για να σας απαντήσει
  • Γράψτε Ελληνικά
   Διευκολύνετε τον αναγνώστη αφάνταστα. Ακόμα και χωρίς τόνους. Ακόμα και με... λίγο λάθος ορθογραφία. Δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά σίγουρα θα δώσει περισσότερη αξία στα μηνύματά σας, κάνοντας τα ευανάγνωστα.
   Αν κάνετε συχνά λάθη, υπάρχουν browsers που υποστηρίζουν ενσωμάτωση δωρεάν εργαλείου ορθογραφικού ελέγχου.
  • Κάντε αναφορά των προσβλητικών μηνυμάτων
   Αν δείτε ένα ποστ που παραβαίνει τους κανόνες λειτουργίας, μην απαντήσετε. Απλώς κάντε αναφορά από το σχετικό εικονίδιο στα αριστερά.
  • Αγγελίες
   Οι αγγελίες διέπονται από τους ίδιους κανόνες που διέπουν και το forum. Μην δημιουργείτε αγγελίες σχετικές με θέματα που δεν επιτρέπονται στο forum...
   Στις αγγελίες υποχρεωτικά πρέπει να αναφέρετε όλα τα στοιχεία που αφορούν το αντικείμενο που ζητείται/πωλείται· μόνο η προσωπική επικοινωνία γίνεται με pm/τηλέφωνο, όχι η γενική πληροφόρηση.
   Στις αγγελίες μην απαντάτε, παρά μόνο με pm.

   Αν παραβείτε αυτούς τους κανόνες, η ομάδα του MyXbox.gr έχει το δικαίωμα να διαγράψει μηνύματα, στοιχεία του λογαριασμού ή ακόμα και το λογαριασμό σας, ενώ σε κάθε περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για οτιδήποτε ειπωθεί σε οποιοδήποτε σημείο του ιστότοπου.
  Η εγγραφή στο forum είναι δωρεάν.
  Αν αποδέχεστε τους παραπάνω κανόνες, είστε ευπρόσδεκτοι στην Κοινότητά μας.
  Ακόμα και αν διαφωνείτε όμως, θα θέλαμε να ακούσουμε το γιατί· μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας για αυτό το σκοπό.
  Αν δηλώσετε το email σας, θα σας απαντήσουμε μέσα σε 10 ημέρες.
  Last edited by Sonic GR; 20 November 2008, 18:55.
  Κανόνες Κοινότητας MyXbox.gr
  My Xbox One X streaming @ twitch
Working...
X