Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέος στην Κοινότητα; Εδώ θα βρείς τον πρώτο οδηγό...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Νέος στην Κοινότητα; Εδώ θα βρείς τον πρώτο οδηγό...

Καλως ήρθατε, λοιπόν, στην Ελληνική Κοινότητα LIVE του MyXbox.gr.

Δεδομένου ότι ένα νέο μέλος συνήθως νιώθει λίγο... αποπροσανατολισμένο στο χάος των δυνατοτήτων και των επιλογών που παρέχει κάθε φόρουμ, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε μια to-do-list (ακόμα) για το τί να κάνετε για να είστε "πλήρεις" και παραπάνω από έτοιμοι να αποτελέσετε ενεργό μέλος του MyXbox.gr.

Όλες οι διαδικασίες γίνονται από την ομάδα του MyXbox, οπότε εσείς θα πρέπει αφού κάνετε το αίτημά σας να περιμένετε λίγο να το υλοποιήσουμε

1. Αφού εγγραφείτε, ΠΡΕΠΕΙ να επιβεβαιώσετε το email σας. Για να γίνει αυτό πρέπει να βρείτε στο mailbox σας το email από εμάς που σας λέμε "Πατήστε εδώ".... και να πατήσετε εκεί.
    Αν έχετε πρόβλημα με αυτό το βήμα, πατήστε εδώ για να μας στείλετε ένα μήνυμα ώστε να σας ξαναστείλουμε το email.

2. Ενημερώστε μας για το όνομά σας ή/και την περιοχή σας.
    Έτσι, στα πλάγια πάνω από όλα τα άλλα στοιχεία σας θα εμφανίζεται το σχετικό πεδίο που θα ενημερώνει για τα δυο αυτά στοιχεία.
    Η συγκεκριμένη προσθήκη βοηθάει πολύ στο να μη σας φωνάζουμε όλοι μετά με το ψευδώνυμο (ή είναι μια προσπάθεια έστω) ενώ συμβάλλει στη διευκόλυνση των ανταλλαγών, συναντήσεων ή/και γενικότερα αγγελιών κτλ αφού φαίνεται απευθείας πού μένετε.
    Αν έχετε ήδη εγγραφεί στο Xbox LIVE ή στο Games for Windows LIVE προχωρήστε.
    Διαφορετικά, τί περιμένετε? Ο οδηγός μας έχει αναλυτικές οδηγίες για το τί και πώς, ενώ το forum είναι πάντα εδώ για ότι απορίες σας δημιουργηθούν.

3. Αν έχετε ήδη Gamertag, ήρθε η στιγμή να το επιβεβαιώσετε.
    Η διαδικασία αυτή είναι λίγο ενοχλητική, ναι, αλλά μας επιτρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι ο καθένας από εμάς είμαστε εμείς.
    Για να το κάνετε δείτε εδώ.
    Ουσιαστικά, αν έχετε σκορ παίκτη (Gamerscore) πάνω από 50, στέλνετε ένα προσωπικό μήνυμα από το επίσημο forum στον Gotmian (εμένα) και μέσα σε 2 μέρες είστε ΟΚ, με την καρτούλα σας στα πλάγια.
    4*. Προσθήκη πρόσθετων πεδίων.
    ΑΦΟΥ ολοκληρώσετε το βήμα 3, και βλέπετε την καρτούλα σας στα αριστερά, μπορείτε να προσθέσετε τους συνδέσμους για διάφορα website και διάφορες δυνατότητες.
    Περισσότερα για αυτό μπορείτε να δείτε στο σχετικό θέμα εδώ. Ουσιαστικά πρόκειτα για ένα "ημερολόγιο" της κονσόλας σας... Περισσότερο διασκεδαστικό παρά ουσιαστικό (εκτός αν οργανώσουμε κάποιο διαγωνισμό για achievement κτλ).
    5*. Αν παίζετε Halo 3, ή πρόκειται να το κάνετε, μπορείτε να προσθέσετε τη σχετική μπάρα με πληροφορίες και λινκ για το προφίλ σας στο Bungie.net.
    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ζητήσετε εδώ.

6**. LIVE Presence
    Ίσως η δεύτερη καλύτερη δυνατότητα μετά το ίδιο το Gamercard, είναι η Presence στο LIVE. Αυτή η μικρή κάρτα δείχνει αν κάποιος είναι στο LIVE, και αν είναι τί παίζει.
    Η διαδικασία για να την ενεργοποιήσετε είναι πάλι απλή, αλλά λίγο πιο μεγάλη οπότε καλύτερα να δείτε απευθείας το σχετικό ποστ εδώ.
    **: Το Presence απαιτεί εγγραφή σε τρίτο ιστότοπο και ρυθμίσεις του προφίλ σας εκεί (www.MyGamerCard.net)

*: Τα βήματα με ένα "*" απαιτούν να έχετε επιβεβαιώσει το Gamertag σας.

ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Αλλαγή της χώρας στην κονσόλα σε Ελλάδα:
    Η ρύθμιση του που ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως είναι η κονσόλα, όχι πού συνδέεται ή πού πραγματικά βρίσκεται. Κυρίως επηρεάζει τη γλώσσα και κάποια games.

Για οτιδήποτε άλλο προκύψει ή χρειαστείτε μπορείτε, αφού κάνετε αναζήτηση, αν δεν υπάρχει κάποια αναφορά, να κάνετε πάντα ένα ποστ στο σχετικό κομμάτι του φόρουμ.
    Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Απάντηση: Νέος στην Κοινότητα; Εδώ θα βρείς τον πρώτο οδηγό...

kalispera.de 3erw an fteei oti molis ekana account,to ekana confirm me to gamertag tag,alla otan paw na stilw friend request sta ipolipa atoma mou bgazi the gamertag you entered does not exist(to dokimasa se atoma pou 3erw oti exoun idio gamertag me username)

Comment

Καλημέρα σας
      ο λόγος που έκανα εγράφη σε αυτό το forum είναι γιατί έχουμε πάρει το xbox360
      και ο γιος μου με έχει φάει να κάνουμε on line παιχνίδια !
      Και θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να συνδεθώ ??
      αυτό που προσπάθησα εγώ είναι να συνδέσω το cone-x με την “Ethernet” γραμμή στο xbox
      και να μου βγάζει κάτι ... ότι να συνδέσω και το PC κτλ.
      Αφήστε που είναι στα Αγγλικά και οι ορολογίες είναι άστα να πάνε !!

Μπορεί κάποιος με απλά λόγια να μου πει τι πρέπει να κάνω ??

Να 'στε καλά

Comment

εαν θες στειλε μου π.μ το τελ σου να σε παρω να σου πω βημα βημα τι να κανεις και να συνδεθεις και να τελειωνεις με την γλυκια γκρινια του μικρου χεχεχεχεχεχ

Comment

Καλησπερα...καινουργιος στο forum και θα ηθελα καποιος να μου πει πως...στελνω μηνυματα...ευχαριστω

Comment

Originally posted by Billis_ks2006 View Post
            Καλησπερα...καινουργιος στο forum και θα ηθελα καποιος να μου πει πως...στελνω μηνυματα...ευχαριστω
            καλώς ήρθες
            φαντάζομαι εννοείς τα προσωπικά μηνύματα
            πάνω δεξιά στη σελίδα λέει προσωπικά μηνύματα
            κάνεις κλικ εκεί.
            από τη σελίδα που θα ανοίξει επιλέγεις από την αριστερή στήλη αποστολή νέου μηνύματος.
            βάζεις αποδέκτη, τίτλο και κείμενο και είσαι έτοιμος
            Τώρα πλέον δεν με λένε Γιώργο.... με λένε μπαμπά !

Comment

Παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα.

Προσπαθω να συνδεθω στο Xbox live απο το xbox360 αλλα δεν τα εχω καταφερει...

Ακολουθησα ολες τις οδηγιες που εχετε βαλει στο φορουμ αλλα δυστυχως δεν εχω δει αποτελεσματα.

Συγκεκριμενα μου εμφανιζει το παρακατω μυνημα

"Xbox LIVE isn't currently available in the locale assosiated with this Windows Live ID.Please use a different Windows Live ID.

Δημιουργησα ενα αλλο Windows Live ID αλλα και παλι τιποτα....

Τι να κανω

Comment

Στο e-mail που δηλώνεις για τον λογαριασμό σου ΔΕΝ πρέπει να φαίνεται ως χώρα η Ελλάδα. Κάνε ένα καινούργιο e-mail, δήλωσε άλλη χώρα (π.χ.: Ιρλανδία/UK/US) και χρησιμοποίησε αυτό για να συνδεθείς στο XBL, επιλέγοντας πάλι σαν χώρα την αντίστοιχη.

Comment

Μάλλον τσάμπα το έφτιαξες, γιατί δε νομίζω ότι αλλάζει τώρα... Πρέπει όταν το φτιάχνεις να βάλεις άλλη χώρα από Ελλάδα (ελπίζω να μην το φτιάχνεις από το xbox, καλύτερα φτιάξ' το στο PC!)

Comment

Εισαι ο γνωστός απο το moto.gr?
                    Θα πρέπει να κάνεις νέο Windows live id, και να δώσεις ως χώρα UK
                    Δεν υποστηρίζεται το live επίσημα στην ελλάδα, και όλοι αυτό έχουμε κάνει.
                    Φτιάξε ένα account με χώρα Αγγλία, και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα

Comment

Καλησπέρα κι από μένα. Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα δε μπορώ να σύνδεθω. Καποια βοηθεια please.....

Comment

Παιδια σας ευχαριστω ολους πολυ!Τελικα τα καταφερα!!!

@manhunter:Αυτος ειμαι!

Comment

Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως πορω να ξεκινησω ενα καινουριο θεμα?

Comment

Originally posted by christy View Post
                            Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως πορω να ξεκινησω ενα καινουριο θεμα?
                            Μπαίνεις στην κατηγορία που θες να ανοίξεις το θέμα, και πατάς πάνω αριστερά που λέει "Νέο Θέμα".
                            Κανόνες Κοινότητας MyXbox.gr
                            My Xbox One X streaming @ twitch

Comment

Ευχαριστω!!!!

Comment

Working...
                              X